Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

nechytaj ma za slovicka :D pred oDchodom :D

vidim ze si si dal zabrat a pripravu si nepodcenil tak snad aj odvedies dobru pracu :)
janik, ja som ťa nikdy nesklamal, som istejší ako US air forces nad Lybiou :-D
canesman píše:janik, ja som ťa nikdy nesklamal, som istejší ako US air forces nad Lybiou :-D
no prave, ze zatial nie a ocakavam ze to tak ostane :D
hosi ale tipujete to jak ... pozrel som par dni dozadu a snad ani jeden den sme netipovali vsetci. to sa musi zmenit :!: :!:
Caute, ja sa ospravedlnujem, ze som dlho netipooval, som po autonehode .... ale už somtu a ide sa tipovať
Cibula1210 píše:Caute, ja sa ospravedlnujem, ze som dlho netipooval, som po autonehode .... ale už somtu a ide sa tipovať
dufame ze si v poriadku to je hlavne :)
fuha, cibula, dufam, že si v pohode!
Tiež dúfam,že si cibula ako tak zdravý,nič vážne sa nestalo,kedže si už dorazil sem aj do tipovačky sa zapojil,tak to hádam dopadlo ako tak dobre a to mám radosť. :wink:
Jj som ok , na mňa je aj sam ďááábel prikrátky :D
no len do dabla aj s chestom, takto to dalej ist nemoze, asi budem musiet spravit to co by som nerad ale ak chester nezacne normalne spolupracovat tak konci.

inak musim ako GM povedat ze som dost sklamany z nasej komunikacie, pisal som vam aj PM a nikto z vas na to ani nereagoval a takto to dalej ist nemoze :!: potom tak vyzeraju aj nase vykony, ked netipuje polka timu tak ten zvysok tu motivaciu straca tiez lebo vidi ze je to zbytocne.

takze poprosim vas vsetkych zamysliet sa nad tym lebo v tejto sucastnej podobe nema cenu pokracovat, tento tim musi vyzerat inak alebo proste skonci a kedze toto je druhy pokus o jeho navrat na mapu KTL v riadnej podobe tak ak sa to nepodari z mojej strany uz bude koniec a bud si najdem iny tim alebo budem tipovat individualne alebo uplne skoncim.

takze popremyslajte nad tym z vasej strany.
máš pravdu janík ... ja tiež tu nechodievam, ako ked som mal 16-17, no môžem sa aspon pokúsiť častejšie to tu navštevovať, to je to najmenej... a samozrejme zlepšiť tipovanie :oops:
dnes som vyhodil Chestera, je mi to moc luto ale nemozem nechat trpiet tim ani kvoli nemu. budem sa snazit ziskat dobru nahradu i ked to bude obtiazne kedze timy su obsadene a volnych tiperov pomaly niet. ak by ste mali tip na niekoho tak sem s nim
spravne rozhodnutie..skoda, ze to chester zabalil.

No volni tiperi su dvaja..a v minulom kole tipoval aj medik, tak skus ho oslovit. Alebo oslov nejakych HF userov, ktori este nikdy netipovali, ako to urobil petrik :)
JJ Oslov Medika, povedz, že som tu aj ja, možno ho to zlomí, bo práve on ma sem priniesol :P
nebolo to lahke ale za velkeho potlesku mozme privitat noveho clena timu medika911

ObrázekObrázekObrázek

:lol: :lol: :lol:
Tak tak, ako som písal Jančimu , že mám tolko fanušikov, roznych vekovych skupin :D som normálne poctený .
Ale ak sa mám priznať tak som tu úplnou náhodou , vďaka nude, lebo som už nevedel akú stránku na nete navštívít tak som si povedal a dam HF , a bola tam PM ka, tak chlapci podme do toho :)
meeedo pridaj si podpis :)

Kód: Vybrat vše

http://hokejforum.com/images/KTL/FB/fb_blank.png
Obrázek
tak dnes sice prehra s DD ale medik hned najlepsi clen timu :clap:

hosi teraz musim zacat makat, bolo by fajn keby ste si nasli cez vikend cas a pokecali by sme na skype o taktike a dalsich veciach nech tomu dame trosku formu lebo viem ze mame potencial no ten nestaci, 90% uspechu je tvrda praca tak vas poprosim navrhnite cas kedy by ste mali cas a nejak to zosuladime.
NO škoda že sme dneska prehrali. a škoda že si tu dopisujem iba s Janikom( samozrejme nič proti :) )
No navrhnite zatial mam celý víkend voľný , takže mne je to v celku zatial jedno :)
nO TO bude troška problém, ja pracujem ako športový redaktor, takže takmer celý víkend trávim v práci .....
v poho, tak navrhnite nejaky den v rozumnu dobu cez tyzden :D
stvrtok :)
a kurna treba vyhrat konečne nejaky ten impulz by trebalo :)
ja hram zandoura :D vy musite utocit :lol2:
:hroza: eine grosse katastrofe tie nase vykony ale ziadny stres, dnes majitel slubil ze ak vyhrame tak pride navsteva :arrow: tak makajte :D Obrázek
No tak kedy na tom skype ?
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO