Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

janik píše:tak vies jedna holka a aka ziva debata aj z druhych timov :D
Jedna holka na matersky :hehe:
AndyF píše: Jedna holka na matersky :hehe:
:giggle:
to ste nemali hovorit teraz sem uz nikto nenapise :D
canes dnes parada 17b druhy najlepsi vykon dna :cool:
Andy trepe :slap:
neni na materskej :cert: zatial
švolco píše:Andy trepe :slap:
neni na materskej :cert: zatial
to ona sama si dala do profilu, ze je na materskej :waa:
aby od vas mala pokoj :lol:
Canes dneska zasah !! super super len tak dalej :)
jaj tak sorry andy :lol:
to aj tak nebude mat :wub:
švolco píše:jaj tak sorry andy :lol:
to aj tak nebude mat :wub:
Konečne vidim čo to je láska :D
mám pre vás pozdrav od vášho kolegu
canesman22:53
zabudol som heslo a na mail, kde by mi mali poslať heslo náhradné, tak ten je zrušený
ale rieši to, aby sa mohol sem dostať a napísať niečo sám :giggle:

janik, nemusíš ho dať hľadať Interpolom :jn:
stratený syn je nas5, aby vyriešil všetky vaše problémy ... milujte ma, ľúbte ma ... :D :D ... btw, medik, som rád, že sme kolegovia po dlhej dobe :thumbsup:
canesman píše:stratený syn je nas5, aby vyriešil všetky vaše problémy ... milujte ma, ľúbte ma ... :D :D ... btw, medik, som rád, že sme kolegovia po dlhej dobe :thumbsup:
vitaj synak :D peknu nahodu si predviedol poslednu noc :hop:
náhoda bola, že mi to nešlo predošlých 5 kôl, teraz konečne začínajú veci vychádzať, ako majú :D
canesman píše:stratený syn je nas5, aby vyriešil všetky vaše problémy ... milujte ma, ľúbte ma ... :D :D ... btw, medik, som rád, že sme kolegovia po dlhej dobe :thumbsup:
Dobre , že sa ozyvaš už skoro na konci nášej spoluprace :D ale predsa si sa ozval a to je velmi dobre :D
samozrejme aj mna teši že po tak fest že dlhej dobe sme znova kolegovci :)
tak uz bolo na case ze si sa ozval evidentne si cakal na poriadny vykon :hop:
NO dneska som to riskol s Xkami... tak nevyšlo ale ti kkti samozrejme len o gol vyhraju
Podstatne ale je že sme znova vyhrali :)
Len tak dal
a porazili sme veduci tim druhej konferencie to je tiez potesujuce, skoda par zavahani a najma predoslych kol no aspon v tomto to uz nieje najhorsie i ked zatial stale len 5. miesto no vykony su vacsinou fajn len superi maju o nieco vyssi standard co ale nieje moze byt bojujeme dal
dnes :hroza: ja sam som menil tie tipy snad 100 krat vcera ale nikdy som snad nemal chytenu ani polovicu ale vidim ze vela ludi malo dnes problemy :sok:
kruci keby mi to ulozilo zmenu MON-NYR tak by sme vyhrali po predlzeni ten zapas so vcelickami :hroza:
škoda no
vyhlasujem utok na celo tabulky hor sa do nich :box: :cinka:
Canes sa asi znova nebude ozyvat pol roka :D:D
hej ale dnes najlepsi zo vsetkych canes 11b :clap: medik 8b :good: rousis 6 a ja 5 (i ked keby som to zas nechal na prvych tipoch tak by som mal 9 akurat ze od soboty to tolko krat menim a spekulujem ze to je hroza :hroza: zastavte ma niekto :D ) ale nelutujem 1b by sme mali na viac co je nic ale som rad ze zaciname podavat dobre vykony a canes poslednu dobu niekolko krat v top 3 co je super :klobuk_dole:
Paráda len v tom pokračovat :)
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS