Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Chester píše:ani neviete aky som rad ze sa FireBirds vratili :) janik ty si si dal inu vyluku chlape :D a aha odrazu opat tu brazdis klziska KTL :) si srdce FireBirds a minuly rok si nam s canesom teda poriadne chybal. a vysledky hovoria za vsetko.Nechybalo vela a asi by som si od teba tento rok od teba zobral priklad keby sa mi neozval tuto wild. v kazdom pripade zelam vela uspechov a fandim vam ohnivaci ! stravil som 2 krasne sezony najma ta prva po prichode z Dragons stala za to,vtedy to tu bolo all stars :-D nezabudnem ako si ma sem dotiahol janci..skoda toho finale kde sme padli :/ nevadi,verim ze sa etse dakedy stretneme spolu v time chalani ! GO GO FIREBIRDS !
PS. tesim sa na osobne suboje na lade ked budete hrat proti Ice Cats :D
to vies dlha pauza a nebyt canesa tak sa sem uz ani nevratim, a vidis druhy den a uz som vam vytrel zrak alebo kocura ? :lol3: 100% zasahom :frajer2: nase suboje budu urcite vyburcovane a narocne no verim ze vsetko v sportovom duchu, inak urcite ta u nas zase radi uvidime ak budes chciet nas GM canes mega super star ti je na rokovania vzdy pristupna ze canes? :oslava: :lol2:
tak to urcite a pamataj chester, nikto ti nemože dať to, čo ti ja mozem slubit :D
hosi co je? :-O tolko nul sa natrepete vsetci do brany ale kto ma potom utocit? :D
janik píše:
skvolko (ako ta kedysi openfire nazval :D) starymi ale len skusenostami na HF inak mladi junaci :D :clap:
ano tak som to myslel :good: btw kajo si na tu prezyvku tiez zvykol :bitka3:
švolco píše:
janik píše:
skvolko (ako ta kedysi openfire nazval :D) starymi ale len skusenostami na HF inak mladi junaci :D :clap:
ano tak som to myslel :good: btw kajo si na tu prezyvku tiez zvykol :bitka3:
a nepaci sa ti skvolko?? :D alebo vysokoskvolko? :lol:
canesman píše:tak to urcite a pamataj chester, nikto ti nemože dať to, čo ti ja mozem slubit :D
berem ta za slovo :D :D
Chester píše:
canesman píše:tak to urcite a pamataj chester, nikto ti nemože dať to, čo ti ja mozem slubit :D
berem ta za slovo :D :D
uf este ze ho beries len za slovo :D ale inak krasne kredo :lol:
dnes priemerny vysledok :cry: musime sa ale rozohrat a potom nam to uz pojde snad lepsie na 1. miesto stracame 20b co nieje tak strasne a ak sa posnazime tak i bez bodov zo zapasov to mozme potiahnut tak bojujme :box: :!:
tuto sezonu su strasne zvlastne vysledky a vela remiz, ktore na just neviem trafit :verysad: ... no nevadi, hoci neziskavame body z duelov a vynechali sme uvodne zapasy, stale sme konkurencieschopní, takze podme do nich,borci :yes:
zda sa mi to alebo tak malo ludi tu pise :-O aj stare timy a jeden prispevok za den, moc to tu nezije a minulorocny vitaz ma teda riadne prekvapil :shock: tohto roku chcem titul ja :D canes snaz sa :hroza:
robim,co mozem :D ... a tiez sa mi zda, ze diskusia v ramci KTL akosi utichla ... no nevadi, my sme tu celkom vyrečná skupinka :D
ozvi sa na icq potom urobime rozhovor a preberieme dalsie veci :D
dnes taky priemerny vykon, vacsina uhadla velku cast zapasov cize nebolo ani mozne ziskat nieco naviac. :)
dnes narocna noc som zvedavy na vysledky. :roll:
coskoro zacneme hrat uz aj vzajomne duely ... cize druha polka by mala byt bodovo urodnejsia (snad), takze treba do nej vstupit co s najmenším mankom :)
canesman píše:coskoro zacneme hrat uz aj vzajomne duely ... cize druha polka by mala byt bodovo urodnejsia (snad), takze treba do nej vstupit co s najmenším mankom :)
tak uz zaber clovece :lol2:
Ty kokooos chlapiii, ja newiem .... no proste nie a nie sa rozbehnut :( ... Mozem nad zapasmi a statistikami sediet kolko cme ani za boha newem trafit :( .,... Fakt ma to akoze mrziii :( ..... Dufam ze sa rozbehnem ....
niekedy je lepsie riadit sa len prvym dojmom a intuiciou cibula :wink: vela premyslania je niekedy na skodu, treba brat do uvahy ze je to len sport PODME FIRBIRDS :!: :!:
Ja stále nemôžem z tej canesovej hlášky..
To je lepšie, ako keď pišta lakatoš hlásal, že ak budem niečo potrebovať, hoci čo, tak si to mám kúpiť..
Chcem vás tu privítať aj ja,ste tradičný team v KTL a tak by ma veľmi mrzelo,ked po pivkároch by ste mali zaniknúť i vy. :wink: Vidím,že sa to tu veľmi pekne rozbehlo aj po stránke komentov, na čom má veľký podiel okrem canesmana ktorý celý team dal dokopy, skvelá robota kolego :yes: i Janík, z ktorého návratu do kolotoča KTL mám radosť,kedysi sme celkom dobre vychádzali,pokecali o KTL, futbale,hokeji atd .... cez icq,takže ma potešilo,že ťa canes nakoniec dotiahol späť,vitaj opäť medzi nami Janík. :wawe: Tak vám chcem popriať nech sa vám darí a poriadne potrápite súperov z našej bývalej konferencie. :frajer2:
janik píše:zda sa mi to alebo tak malo ludi tu pise :-O aj stare timy a jeden prispevok za den, moc to tu nezije a minulorocny vitaz ma teda riadne prekvapil :shock: tohto roku chcem titul ja :D canes snaz sa :hroza:
no janik máš pravdu, docela to tu utíchlo a málo ludí tu už komentuje do topicov veci,preto ma teší,že vy ste sa celkom rozbehli aj po tejto stránke :wawe: dúfam,že tým inšpirujete aj konkurenciu a bude to tu žiť znova tak ,ako tomu bývalo v predošlých ročníkoch KTL. :cinka:
diky Dean :good:

dnes ako som vravel aspon pre mna dost nepekne vysledky tak borci dufam ze ste to zvladli lepsie ako ja :D
zabudol som spomenut, ze velku zasluhu na nasom navrate ma prave Dean, pomahal mi aj po organizacnej stranke a aj mal lepsi prehlad o volnych tiperoch ako ja, takze aj takto by som sa mu chcel podakovat :good: :yes:
janik píše:zda sa mi to alebo tak malo ludi tu pise :-O aj stare timy a jeden prispevok za den, moc to tu nezije
no ono je to scasti aj tym, ze cez tyzden nemaju ludia cas. teda minimalne u mna je to tak
Joe S. píše:
janik píše:zda sa mi to alebo tak malo ludi tu pise :-O aj stare timy a jeden prispevok za den, moc to tu nezije
no ono je to scasti aj tym, ze cez tyzden nemaju ludia cas. teda minimalne u mna je to tak
lebo si stale v liehu co? :D
canesman píše:zabudol som spomenut, ze velku zasluhu na nasom navrate ma prave Dean, pomahal mi aj po organizacnej stranke a aj mal lepsi prehlad o volnych tiperoch ako ja, takze aj takto by som sa mu chcel podakovat :good: :yes:
canes mna si spomínať nemusel, :wink: ja som to robil preto,že mi nebolo jedno ako sa trápiš,že Fire Birds zanikli,tipuješ sám a pravidelne individuálku,čo sa mi na tebe veľmi páčilo,že si to nezabalil a bojoval dalej :good: a chcel som preto tebe a tomuto teamu podať pomocnú ruku, aby sa Fire Birds vrátili do hry :wink: Ďakujem ti teda,vážim si to :yes: ,ale hlavnú zásluhu máš ty a držím palce nech utvoríte dobrý team a minimálne play off urobíte. :cinka:
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES