Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

arek píše:marek to si ty na tej fotke?
heh nie ..to je fero miklosko ..nas zasobovac..v pohode chlapik :)
Presne tak teraz to treba udrzat a bude to krasa :) Uz sa tesim na vecierok lebo si vybral tu najlepsiu znacku :) Spravil si mi velku radost 8)
Vcera peknych 12 bodov..pekne...
Dnes rozhodujuci den pre toto kolo..uuuf bude to este zaujimave..
Inak podpisovalo sa u nas..
wolf tebe sme predlizli o tri roky..goerogikovy o rok / kedze je este stale v skusobnej lehote :) /...
ObrázekBulls Gazette

15.12.2007 Hlasime sa vam opat s nasho dennika. Boj v konciacom sa 3.kole KTL je stale napinavejsi a napinavejsi. Pred posledbymi dvoma hracimi dnami sa do skupinky o druhe miesto Zapadnej Konferencie zamotali aj Spider.. okrem nich uz o toto miesto davnejsie bojuju nasi chlapci , firebirdi a evilaci. Je to velmi tesne a po dnesku sa moze vsetko zmenit. Drzme teda nasim palce.
Vcera v noci sa udiala aj ina pekna udalost. Udelovali sa honory za ukoncene 2.kolo.
Nas GM si prevzal cena za najlepsieho GM a tym ju obhajil, kedze sa z tejto ceny radoval aj v 1.kole.Spytali sme sa ho ako si toto ocenenie ceni.." Velmi. Je to nadherny pocit, ked clovek vie ze ludia si jeho pracu cenia. "....
chalani len jedna vec dnes je na programe dosť zapasov takže je tu šanca bud totalne sundať Ice cats ale takisto aj pekne spadnuť...no a prvý zapas NJ-PHO sa začína už od 19:10 hodine takže tipnite dovtedy lebo to je dosť jednoznačný zapas a boli by to zbytočne stratene 2 body..teda stať sa može šeličo ale je tam dosť velký výkonnostný rozdiel...
no tak dnes bol rozhodujuci den a mi zme to zvladli tak uz dnes bi sa nemalo nic stat takze sme druhi :cool: :cool:
Vyzera to podla vsetko ze sa na nas predsa len dotiahli...a sme druhy s firebirds...
Do :censored: to sa mi ako mohlo podarit :cry: ?.Prepacte chlapy za ten shoutout :(
tak gratulujem k 2. miestu chalani good job 8)
thedda nerob si starosti george ty si aspon maš paradne výkony v našom tíme v poslednej doby menší výkiv neboj to sa stava no si pekne vpredu tabulky...naopak to ja už hnijem na spodku...horšie to už nemože pbyť bože :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac:
Diky moc janik :wink: aj ked to urcite mohlo byt lepsie(vid moj dnesny vykon :( ) ale myslim ze seci chalani sa tu snazia co je v ich silach a moznostiach.A aj ja gratujujem timu :oslava:Hannu....pozri sa na mna minulu sezonu....60.-ty....raz si hore raz dole.Tak to chodi.Sme druhi a ide sa dalej.Podla mna je to skveli vykon. :cool: Aj nasi "Boo fans" su velmi spokojny a na dnes vecer sa chysta u Bowa oslava takze kto chce dojst je vitany :)
Ja dojdem..Dufam ze sa vsetci popijeme chlopi.. :clap:
ObrázekBulls Gazette

18.12.2007 Mame za sebou tretie kolo v ktorom sa nam celkom zadarilo. Druhe, aj ked delene, miesto je blizko ocakavania vedenia timu, ale aj tak su majitelia spokojni. Som rad ze sa chytili aj ostatni tiperi timu. Obzvlast velku pozornost si timto zasluhuje wolf, ktory predviedol vynikajuce kolecko.Ciele pred nasledujucim kolom su jasne : Umiestnenie do prvej trojky. Kedze je ale v nasej konferencii uz 10 timov bude to tahsie. Avsak tim nasho kalibru si s tymto musi poradit. Zaroven mame pre tiperov dobru spravu. Vzhladom k dobrym vykonom muzstva dava vedenie muzstva tiperom osobne volno v dnoch 24.-25.12 , kedy sa nhl nehra. :)
Fuuuuuha....volno...to uz ani neviem co je :lol: ale nie.Ved KTL je super! ale aj tak vsetkeho vela skodi ,tymto padom dakujem vedeniu za volno a uzite si to chlapy v kruhu rodinky :)
Hmm zatial favoriti na dbne tabulky..Vyzera to ze toto kolecko buxde kolo novacikov..
no musime trochu zabrat sme 7 do vianoc musime bitb aspom 4 tak zaberme
Tak a sme zas ocosi klesli....Priebezne 8.miesto..
hmm je to hlboko za ocakavaniami..
treba s tym daco porobit .. :32:
Svata pravda....dufajme ze je to sposobene niecim kratkodobym.Ja sa posnazim vydat to najlepsie :)
jeden z mojich svetlejších dní po dlhšom čase..aspon sa nam podarilo šupnuť sa na tretie miesto aspon nachvilu dufam že to bude už len vyššie...
Ideme opat hore..no dufajme ze nespadneme zas... Dnes sa ale vsetci drzte..Ne ze sa opijete jak dogy na nasom vecierku..Nechcem sa hanbit za vas pred novinarmi :)
Neboj sa ty nic Marek dame na seba pozor.Nemozme to prehanat lebo sak v noci hrame.Ale mozno sa maximalna moralka prejavi na vysledku:)
vidím že nie som sam komu to tu dnes nevyšlo...poondene vela remíz bolo dnes vnoci ..mna to vie tak naštvať inak tie remízi...ešte horšie ked tipnem spravneho víťaza...bo potom mam za to akurat prd... :( prepadli sme sa na štvrtu pozíciu..nie najkrajší darček...tie remízi ma dnes velmi naštvali takže aj moj príspevok tipovací je taký aký je...
tak chalani dnes stastne a vesele a uzite si tie sviatki
Hej aj ja sa pripajam....
jj takisto prajem šťastne a vesle ..do noveho roku vela šťastia v tipovaní aj :good: :good: :good:
1768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS