Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

jasne ja som si lahol do brany a nieco som aj chytil :lol: :lol: :lol: co by som pre vas nespravil
Obcasnik Plamienok Obrázek

Red Devils Obrázek__vs__Obrázek FireBirds

8-10

Majstri, majstri .... Aj tieto slova ste mohli zacut pocas prebiehajuceho zapasu medzi diablikmi a ohnivakmi, neskutocne davy sme mohli vidiet na tohto sezonnej premiere FireBirds aj ked sa hralo "vonku".
Vyborna atmosfera sa dala cakat ale ked ste vyrazili smerom k Devilakom tak tie kolony boli ohromujuce. Vyborna atmosfera, spev, dobra nalada, fanusikovia pomalovany timovymi farbami, klube vlajky no proste vsetko co k tomu patri poskytlo nezabudnutelny zazitok pre mnohych.
Ale posunme sa k priebehu zapasu. Red Devils nastupilo v okliestenej zostave kedze Mitch si zabudol doma plavky a uz sa nestihol na zapas dostavit :D Na lade to vsak bol tuhy boj, tvrdy no treba dodat ze ferovy. Nakoniec sa Mitchova absencia nejavila az tak dramaticky kedze janik z hostujuceho timu nemal svoj den a tak si len valal sunky v brane kde samorejme schytal nulu.
Paradny vykon vsak podal canesman, lider ohnivakov, ktory sa nechal vyhecovat prave pristupom janika :lol:
Atmosfera pomaly hustne, fanusikovia su vo vare, oba timy su hnane dopredu ale canesman rutinersky ako to len on dokaze zabojoval a rozhodol duel v nas prospech. Nesmierna radost zavladla na tribunach aj na lade, chvilu trvalo kym sa ladova plocha dala opat do poriadku ale to uz neovplynilo vysledok. FireBirds si odnasaju prve tri timov body zo zapasu a vyrazili za svojimi supermi.
Do konca kola zostava este dost zapasov a urcite vsetci budeme fandit dalej aby sa nas milovany tim posunul este vyssie. Kazdy na lade ale i mimo neho dava do toho srdce a to je to najdolezitejsie.

So svojimi dojmami sa s Vami podelil vyslany redaktor Iskricka
ci bože pozriem sem tam ine topici ale toto som vidiet nemal izi :hroza: :hroza: :lol3: :lol3:
a chesto o tebe som si to nemyslel:D
dalsie vitazstvo :cool: blizsie info a report neskor :D
janik, paradny report :cool: ... a aj vysledkovo nam to zatial ide, len to nezakriknut :)

Steelers Obrázek__vs__Obrázek FireBirds

8-12pp

Dobry den sportovi priatelia,
Dnesny vecer bol opat uspesny pre nas milovany tim. Sice az po predlzeni ale dokazali sme vonku opat vyhrat a porazit silny tim oceliarov. Obrovska masa fanusikov sa opat dostavila a vytvorila vynikajucu atmosferu aku dokazu vytvorit len fanusikovia ohnivakov.
Priebeh zapasu bol naozaj vyrovnany, suboje telo na telo, skore sa menilo v prospeh oboch timov no v nasdtavenom case sa prejavila vacsia tuzba po extra bode a kolektivny vykon rozhodol. Dostali sme sa uz na 8. miesto v Konferencii Eagles co je na neskorsi start a chybajuce body zo zapasov naozaj pekny vykon.
Samozrejme vsak pracujeme dalej a aj s podporou nasich fans to chceme dotiahnut co najvyssie.

So svojimi dojmami sa s Vami podelil vyslany redaktor Iskricka

Nasledujuci zapas:

Drexel Dragons Obrázek__vs__Obrázek FireBirds
Tak s dračikmi, mým bývalým klubem, jsme prohráli... Co se dá dělat... Potreba jit dal a snazit se umístení v tabulce co nejvíc vylepšit, aby byli nejake body a nezacinali jsme po 2 kolech od 0:-(

Drexel Dragons Obrázek__vs__Obrázek FireBirds

18-14

Dnesny vecer sa nam nedarilo ako by sme si predstavovali, ale "draci" su naozaj kvalitny a zohraty super, ktory nam dokazal ze nas caka naozaj dost prace. Fanusikovia aj tak s nadsenim sledovali dalsi zapas, na konci zapasu sa vytratili co hracov trochu prekvapilo a uz sa zdalo ze tam bude nejaky problem, tieto obavy sa vsak stratili ako nahle vysli hraci smerom k autobusu kde ich cakal dav spievajucih fanusikov, v dobrej nalade a po mensej zastavke kde sa hraci osobne porozpravali aj s niektorymi ludmi a rozdali par autogramov, zaspievali si spolocnu hymnu ktora ich vyprevadzala na dalsi zapas.
Toto gesto hracov urcite nabudilo a dnes v noci naskocia opat plny sil nie len fyzickych ale i psychickych a pokusia sa pre divakov odviest maximum.
Spolocne im drzme prsty a tesme sa na dalsie skvele zazitky.

Vyslany redaktor Iskricka

Nasledujuci zapas:

White Caspers Obrázek__vs__Obrázek FireBirds
BigPete píše:Tak s dračikmi, mým bývalým klubem, jsme prohráli... Co se dá dělat... Potreba jit dal a snazit se umístení v tabulce co nejvíc vylepšit, aby byli nejake body a nezacinali jsme po 2 kolech od 0:-(
nevadi pete dnes to nandame dalsim, kto sa smeje naposledy ten sa smeje najlepsie.
ja som rad ze si sa uz tiez zapojil do debaty predsa len je lepsie ked tym zije :good:
Dnes se tedy zadařilo a rázem jsme o něco výš. Jen tak dál.
Jsem zvědavej, co k tomu napíše Jiskřička. :-D
Zdars ... Chalani, velmim sa ospravedlnujem za dnesok , ale neviem z akeho dovodu mi nesiel vcera po cely den internet a tak som nemohol ani tipnut ani nic .... Fakt ma to mrzi
V poho to se muze stat kazdymu, navic jsme vyhrali a je to jen hra :-)

White Caspers Obrázek__vs__Obrázek FireBirds

16-20

Radostne konstatovanie, tak by sa dal nazvat dnesny clanocek. Vecer vyiel vynikajuco najma dvojke BigPete - janik, obaja sa zahryzli do supera a takmer vsetko co urobili dnes vyslo. Vybornu ciernu robotu odviedol canes, ktory to istil i za Cibulu, ktory podlahol davu faniniek a ked ho takeho stastneho canes videl tak mu absenciu rad akceptoval :D Divaci sa opat mali na co pozerat a evidentne sa bavili cely zapas a tuto tour po superovych ihriskach nam vytvaraju domace prostredie. Za to velka vdaka :!:

Nasledujuci zapas:

Killer Hornets Obrázek__vs__Obrázek FireBirds
Tak ako tak čítam :) Pustili ste sa tu do pekného písania Reportov :) a mna čo pracujem ako reportér, žurnalista nikto o podobnú pomoc nepožiadal :P ..... Si zapamatam !!!! :D :D.......
iniciative sa madze nekladu :D

16-28

"BigPete, Cibula, BigPete...."
Znelo este dlhe minuty po zaverecnej sirene v hale "srsnov", famozny vykon tychto borcov prevalcoval supera, ktory bol rad ze je koniec. Vysledok bol zdrvujuci a najlepsi zo vsetkych timov celej sutaze tuto noc cim sa nas tim posunul tesne za Red Devils (jediny bodik nas deli od 3. miesta :thumbsup: )
A presne tieto vykony ocakavaju vsetci fanusikovia, ti su ako v extaze a dnesna noc kedy sa po dlhej, predlhej pauze odohra zapas v nasej modernej arene Heliopolis kde sa ocakava burliva atmosfera. Po listkoch sa len tak zaprasilo a ak by ste vysli do ulic alebo co i len otvorili okno v meste tak budete pocut nase choraly a fans ako sa na zapas tesia. Cele mesto zapasom zije a je viac ako pravdepodobne, ze vecer sa poriadne natiahne az do rannych hodin.

Nasledujuci zapas:

FireBirds Obrázek__vs__Obrázek Strong Crocodiles
Gratulujem k vykonu ale nemuseli by ste nas predbehnut :D
myslim ze na to je este skoro, mame par kol do konca ale na to manko ake sme mali na zaciatku to je slusne :D
janik píše:iniciative sa madze nekladu :D
To je síce pravda :D .... ale ja sa rád nechám prosiť :D
janik píše:Obcasnik Plamienok Obrázek

16-28

"BigPete, Cibula, BigPete...."
Znelo este dlhe minuty po zaverecnej sirene v hale "srsnov", famozny vykon tychto borcov prevalcoval supera, ktory bol rad ze je koniec. Vysledok bol zdrvujuci a najlepsi zo vsetkych timov celej sutaze tuto noc cim sa nas tim posunul tesne za Red Devils (jediny bodik nas deli od 3. miesta :thumbsup: )
A presne tieto vykony ocakavaju vsetci fanusikovia, ti su ako v extaze a dnesna noc kedy sa po dlhej, predlhej pauze odohra zapas v nasej modernej arene Heliopolis kde sa ocakava burliva atmosfera. Po listkoch sa len tak zaprasilo a ak by ste vysli do ulic alebo co i len otvorili okno v meste tak budete pocut nase choraly a fans ako sa na zapas tesia. Cele mesto zapasom zije a je viac ako pravdepodobne, ze vecer sa poriadne natiahne az do rannych hodin.

Nasledujuci zapas:

FireBirds Obrázek__vs__Obrázek Strong Crocodiles

Tento zápas bude mať zvláštnu príchuť pre tohtosezónnu posilu v tíme domácich "Cibulu" ktorý strávil v mužstve krokodílov dve vcelku vydarené sezóny, čo sa týka individualít. Tímovo až tak vydarené neboli. Prinášame vám exkluzívne jeho predzápasovú náladu a fakt jeho vedomia, proti komu nastupuje. "Tak na tím SC mám naozaj len dobré spomienky. Zišli sme sa tam vynikajúca partia a neraz sme potrápil aj favorizovaného súpera. Posledný krok nám vždy ušiel len o chlp. Určite sa mi bude ťažko proti ním nastupovať, ale teraz som v tíme Ohnivákov a tak sa pokúsim krokodílom strpčiť život. Zo žiadného svojho gólu však radosť mať nebudem," ukončil exkluzívne pre denník FIREBIRDS člen "Janíkovho" tímu ...... :D :D :D
dnes nam to nevyslo ale bojujeme dalej, viac mozno vecer kedze mam uz toho dost po celom vikende v praci :hroza:
Tak opět to nevyšlo, já bych si sice za svými tipy stál, ale úspěšné byly jen z půlky. Philadelphie je sice rozjetá, ale Washigton kádrově asi nej tým z NHL, hrál doma, navíc Phila měla 2 zápasy strašně rychle po sobě, čekal jsem, že padne, ale pomalu začínám zjištovat, že rozjetej brankar daleko víc než cokoli jinýho, jenže nikdy to brankáři nevydrží celou sezonu bez vyjímek. Chicago Edmonton - obhájce stanley cupu doma proti jednomu z nejhorších týmu NHL, jedničku bych dal znova. Zbytek už naštestí vyšel St. Louis je dobře rozjeté a Rangers bohužel nic moc, navíc týmy ze západu mají latku malinko výš:-) Anaheim Nashville - tak timhle tipem jsem si byl ve skutecnosti nejvíc nejistý a nakonec vyšel:-) Hrají v této sezone oba podobně podprůmerně, u mě rozhodlo domací prostředí.
dnes katastrofa :D ale to nevadi, ideme dalej :yahoo:
tak nie je kazdy den nedela :) ...aj ked vcera bola :D .... kazdopadne,aj napriek strate sa drzime celkom solidne, snad si to v zavere este vylepsime :)
chalani, pred nami je posledny den tohto kola, chcel by som sa vam podakovat za spolupracu... pohlad na tabulku je sympaticky, no momentalne sme 5., ak sa nam dnes zadari, mame sancu byt 3.! ... ale naopak, mozeme aj spadnut na 6. miesto, preto si dobre popremyslajte tipy :) ... nebyt toho, ze vynechame prve hraci den a prvu polku by se mohli dostavat body aj za vyhry v dueloch, mohli sme teoreticky skoncit aj 1., resp. 2. ...no neadi, aspon sa pokusme na to 3-4 miesto dnes vyhupnut :)
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA