Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

tak isto vesele Vianoce a uspesny novy rok
hosi toto nema cenu ... uz to ze nekomunikujeme je bieda a ked tipujem viac menej ja s canesom tak sa na to vykaslime
pre toto nema cenu :thumbsdown:
takyto navrat si FB nezasluzili :-( mali by ste rychlo do timu priviest tiperov, ktori budu tipovat pravidelne, inak to skonci fiaskom :thumbsdown:
je to pravda ... tazko sa tipuje v trojici a miestami aj v dvojici ... najma, ked ani ja a ani janik nemame prave najlepsiu formu ... tak, chalani, treba naozaj zodpovednejsie tipovat ... lebo ako pise arek,skoncime fiaskom a na uplnom dne, kam tento tim rozhodne nepatri
no ale poslednu noc ste nas mohli usetrit :dup:
Dado píše:smutne...
nj, moc skoro to zabalili... medzi volnými tipérmi sa objavili skúsení Badhed a fear, bez tímu už je aj Mischelitto a šancu by ste mohli dať aj nováčikovi Zezymu, stačilo by "podpísať" 2 a potom by sa mohol aj janik vrátit. Na PO by to už asi nestačilo ale aspon by ste to normálne dotipovali.
ja uz nemam silu a ani chut zase niekoho zháňať ...
Takze nova era FireBirds

Ak bude mat canes stale zaujem tak do dalsej sezony sa pokusim tento tim vratit spat do KTL v plnohodnotnej podobe a so slusnym zlozenim :!:

Vyjadrovat sa k tomu co tu prebehlo snad ani nema vyznam, asi nebolo sudene aby sa tuto sezonu nieco dosiahlo, dost ma to sice sklamalo ale len tak sa nevzdame. Kazdi zaujemca sa moze hlasit sem do tejto temy pripadne cez SS, v spravny cas prebehne konkurz a uvidime co z toho vzide.

V piprade neuspechu tento tim ako jeden z jeho zakladatelov stiahnem zo sutaze a nepovolim jeho dalsie dehonestovanie, nazov, logo a klubove bannery nebudu moct byt pouzite bez povolenia zakladatelov.
Verim ale ze k tomu nebude musiet dojst.

Tolko odomna v tejto chvili.
Kedze k novemu zaciatku patria aj dalsie veci tak tu ej prvy nahlad na mozne logo a banner.

Na zlozeni timu sa tiez pracuje, s radostou mozem oznamit ze canesman bude i nadalej bojovat v nasich farbach :clap:

Přílohy

Původní název byl lepší :eek2:
nazov je predsa rovnaky :D
Na těch banerech aj na logu máš Fire Bird :D
nj to s tam nejak chyba :D samozrejme nazov ostava nemenny :) a mozno aj logo a bannery, toto je len napad o inovaciu, zalezat bude na celom time
ten nový znak je fakt pekný
Asi se nebude líbit, ale tak z nudy jsem udělal jeden návrh :D
Obrázek
Azizek píše:Asi se nebude líbit, ale tak z nudy jsem udělal jeden návrh :D
Obrázek
podla mna super :thumbsup:
moc prazdne mi to pride a nevyrazne :?
Tož ještě dole by bylo jméno, případně číslo, to je jasné. Ale čekal jsem že se nebude líbit, neva :-)

Arek: Díky :)
prvy krok je hotovy - znacka a logo registrovane
nasledovat bude 2. krok - zazmluvnenie tiperov
tak prosim privitajte nase nove logo v predfinalnej a ak sa vam bude pacit uz vo finalnej podobe :) bannery neviem ci budeme menit uvidim co sa mi podari vymysliet

Přílohy

tak mam tu aj navrh bannerov ale mne sa osobne pacia aj tie stare co mame takze sa rozhodnite a ako sa dohodneme take pouzijeme.

Přílohy

Hlavně že moje se ti nelíbily :lol2:
Azizek píše:Hlavně že moje se ti nelíbily :lol2:

a co teraz? sa mi musi pacit vsetko? nepacili s ami a nepacia sa mi ani teraz logo zbytocne prekryte, nejake cervene vlnky ci co a nazov timu olemovany do zelena ... pisal som ti mohol si urobit nieco ine prosit sa nebudem :)
Nic nic :lol2:
tak nova varianta banneru :)

co na to poviete?

Přílohy

2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA