Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

medik911 píše:No tak kedy na tom skype ?
to asi ani rnky v lese netusia :eek2:
ups ja som nejak nenatipoval ale zvladli ste to aj bezomna a ak dobre pocitam tak uz mame snuru 3-4 zapasov bez prehry v rade co je :cool: paci sa mi ta stupajuca tendencia
ccc, sakra v dalšom kole všetko zvalcujeme... :D a ideme na titul :D jednoznačne :D
Pomaly ale isto sa dotahujeme na vyššie pozicie ! len tak dalej !
dnes vyborne, porazili sme aj DD :clap:
Škoda, že vždy chytáme formu až na záver :D ..... Už sme jak trápny bratislavský SLOVAN :D
Akurát mi v závere máme formu a ich na v závere tlačia Kmotríkové prachy :D
nam prachy nepomozu :D my si to vyhrame sami, hlavne makat, sutaz je dlha, treba zabojovat o PO :)
dnes napynavy zapas, natrafili sme zial na tim s vybornym vykonom no nakoniec sme to ukoristili pre seba aspon po predlzeni :clap: aj ked mato robil co mohol aby sa predviedol pred byvalymi spoluhracmi a tribunami :D
škoda , veľká škoda , že už je koniec kola.. :( teraz sme sa rozbehli škoda važne ale len tak dalej !_:)
meeedo netreba smutit, sutaz je dlha, dolezite je udrzat stupajuci trend vykonov a vysledky sa dostavia, ako sa vravi bic plieska na konci :wink:
tak na zaver prehra ale len tesna a zial sme narazili na opat vyborne hrajuci tim zial s nami sa dokazu superi slusne vybicovat :D
no nic to myslim ze hned dnes zacina dalsie kolo tak s chutou donho a snad tento krat uz ziskame slusnejsie postavenie v tabulke, vykony maju stupajuci trend tak to treba minimalne udrzat :thumbsup:
vyborne, takto som si predstavoval vysledok prveho zapasu, len tak dalej a viem ze PO nam neunikne :taptap:

a este jednu vec vyzdvihnem ze sme postupili do finale o najkrajsie logo nieje to nejak dolezite ale potesi to :)
treba už zabrať :scare: namočte ruky do hajzla a hurá na tipovanie, snáď sa nechcete pajdať celý čas na chvoste tabuľky
vyborne :rocker: takto sa mi to paci :!:
krása, 2 zapasy 2 vitazstva treba ist len tak dalej !!!
inač toto sa mi strašne pači a že sme si rovní :):) !!! len tak Ďalej !
8. firebirds medik911 14
9. firebirds Cibula1210 14
10. firebirds canesman 14
na prvom mieste majte vzdy tim, na co nam je ked budu dvaja uplne vpredu ked celkovo tim bude na dolnych poziciach, samorejme o to lepsie ked sa vam bude darit :) kazdy z vas ak zo seba da maximum tak nieje co riesit :frajer2:

inak staci pred kazdym zapasom si vypocut toto a hned mame kazdi bojovu naladu a o to tazsie to maju superi u nas ked sa halou ozyva tato melodia pri nastupe a fanusikovia do toho skanduju FireBirds...
Dneska som si dal menšie voľno, ale vedel som že vy to date v pohodičke :) tak sa mi to pači len tak dalej !!!
caka nas prestizny dvojzapas tak zaberme chalani :!:
skym to ?:D
janik píše:caka nas prestizny dvojzapas tak zaberme chalani :!:
aaa crta sa dvojprehra :jn:
sorry hosi, doma som bez netu a akurat teraz ked sme hrali s anjelmi, tak to aj dopadlo som ani nemohol poriadne natipovat a mrzi ma ze canes to vcera neodtipoval jeho body nam mohli chybat, nuz nic musime bojovat vstup do kola bol dobry tak sa musime pochlapit a zase zabrat lebo teraz nemame prijemnu seriu :thumbsdown:
Každá seria sa raz konči ako sa skončila ta dobrá tak sa skončí tato zlá , každopádne na nás to može mať iba pozitivny vplyv !!!
Takže hura do toho chalani ukažme , že na to máme !
dakujeme za pekne suboje chalani :serus: este sa v tejto sezone stretneme, takze janik nabuduce chceme lepsi hotel :spank:
arek az ked nam vratite unesenho canesmana :!: mna ste zastrasovali pre ten hotel a canesa uniesli, takto ked chcete vyhravat :bee: :jn: :sok:
sakra čo je sníííííííííím
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES