Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HOCKEY KENT

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

http://tvnoviny.sk/muzi/dievcata/ako-sm ... stinu.html

http://tvnoviny.sk/muzi/dievcata/sexy-g ... docek.html

táto kočka Kristínka, je veľkou fanúšičkou tímu Kent a praje nám do nového kola, veľa úspešných tipov a zábavy pri tipovaní KTL. :smile03:
milos76 píše:http://tvnoviny.sk/muzi/dievcata/ako-sm ... stinu.html

http://tvnoviny.sk/muzi/dievcata/sexy-g ... docek.html

táto kočka Kristínka, je veľkou fanúšičkou tímu Kent a praje nám do nového kola, veľa úspešných tipov a zábavy pri tipovaní KTL. :smile03:
rovno ju posli aj do prievidze aj ja jej chcem vsetko dobre popriat :yes:
švolco píše: rovno ju posli aj do prievidze aj ja jej chcem vsetko dobre popriat :yes:
Kristínka je novou marketingovou partnerkou tímu Kent, bude náš tím prezentovať, na oficiálnych akciách KTL. :frajer2: :smile03: Dnes sme s nou podpísali zmluvu a tak tu určite bude až sa vrátiš a potom jej to švolco, budeš mocť popriať osobne.Do Prievidze ju radšej posielať nebudeme, aby jej to isté, nechceli popriať aj tvoji nový spoluhráči. :lol2: :D
milos76 píše:No tak po rokovaniach a dohodách medzi GM tímov Hockey Kent(mnou),Prievidzov Turtles (barrkim) a Evil Insiders(Emanom22) sme sa dohodli na trojvýmene tipérov.Schwolco odchádza od nás do Prievidze Turtles,Ivan z tímu Prievidžanov cez náš tím do Evil Insiders a Alex z Evil prichádza k nám.Všetko ide o hosťovanie na 1kolo.

Týmto v našom tíme vítam Alexa, :oslava: dúfam, že sa mu v našom tíme bude páčiť, dobre medzi nás zapadne a spoločnými silami sa pokúsime vybojovať prvé body pre tím Kent. :smile03:
:32: ale keby sla na hostovanie freddie, by sa tu zisla cela garda evil (momentalne) outsiderov, ale to uz by bola zostava
Joe S. píše: :32: ale keby sla na hostovanie freddie, by sa tu zisla cela garda evil (momentalne) outsiderov, ale to uz by bola zostava
Ktorá by bola zohratá a dala vášmu tímu riadne na frak. :wink:
milos76 píše:
Joe S. píše: :32: ale keby sla na hostovanie freddie, by sa tu zisla cela garda evil (momentalne) outsiderov, ale to uz by bola zostava
Ktorá by bola zohratá a dala vášmu tímu riadne na frak. :wink:
no to uz snad nie, este ze ste teraz nebodovali :D takto sme v bezpeci :)
inak aj ja vitam alexa u nas... skoda ze sa takto troska miname.. ale tak bojuj aj za mna :cinka:
No po tesnej prehre v 1 dueli proti tímu cepikovcov, ktorý rozhodol 1 zápas a prehra Jersey v Anaheime, oba daľšie výsledky(remíza či výhra Jersey) toho zápasu by znamenala našu výhru a remíza nebola daleko, :( tak sme sa dôkladne pripravili na odvetu a podarilo sa nám tú prehru tomu istému tímu vrátiť . :good:

Pekný výkon dosiahla Freddie, ktorá potvrdila opäť svoju vysokú výkonnost z minulého kola a velkou mierou sa podpísala pod našu výhru 14 bodmi. :good: :thumbsup: Dobrý výsledok dosiahli aj kajo a naša nová posila Alex, len tak dalej chalani. :thumbsup:

takže myslím ,že môžme byť spokojný s výsledkom z týchto 2 duelov a verím, že si dobrú formu, udržíme aj do dalších zápasov tohto kola. :thumbsup:
Diki za uvitanie....dufam,ze to pojde aj somnou a nebudem vam to moc kazit.....Swolco,dik budem sa snazit ta zastupit....nech sa ti dari v prievidzi :good:
Takže si u nás...vitaj teda :good:
Vitaj alex,no.Milos,natipoval som tri dni dopredu,lebo budem bez netu.Tak dufam,ze to nejako zvladneme a budeme sa (konecne) drzat na bodovanych poziciach
Dnes som zle stavila len na pens asi :( ...pekný výsledok ináč :)
No dnes sme porazili Killerákov.Ja s Alexom sme poctivo bránili útočníkov súpera a Freddie s kajom podnikali smrtiace kontry, do rozhodenej obrany súpera. :good: :good: Dnes je odveta, tak dúfam ,že sa nám podarí ubrániť útočné výpady Killerákov a dosiahnuť 3 výhru po sebe. :thumbsup:

Ano Freddie, pekný výsledok si dosiahla a som rád, že sa darí aj tímu.. :clap:

kajo to dúfam aj ja, že sa toto kolo ,udržíme na bodovaných miestach.Bolo by už načase. :smile03:
Sorry,viem že za to nemôžete ale začínate ma aj trošku štvať... :oops: Viem že raz som i ja dole a raz hore ako každý,ale ak ide o tímový výsledok,štve ma to... :cry:
Freddie92 píše:Sorry,viem že za to nemôžete ale začínate ma aj trošku štvať... :oops: Viem že raz som i ja dole a raz hore ako každý,ale ak ide o tímový výsledok,štve ma to... :cry:
Freddie máme trochu smolu, že sme v silnejšej Východnej konferencii, ktorá je mimoriadne vyrovnaná, sú v nej skoro všetko špičkové tímy, tipéri sú v tímoch dlhšiu dobu pokope a preto sú zohratý a takmer všetky môžu smelo ašpirovať na výhru v KTL.My sme navyše nastupovali s mankom 2 kôl oproti ostatným tímom, čo je dosť citeľná strata, pri tak vyrovnanej konferencii.Ono nejde vybudovať kvalitne fungujúci tím cez noc a veriť, že hned ich budeme porážať .Chvílu trvá než si tipéri na seba zvyknú a začne fungovať tímová chémia.Naše výkony majú stúpajúcu tendenciu ,len tú stratu oproti ostatným tímom je cítiť a žiaľ cena za to bude zrejme to, že nepostúpime túto sezonu do play off. :( Ale pevne verím, že táto cesta je správna,poučíme sa zo zlých výsledkov,zohráme sa a od budúcej sezony, už budeme ostatným tímom zdatným konkurentom, s ktorým sa bude musieť počítať.Ono aj legendárnym tímom KTL ,čo sú tu od začiatku fungovania fora a tipovačky, nejaký čas trvalo, kým sa tipéri v nich zohrali, našli ideálne zloženie a zafungovala medzi nimi tá tímová chémia.Tiež výsledky nedosiahli cez noc, ale poctivou prácou ,sa k nim museli prepracovať.

Ono ani v NHL nové tímy hned nezačali súperov porážať cez noc, ale potrebovali čas, kým nazbierali skúsenosti,zafungovala tímová chémia a prišli výsledky. :smile03:
Prehrali sme o bod a ja som ko*ot :x Kebyze som nezmenil tipy mam namiesto 6 bodov 11 a vyhrali by sme :bitka3: :bitka3: Sorry
Este raz dik za uvitanie....No co sa tyka vykonov,tak sa zda,ze zenit mam zasebou,ale to neznamena,ze nezabojujem o popredne priecky.....Hlavne si treba uvedomovat,ze je to tipovanie a dokonca tipovanie NHL!!!!....No ked napisem,ze som double k.kot,tak to bude pravda,lebo napr. mi usiel teraz tiket(102 eur),len preto,ze som omylom dal na zapas LA vs. DET 1X a chcel som dat samozrejme na Wings....Tak tak to je momentalne s tym mojim tipovanim..... :thumbsdown:
Alex píše: napr. mi usiel teraz tiket(102 eur),len preto,ze som omylom dal na zapas LA vs. DET 1X a chcel som dat samozrejme na Wings....Tak tak to je momentalne s tym mojim tipovanim..... :thumbsdown:
Tak to musí nasrat Alexi :eek2: :roll:
Alex píše:ze som omylom dal na zapas LA vs. DET 1X
omylom?! :eek2: kurna ved to muselo udriet do oci...kontrola tiketu stoji za omrknutie..ty jo, to si teda trafil haluz a este podat proti svojim :doh: :D :wink:
No hej chlapci,naozaj ma to mierne sokovalo,ked som zil pol dna v tom ze mam vyherny tiket a zrazu mi cervenym svieti kolonka LAvs. Wings......Kontrolovat som to kontroloval,ale asi som mal zatmenie.Ani vo sne by ma nenapadlo,ze dam nieco ine ako na Wings....Aspon,ze sa mi zadarilo v e-casine(blackjack) :cool:
kajo píše:Prehrali sme o bod a ja som ko*ot :x Kebyze som nezmenil tipy mam namiesto 6 bodov 11 a vyhrali by sme :bitka3: :bitka3: Sorry
stáva sa.Proste si sa tak snažil a premýšľal nad tipmi aby si tímu pomohol, že si to trochu prekombinoval.Aj tak ste spolu s Alexom, udržali do poslednej chvíle, tím v hre.Keby Colorado posledný duel vyhralo, alebo aspon Toronto udržalo 3 golovu výhru nad Atlantou, tak sme vyhrali.

Mne tie remízy a skúška na prekvapenia, zlomili väz.A pritom CBJ a i Toronto boli dlho lepšími týmami, akurát v závere sa im sťastie obrátilo chrbtom. Stal som sa, umelcom kola.Sorry. :oops:
no konečne sme o ten 1 bod vyhrali. :smile03: Dnes boli teda riadne prekvapenia, na úkor favoritov. :o
Mňa napr.neteší ako stojím...vás súdiť nebudem,niesom sviňa :) Musím zabrať... :( Niežeby som sa nestarala o celkový výsledok tímu,to nie...tak to neberte :)
Freddie92 píše:Mňa napr.neteší ako stojím...vás súdiť nebudem,niesom sviňa :) Musím zabrať... :( Niežeby som sa nestarala o celkový výsledok tímu,to nie...tak to neberte :)
To musíme všetci Freddie. :? To ako si stojíme neteší nikoho.Len tie výsledky čo sú v NHL v poslednej dobe, nemajú logiku a nahrávajú hazardným hráčom. :o
ja si myslim presny opak milos :D
1198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS