od
Caesar » čtv 15. led 2009 19:47
Freddie92 píše:Sorry,viem že za to nemôžete ale začínate ma aj trošku štvať...

Viem že raz som i ja dole a raz hore ako každý,ale ak ide o tímový výsledok,štve ma to...

Freddie máme trochu smolu, že sme v silnejšej Východnej konferencii, ktorá je mimoriadne vyrovnaná, sú v nej skoro všetko špičkové tímy, tipéri sú v tímoch dlhšiu dobu pokope a preto sú zohratý a takmer všetky môžu smelo ašpirovať na výhru v KTL.My sme navyše nastupovali s mankom 2 kôl oproti ostatným tímom, čo je dosť citeľná strata, pri tak vyrovnanej konferencii.Ono nejde vybudovať kvalitne fungujúci tím cez noc a veriť, že hned ich budeme porážať .Chvílu trvá než si tipéri na seba zvyknú a začne fungovať tímová chémia.Naše výkony majú stúpajúcu tendenciu ,len tú stratu oproti ostatným tímom je cítiť a žiaľ cena za to bude zrejme to, že nepostúpime túto sezonu do play off.

Ale pevne verím, že táto cesta je správna,poučíme sa zo zlých výsledkov,zohráme sa a od budúcej sezony, už budeme ostatným tímom zdatným konkurentom, s ktorým sa bude musieť počítať.Ono aj legendárnym tímom KTL ,čo sú tu od začiatku fungovania fora a tipovačky, nejaký čas trvalo, kým sa tipéri v nich zohrali, našli ideálne zloženie a zafungovala medzi nimi tá tímová chémia.Tiež výsledky nedosiahli cez noc, ale poctivou prácou ,sa k nim museli prepracovať.
Ono ani v NHL nové tímy hned nezačali súperov porážať cez noc, ale potrebovali čas, kým nazbierali skúsenosti,zafungovala tímová chémia a prišli výsledky. :smile03: