Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BLUE ANGELS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
tak kolo sme ukoncili vo velkom style
arek parada, gratulujem k 1. miestu
ale aj schwolco, Skorpion v prvej desiatke, skvele chalani
Teraz plynulo prejst do PO.
Inak 56b v zapasovom kole. Z 22 zapasov iba 3 prehry. 16b naskok pred druhym timom. Toto budu tazko prekonatelne rekordy KTL.
arek parada, gratulujem k 1. miestu
ale aj schwolco, Skorpion v prvej desiatke, skvele chalani
Teraz plynulo prejst do PO.
Inak 56b v zapasovom kole. Z 22 zapasov iba 3 prehry. 16b naskok pred druhym timom. Toto budu tazko prekonatelne rekordy KTL.
krasne zakoncene kolo plnym poctom bodov
vysledok zodpovedajuci nasej dominancii pocas celeho kola. Pri vsetkej ucte k superom, v tomto kole sme hrali inu ligu ako vsetci ostatni :frajer2:
Uprimne som necakal, ze nam taka forma vydrzi cele kolo. Nastastie sa tak stalo a snad bude pokracovat aj v PO
Dakujeme za gratulacie.
Tak som to dokopal aj medzi jednotlivcami, musim skontrolovat archiv, ale myslim ze som este nikdy predtym nevyhral
Skorpi ziadne pitie
od dnes uz tvrdo makame v PO. Skoda, ze sa nehra vyradovacka, na RD by sme si pochutnali 
Veru norvic, toto kolo sa zapise nielen do historie BA, ale aj celej KTL
Dufam, ze to wildo spomenie vo svojej rubrike o vitazoch o 5 rokov
rozhovor sam so sebou
dakujem taky narcis nie som.
Do nich anjeli
Uprimne som necakal, ze nam taka forma vydrzi cele kolo. Nastastie sa tak stalo a snad bude pokracovat aj v PO
Dakujeme za gratulacie.
Tak som to dokopal aj medzi jednotlivcami, musim skontrolovat archiv, ale myslim ze som este nikdy predtym nevyhral
Skorpi ziadne pitie
Veru norvic, toto kolo sa zapise nielen do historie BA, ale aj celej KTL
rozhovor sam so sebou
Do nich anjeli
Tak, tak treba makat. Tie bonusove body nestoja za nic, taky Army Men ich stihol stratit za 1 kolo.
Takze timovymi statistikami formalne uzatvaram zakladnu cast. Kazdy nech sa spravne namotivuje na zaklade nasledovnej tabulky.
legenda: meno hráča - koľkokrát sa zarátali jeho body do tímových bodov - počet bodov získaných pre tím - koľko percent získal z tímových bodov daný hráč
arek - 16 - 146 b - 39.04%
norvic - 8 - 61 b - 16.31%
Skorpion - 13 - 96 b - 25.67%
schwolco - 15 - 117 b - 31.28%
Takze timovymi statistikami formalne uzatvaram zakladnu cast. Kazdy nech sa spravne namotivuje na zaklade nasledovnej tabulky.
legenda: meno hráča - koľkokrát sa zarátali jeho body do tímových bodov - počet bodov získaných pre tím - koľko percent získal z tímových bodov daný hráč
arek - 16 - 146 b - 39.04%
norvic - 8 - 61 b - 16.31%
Skorpion - 13 - 96 b - 25.67%
schwolco - 15 - 117 b - 31.28%
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé