Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BLUE FLYERS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
:juchu:Derryl píše:Chlapi, ste fakt velmi silnyzasluzite si obrovske uznanie, ved od zaciatku sezony okupujete horne priečky, skvely GM, a asi aj skvely borci, to je to, čo potrebuje mať silny tym.
že Tvá slova o naší síle,budou platit i nadále.
patří jim můj velký dík za dosavadní výsledky a 100% přístup k zápasům! Zatím je to celkem slušně rozloženo a to je
pro dobrý výkon týmu nejdůležitější,včera zabrala výborně Evka
Jedeeeem,dnes to bude dost důležité,tak hodně štěstí!
No,díky excelente,ale mě zastihl konec kola přímo v žalostné formě.excelent píše:Baffy dneska tipoval remízy což je fakt překvápko![]()
moc často je nedáváš....tak ať se zadaří
Třetí místo není vůbec špatné
6 bodíků máme v kapse a ve druhém kole snad půjdeme po prvním místu
dejte mu někdo BAN za ten spolední smajlík, který se v poslední době vyskytuje v jeho zprávách čím dál více
, mně tady nikdo na hlavu srát nebude
Cepicepi píše:preklad: teraz uz sme na rade my :frajer2: chorche´s
cepi píše:baffyku, vonku nam uz moc slnecko nesvieti, tak aky ma zmysel stahovat roletkuCome on ENGLAND píše:Začátek 2. kola Ti Baffy vyšel parádně![]()
![]()
!!!!
![]()
:smile03:
a tak ať koukám,jak koukám,dnes by jsme porazili asi jen Mafiány,jedině Martin trefil alespoň ten Dallásek,jinak
totální defenziva a čistá konta na úvod-díky Wilde(za to volno),doufám,že nás to alespoň pěkně nakopne-takhle bychom daleko nedošli
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé