Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BLUE FLYERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

No,tak už nás z čela sundali Sokolíci :evil: :( Martin s Evkou podali velmi dobrý výkon,ale my s gogem,
se nějak nemůžem chytit! :sad2: Musíme víc potrénovat a zamakat,už dnes je pořádná porce zápasů,
takže jedeeeeem Blue Flyers,ať jsme zpět na 1.místě! :cinka: :cinka: :cinka: :box:
Baffy, kľud. Dôležité je sa dostať do play-off a potom to začne :D .
najma sa treba do PO dostat
Joe S. píše:najma sa treba do PO dostat
To je fakt,zatím totiž po parádním začátku,klesáme stále dolů za cepikovými Chorche's a to se mi vůbec nelíbí. Měli bychom opravdu zabrat a to velmi rychle! :cinka:
Tak takhle tedy ne :| :thumbsdown: Po skvělém úvodu jsme jaksi zamrzli na mrtvém bodě a padáme tabulkou dolů a dolů.... :pc: To se musí obrátit!!! :box: V následujících dnech musíme pořádně zabrat, ať se vrátíme na místa, kam patříme

Let´s go Blue Flyers!!! :povzbudzovanie:
MartinFC píše:Let´s go Blue Flyers!!! :povzbudzovanie:
Martine,dnes opět vynikající výkon :clap: :good: :super: ,s gogem jste to rozjeli parádně a Sokolíci jsou znovu na dostřel!
Tak se mi to líbí,snad si to udržíme,hlavně závěr kola,bude totiž asi pořádný nervák! :cinka: :cinka: :cinka:
Chlapi, ste fakt velmi silny :thumbsup: zasluzite si obrovske uznanie, ved od zaciatku sezony okupujete horne priečky, skvely GM, a asi aj skvely borci, to je to, čo potrebuje mať silny tym.
Derryl píše:Chlapi, ste fakt velmi silny :thumbsup: zasluzite si obrovske uznanie, ved od zaciatku sezony okupujete horne priečky, skvely GM, a asi aj skvely borci, to je to, čo potrebuje mať silny tym.
:juchu: :poklona2: Díky Derryle,slov uznání si velmi vážíme,ale zatím je to pořád jen začátek sezóny,tak tedy doufám,
že Tvá slova o naší síle,budou platit i nadále. :wink: Je to ovšem zásluha hlavně výborných výkonů našich hráčů,
patří jim můj velký dík za dosavadní výsledky a 100% přístup k zápasům! Zatím je to celkem slušně rozloženo a to je
pro dobrý výkon týmu nejdůležitější,včera zabrala výborně Evka :good: s gogem,dnes snad zase něco uhrajem my s Martinem!
Jedeeeem,dnes to bude dost důležité,tak hodně štěstí! :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :groupwave:
Baffy píše:ale zatím je to pořád jen začátek sezóny
tak je baffyku, tak je a cepi a spol. dufa, ze Vam tie vysoko lietajuce prdelky skôr ci neskôr nakopeme :lol2: :wink:
cepi píše:tak je baffyku, tak je a cepi a spol. dufa, ze Vam tie vysoko lietajuce prdelky skôr ci neskôr nakopeme :lol2: :wink:
:lol2: No,to uvidíme,každopádně když vás vidím pořád dole pod čarou,tak je to moc pěkný pohled!
Snad vám to dlouho vydrží! :frajer2: :yahoo: :box:
:? :( Dnes to bylo moc slabé,když jsem ráno kontroloval všechny výsledky a viděl tolik remíz,hned mi bylo jasné,že je zle! :verysad:
No,ještě máme relativně dost času to napravit,Ožrani nám ovšem bohužel ustřelili dost,ale hlavy vzhůru a jedeme dál!!! :cinka: :box:
Let´s GO - BLUE FLYERS
No Martine,dnes jsi trefil oba zápasy-super výkon.
:yahoo:
Evka a gogo po jednom a já bohužel první shot-outik sezóny :oops: (asi mi někdo hodně fandil,co cepiku?)
:frajer2:
To znamená,že jsme na druhém místě a trošku jsme Bibbers stáhli. :good:
Dík Joe,za rychlé ranní výsledky. :thumbsup:
Baffy píše:
Dík Joe,za rychlé ranní výsledky. :thumbsup:
no ked idem v pondelok na ranny vlak do skoly, tak mozem byt prvy s rannymi info :D
Baffy píše:já bohužel první shot-outik sezóny :oops: (asi mi někdo hodně fandil,co cepiku?)
ja som v tom baffyku nevinne :angel: nakolko som Ta v tomto nenechal samotneho :oops: :D ale dnes sa hralo prakticky o fazulky, uvidime zajtra :frajer2:
Bohužiaľ, tipovanie mi nejde podľa mojich predstáv, asi pôjdem na farmu rozohrať sa k dobrým výsledkom :smile03: .
Baffy dneska tipoval remízy což je fakt překvápko :shock: :shock: moc často je nedáváš....tak ať se zadaří :wink:
excelent píše:Baffy dneska tipoval remízy což je fakt překvápko :shock: :shock: moc často je nedáváš....tak ať se zadaří :wink:
No,díky excelente,ale mě zastihl konec kola přímo v žalostné formě. :oops: Musel jsem si radikálně ubrat ice-time a bohužel mi nezbývá,než spoléhat na spoluhráče,že mě v těchto těžkých chvílích zastoupí a něco uhrají. :? Pokusím se všechny síly načasovat na klíčový sobotní match. Snad to vyjde a zabojujeme ještě o ty nejvyšší příčky! :cinka:
:shock: no,na tu bídu co jsme předvádeli poněkteří posledních pár kol,tak to dopadlo celkem dobře. Škoda,bylo to o pár chlupů a byli bychom první...ale body se počítají a jedem do dalšího kolečka...zatím nás drží Martin - GRATULACE!!? :groupwave: :groupwave: :groupwave: :groupwave: :groupwave: :groupwave: GM - :frajer2: , :rocker: :haha: a já :12:
Baffy píše:teď už jsme na řadě my. :frajer2:
preklad: teraz uz sme na rade my :frajer2: chorche´s Obrázek
Třetí místo není vůbec špatné :thumbsup: 6 bodíků máme v kapse a ve druhém kole snad půjdeme po prvním místu :cinka:
cepi píše:preklad: teraz uz sme na rade my :frajer2: chorche´s Obrázek
Cepi :arrow: dejte mu někdo BAN za ten spolední smajlík, který se v poslední době vyskytuje v jeho zprávách čím dál více :ban: :fucker: , mně tady nikdo na hlavu srát nebude :lol2:
Díky moc všem za 100% nasazení a výborné výkony v 1.kole! :taptap: :good: Mám z Vás velikou radost a věřím,
že můžeme být(hlavně moje maličkost),ještě lepší!Jedeme dál! :cinka: :cinka: :cinka:
Let´s GO BLUE FLYERS
Začátek 2. kola Ti Baffy vyšel parádně :lol2: :wink: :roll: !!!!
Come on ENGLAND píše:Začátek 2. kola Ti Baffy vyšel parádně :lol2: :wink: :roll: !!!!
baffyku, vonku nam uz moc slnecko nesvieti, tak aky ma zmysel stahovat roletku :hmm: :lol2: :smile03:
cepi píše:
Come on ENGLAND píše:Začátek 2. kola Ti Baffy vyšel parádně :lol2: :wink: :roll: !!!!
baffyku, vonku nam uz moc slnecko nesvieti, tak aky ma zmysel stahovat roletku :hmm: :lol2: :smile03:

:oops: :v_hajzli: To od vás není pěkné :beee: ,dnes jsme naštěstí měli volno a individuálku moc neřeším,hlavní je tým
a tak ať koukám,jak koukám,dnes by jsme porazili asi jen Mafiány,jedině Martin trefil alespoň ten Dallásek,jinak
totální defenziva a čistá konta na úvod-díky Wilde(za to volno),doufám,že nás to alespoň pěkně nakopne-takhle bychom daleko nedošli :roll: .
:cinka: :cinka: :cinka:
My si formu šetříme teprve na chvíle, kdy se láme chleba, což tým Chorche´s neumí :lol2: Ale jinak to dnes byla fakt slabota :thumbsdown: musíme zabrat :cinka:
968 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA