Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Ved som ti tu písal že 1 den volno a od pondelka, navyše v KTL nebýva nikdy dlhšia pauza ako deň po kole...
neviem kedy sa spravil rozpis :!: :?: a druha vec ze by to bolo niekde viditelne umiestnit kedy vzdy zacina dalsie kolo nejaky ten kalendar co sa toho tyka nech to ma kazdy na ociach lebo ked je posledny den a nieje rozpis na dalsie kolo tak to niekoho moze zmiast a potom zabudne natipovat na zaciatok nieco.

medo - v poho, o to vacsiu motivaciu mas teraz to dobehnut
hosi zatial su to nemastne neslane vykony, tak isto ako tato debata kde v podstate uz pisem len ja a medik, dufam ze sa to posunie k lepsiemu inak zacnem vazne uvazovat aj nad zmenami aby som tento tim ozivil
No mna stale sere ten druhy den co bolo vela zapasov .. do kelu !!
No nemastne neslane neviem čo to či sme zakliaty alebo čo... ale sakra treba aspon teraz zamakat neviem čo už robit lepšie sakra...
a ano aj mna dost sere že si tu pišeme dvaja....
musime verit zatial viac robit nemozme aj ked mam v hlave brouka uz :eek2:
tak teraz si chalani uzite Vianoce dufam ze sa podaria viac ako doterajsia sezona v nasom podani :D
:| bieda bieda tato sezona, viac ma ale mrzi nasa komunikacia ako samotne vysledky :thumbsdown:
jaa som posledne 3 dni bol na chate, preto som tu nič nenapsal :)..
dufamž e mam odpustene :)
medo tebe nieje co odpustat :D ale ten zvysok to je horsie maju uz u mna male bezvyznamne minus :jn:
dnes zacina predposledne 5. kolo nezabudnite na to :!:
No je mala šanca že si to tu chalani prečitaju :D :?
tak ako som pisal dochadza k prvej (mozno nie poslednej zmene) rozviazal som zmluvu s tiperom Cibula1210 a novym tiperom by sa mala stat rousis

Cibulovi tymto dakujem za slusne vykony ale najvacsiu rolu zohrala nekomunikacia, okrem toho citim ze tento tim potrebuje nejake ozivenie aby sme este skusili zabojovat o PO. Takze dakujem a mozno raz niekedy v nejakom time sa nase cesty opat stretnu.

Chcem zaroven privitat pre mna tiez neznameho clena fora no mozno prave o to zaujimavejsieho aj z pohladu ze sa jedna o neznesie pohlavie co by vas chalani mohlo trochu nabudit :D viac nam mozno o sebe prezradi sama ak sa nebude hanbit. :) Zatial podla vykonov je to nadej sutaze KTL tak uvidime :) :clap:
Tak ťa aj ja vítam v tíme :)
Good luck, dufam že sa ti bude dariť omnoho lepšie ako nám. :thumbsup:
dakujem za privitanie,
a vidim to na prve priecky samozrejme :D
mmm jaka zena :good:
tak dnes rousis full trefa naparadu :cool: takto sa mi to paci. ja s canesom solidny vykon so 75% uspesnostou, skoda ze som tie tipy zmenil aj treti krat lebo druhy krat som to mal na 100% tiez ale snad nas to nebude stat vyhru v zapase i ked neviem s kym hrame a ani si nie som isty ci sa hra cisto zapasovy system alebo ten hybrid :D
janik píše:tak dnes rousis full trefa naparadu :cool: takto sa mi to paci. ja s canesom solidny vykon so 75% uspesnostou, skoda ze som tie tipy zmenil aj treti krat lebo druhy krat som to mal na 100% tiez ale snad nas to nebude stat vyhru v zapase i ked neviem s kym hrame a ani si nie som isty ci sa hra cisto zapasovy system alebo ten hybrid :D
tusim hybrid... ale rozpis zapasov som ani ja nenasiel... :ja_neviem:
tesim sa na 5/20 a 6/20, ked proti vam hrame. Zoberiem si osobku na rousis :fight:
co za vybrid sakra :D
arek píše:tesim sa na 5/20 a 6/20, ked proti vam hrame. Zoberiem si osobku na rousis :fight:
To zas budeš pořád v postavení mimo hru. :D
arek ta odstavime hned na zaciatku asi aby si nasu hviezdu nechal na pokoji :D
ja to s.rem :sok: :hroza: tak po takomto vykone prehrat to uz fakt hranici s krveprolitim tuto sezonu nech robime cokolvek tak sa to :bitka3:
hej hej presne som išiel napisat kurna taky vykon a rovno my musime natrafit na jediny lepši... :bitka3: :bitka3:
medik911 píše:hej hej presne som išiel napisat kurna taky vykon a rovno my musime natrafit na jediny lepši... :bitka3: :bitka3:
ale ved s nami ste nehrali... :ja_neviem:
:D
tak s 2 him no:D nevšimol som si vas prepač že ste taky neviditelny :D
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES