Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SPIDERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Obrázek14:25Obrázek

Tak tento zápas se nám teda vůbec nepoved a prohráli jsme zase vysoko :thumbsdown: ,a potvrdilo se že tento soupeř není náš oblíbený,a shodili nás na 4.místo :evil:

--------------------------

Dnes máme povinné volno pro to aby jsme se pořádně připravily na další zápas proti Blue Angels :cinka: .
nevadiii..skusite to zas v 4.kolecku :D :D :frajer2: :frajer2:
Tak dnes nás po jednodenním volnu čeká zápas proti Blue Angels v jejích aréně,tak pojdmě hošani vyhrát a zabodovat!!!

GO SPIDERS GO!!! :povzbudzovanie:
Obrázek19:18Obrázek

Škoda hoši už to je druhá prohra v řadě a ještě k tomu tak těsná :(

-------------------------

Dnes hostíme v naši aréně tým jménem FireBirds tak si snad napravíme reputaci a vyhrajeme a získáme 3bodíky.

GO SPIDERS GO!!! :povzbudzovanie:
Už by sa patrilo vyhrať. :povzbudzovanie:
Obrázek4:10Obrázek

To byl zase zápas :( achjo naše trápení pokračuje, už 4x po sobě jsme prohráli a už jsme se propadli na 5.místo :evil: .Škoda že nenatipoval coloradcan :evil: třeba by to mohlo dopadnout lépe.Fanoušci odcházeli ze stadiónu opět předčastně. :( Musíme s tím kua už něco udělat!

-------------

Dnes se hraje poslední den 2.kola a to v Prievidzi proti Turtles tak doufám že aspon dnes vyhrajem! :modlenie:
GO SPIDERS GO!! :povzbudzovanie:
Dnes som absolvoval kvalitný tréning pod dohľadom nášho klubového fyzioterapeuta :cinka: takže očakávam skvelý výkon z mojej strany. :D

Fanúšikovia naozaj začínajú byť nespokojný. Asi sme ich veľmi rozmaznali výkonmi s úvodu kola. :biglol:
Obrázek18:26Obrázek

Tak z Prievidzi jsme si přivezli 3bodíky ale bohužel to nepomohlo a zůstali jsme na 5.místě. :(
--------
Poslední den 2.kola jsme zakončily pěkně ,tak snad tím navážeme v 3.kole a budeme se vyskytovat opět na horních příčkách tabulky tak jak tomu bylo v 2.kole.
Som si myslel, že sa umiestnite lepšie. Mali ste dobrý začiatok aj stred, ale ku koncu už to bolo nebolo ono aj, keď posledne asi 2. dni vám vyšli, ale aj tak to bolo, len na to 5. miesto. Škoda no, lebo som si myslel, že toto kolo bude vám patriť 1, alebo 2. miesto. Vy máte aspoň 2 body a mi nič, takže ste na tom lepšie. 2b každopádne aj tak potešia, ako nič. Dúfam, že 3. kolo bude práve náš tím a váš tím bojovať o 1. priečku DR. :wink:
Tak chlapi dnes nám začíná 3.kolo,tak vám přeji hodně štěstí :wink:

GO SPIDERS GO!!!
Tak nasypu si tedkom trochu popola na hlavu :verysad: ospravedlnujem se celému tímu že jsem v pátek nenatipoval ale prišel sem o druhej ráno domu takže na net sem už nešel a aj tak se už hrálo takže sry uplne sem na to zapomnel ked sem odchádzel z domu :oops: takže taak hoši ale go go go go go go go go do 3. kola a rozdrvííme všetkých go go čeče som tak nažhavenej že až inač už som roztlieskavač a nie zberač pukov :D :D

***SPIDERS are the best ***
kua měli by jsme se sebou začít něco dělat! coli dneska 0 to je v pr**i! a už jsme spadli na 7.místo :doh:
mas pravdu Mike treba zamakat, lebo nam ujdu a uz ich nedobehneme :(
jj ja víím mike že sem mnel 1.12. nulu ale ked sa mi nedaríí v poslednej dobe a taha se to somnou od pulky novembra ..nevíím asik mám menší krízu jak ty na začatku sezony ale snad se pozdvihnem a opať začnem mastiť :cinka:
věřím coli že tvůj čas přijde a je to jen chvilková záležitost :wink:

a pokud jsem dobře počítal tak máme dnes 13b.

.:Mike:. - 6b.
Lukas33 - 6b.
Jozzi - 7b.
coli - bohužel 2b. :(
.:Mike:. píše: coli - bohužel 2b. :( [/color]
Ja by som mu strhol týždenný plat. :D :razzi:
Ale dneska už fakt musíme zabrať. :twisted: Alebo počuj, Mike. Využi svoje kontakty v USA a skús nejako zmanipulovať výsledky. :D
vidíš to.. o tom jsem ani neuvažoval :D ..ale ber to tak že coli je tomuto týmu věrný, tak bych mu nic nesnižoval :) ,
a řeknu ti jedno plat máte každý jiný... pokud se k tomu dostanu tak je někdy zveřejním. :wink:

Nechci porušovat pravidla tak to bych radši vynechal :D ....
to bych musel volat zároven i do kanady a to by se mi prodražilo a na to nemám dost velký kredit :D :D

jo hoši dnes musíme pořádně zamakat,tak pojdme !!!!!!!!!
GO SPIDERS GO!!!
tak včerejšek mi parádně vyšel na 15b. :yahoo: ,ale bohužel se nezadařilo Jozzimu který nasbíral jen 4b. :(
colimu a Lukasovi33 to vyšlo na 12b. což je taky dobré :thumbsup: celkem 27b. :thumbsup:
No počkej lukas33 ja ti dám strhovať z platu :D :D :wink: sranda musíí byť njn ale maš aj pravdu sčasti noo za tie vysledky si ten plat za posledne obdobie nezaslúžim ale ja veríím že sa mi začne dariť a bodaj by ten dnešok(12b som mal yesss) bol štartom toho mojho darenia :roll:

Jo a diky .:mike:. za dôveru :smile03:

@@@***spiders forever and ever***@@@
nemáš zač coli :smile03: u mě máš místo do doby než se nerozhodneš odejít sám :yes: ,ale mám podmínky a to pravidelně tipovat!
a když 5x za sebou nenatipuješ deš automaticky ven ok? :wink: a to platí i pro Jozziho a Lukáše33,nehodlám někoho vyhazovat když mu to třeba zrovna nepůjde,minulé kolo mi to taky moc nešlo a ted mi to jde. :wink:

Hodně štěstí hošani :smile03:
a GO SPIDERS GO!!! :povzbudzovanie:

:wawe: Toto je můj 1000 příspěvek to je good!!! :wawe: :yahoo:

:bavme:
tak dnešní výsledky dopadli následovně
já a Lukáš33- 0 :evil: :evil: :thumbsdown:

a za tým bodovali coli s 2bodama a
Jozzi s 9bodama.
tak máme celkem 11bodů
njn stane se ale nevadíí hošani deme dáál :povzbudzovanie: spiders su najlepšíí ukažme to :povzbudzovanie:
inač ja dnes vynimočne nedaval remizky a pozrite sa zo 4 zapasov hned 3 remizky :fnuk: a jak davam remizy tha vtedy nie su mam ja ale smolu čeče :doh: no nič sme predsa spiders :hit: pred ničím sa nezastavííme :respect:

@@@***SPIDERS forever and ever***@@@
No neviem ako ostatný ale ja som dnes trafil iba 3 zápasy. :thumbsdown:
Luky bohužel no :(
ostatní nasbírali:
já - 8bodů
coli - 10bodů
Jozzi - 7bodů

celkem 18bodů.
Dobre hoši 18 bodov je fajn ..poskočili sme na 8. miesto v našej skupine a strácame iba 8 bodov na 5. miesto ...netreba vešať hlavu aj ked ja som ju trocha vešal ked sa mi nedarilo ale Vás hoši povzbudzujem nevešajte hlavy :povzbudzovanie: pome pome spiders su naj go go :groupwave:
636 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES