Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

uz nam ho vratili :D

inak fajn dvakrat sme porazili pre mna najnesympatyckejsi tim sutaze HK... :clap:

jediny dovod preco sme tak dole su dva dni kedy padlo extremne vela bodov co sme nepodchytili narozdiel od takych WH, ale i tak pri pohlade na tabulky konferencii mi neda nespomenut ze v "slabsej" :jn: Openfireovej by sme boli na peknom 3. mieste, no to nam je prd platne takze makame este mame polovicu kola pred nami tak to dotiahnime aspon do prvej 5-ky. Potrebujeme slusne zabodovat nech nam to PO naozaj neunikne. Ak vsetko pojde podla planu tak mi snad uz dnes pojde internet aj doma takze sa tomu budem moct opat normalne venovat a snad pomozem timu tiez viac :slap:
janik píše: pre mna nanesympatyckejsi tim sutaze HK... :clap:
:plac: :bee:
sorry dejf ale ty nemozes za to akeho mas sefa :D
vidim že všetci su tu nejako proti tomu Dadovi , čím to je čím to je ?:D
ALe pekne dalšia vyhra len tak dalej... dneska tiež viac zapasov treba vyhrat !
medik911 píše:vidim že všetci su tu nejako proti tomu Dadovi , čím to je čím to je ?:D
ALe pekne dalšia vyhra len tak dalej... dneska tiež viac zapasov treba vyhrat !
treba viac mať zapnuté HF a pochopíš
hosi druha polovica 3. kola nas este len caka, prvy jej den sme uhrali solidne, chcelo by to skusit este zabrat a ak sa podari tak nejaky den by to chcelo poriadne zabrat nech sa dostaneme aspon do prvej patky, rozdiely nie su velke ale nieje to ani nic co by bolo zanedbatelne ale nesmieme sa vzdavat, uvod sme mali dobry tak preco by sa to nemohlo podarit opat
tak je tak treba kurna niečo uhrat teraz lebo potm bude neskoro sakra...! !!
Tak ako dneska tak treba dokonca, trošku sme už vyššie tak v tom trende treba pokračovat...!!!
parada ja som to riskol kedze potrebujeme co najviac bodov ale ked som videl vysledky mal som obavy no parada medik a cibula dnes :klobuk_dole: najlepsi vykon dna tak je to super :cool:
dnes sme odtipovali len traja ale medik zaziaril plnym poctom bodov, co strela to gol a canes to vyborne podrzal 2/3 uspesnostou a su to vyborne body k tomu verim ze to budu body aj za vitazstvo v zapase :D tak sa mi to paci hosi treba bojovat, skoda cibulky ale snad dnes uz natipuje :eek2:
parada hosi slapete vyborne :cool: uz sme bodovo na 4. mieste este to dorazit toto kolo, viac uz asi neziskame ale keby sa podarilo to 3. miesto bolo by to super, ked chceme do PO potrebujeme body ako sol GO GO GO FireBirds
3 miesto sa ešte v pohodke da.. len dneska to netreba dodrbat ked je malo zapasov.. a potom to pojde samo uvidite :)
meeedo inak pochvala pekne miesto aj v individualy a ukazujes svoje kvality, to tomuto timu chybalo zu dlho :good:
Ak dnes natipujem a prd takt o som z*ebany jak prd v šokole os 10 tej pijemmm ! fgoood luck !
:lol: :lol: :lol: to bude full trefa medo :lol: :lol:
NO chlape a pozri tam 16 bodov : D:D no skuste všetci na pijano tipovat... :D
ani som nepamtal že som tu dal ten prispevok :D:D
Inač, dost ma sere to že v druhej konferencii by sme boli 1 a v nasej sme 6 ti či 5 ti !!!!
jj dobry vykon, dnes celkovo slusne ale to co uz sme mali naskok tak teraz sa zas tlaciime dole, zabojujme o tu prvu 5. a dufam ze natipujeme vsetci lebo poslednu dobu sa rozmohlo ze vzdy niekto vynecha :thumbsdown:
sakra vela timov poda take vysledky ako my alebo menej a my rovno musime hrat proti timc o daju 13 ...
no aa to že tipujeme 3 ja je tiež dost na pierdol..
uvidime aky skončime po dnešku dufam že čo najlepšie !
a dame sa dolu :oslava: :oslava: :clap:
dnes to bolo trochu zvlastne, malokedy zas padnu takto vysledky
ciel re toto kolo sme nesplnili, konecne siedme miesto je sklamanim no caka nas druha polovica zakladnej casti, nezostava nam nic ine len zabojovat :!:
Prečo zvláštne ?...
No, nesplnili nesplnili , škoda toho, možno to bude aj tim že dost kol sme tipovali 3 ja,...
hoc aj ja som raz nezatipoval :oops:
Inač dneska sa tipuje iba jeden den ?....
Dnes volno a zajtra 1 zápas, to už je tabulkové kolo, tam je jedno či sa hrá 2 alebo 15 zápasov...
medo zvlastne preto lebo nebyva zvykom aby bolo tolko bodov u tolkych tiperov, v niektorych timoch mali aj traja cez 16 bodov... keby boli ine vysledky tak by totalne prepadli takze preco :)
janči to je osvedčena zručnost tiperov ! v tom to je :D :D :D
nato nezabudaj :D
no je to podla mna blbost, takticky nezvladnute pri inom vysledku by boli v prdeli... inak gratulacia k 3. miestu v individualke, ale musime este zabojovat timovo uz aj ja by som konecne mohol zabrat lebo jedna velka katastrofa :hroza:
ku*va do pi*e aj s tou pauzou som zabudol kedy s aot tipuje a som prejebal celu dnesnu noc.. do bo*a :thumbsdown: :thumbsdown:
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS