Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

janik píše:tie cisla nejak nesedia s vyhodnotenim mara :shock:
to su celkove body za obe kola
:arrow: http://ktl.hokejforum.com/index.php/nov ... dnotlivcov
mne tam vycgadza ze mal len 10
Matejko píše:Arek er rétt.
Nemá :-D Nebo ano? :eek2:
einhver hér tala íslensku
tu druhu cast vety uz google prekladac nezvladol.
dnes opat vyborny vykon chalani co sa ukazalo aj vo vykone dna celej sutaze a porazili sme druhy najlepsi vysledok dnesneho dna :thumbsup: je to vyrovnane tak musime makat aby sme obhajili prvenstvo z minuleho rocnika
Gratuluju pánové :-)
ja a zatial nejak neviem dotat do formy, ale vam to ide i tak dobre :) koda tesnej prehry
newadi, je to len trening... na sezonu ti dufam forma opat pride :D
utok to je nase :) podobne ako moja hra v sachu :D
Matejko píše:preco sme za blue flyers ked mame lepsie skore?? :eek2:
Rozhodují vzájemné zápasy :-)
tak ste v tom uz len dvaja canes a chesto. skoda, je mi luto timu ale nema to uz tuto buducnost. canes snad najdes nahradu za nas popripade je na vas co urobite. :oslava:
janik píše:tak ste v tom uz len dvaja canes a chesto. skoda, je mi luto timu ale nema to uz tuto buducnost. canes snad najdes nahradu za nas popripade je na vas co urobite. :oslava:
teraz uz je jedno ked odisiel Wild
k tomu co sa tu stalo sa dako vyjadrovat nejdem...poviem len tolko ze s canesom urobime vsetko preto aby FireBirds nezanikli...odisli dvaja zakladajuci clenovia dve ikony tohto klubu....no zivot ide dalej a my s canesom sa pokusime zacat novu eru Firebirds...snad sa nam to podari a stihneme aj zaciatok KTL,v kazdom pripade chceme vybudovat uplne iny,novy FireBirds.
Držím chlapi palce nech sa vám to podarí. :good: Som rád,že sa na to takto dívate,nezmierili ste sa s osudom a bojujete o záchranu FB, i keď vás teraz trochu tlačí čas. :good: Ale verím,že ste správny bojovníci a minimálne toho 1 člena získate už čoskoro, aby ste nenabrali nejakú veľkú bodovú stratu. :) FB by tu chýbali a verím,že opäť po konsolidácii pomerov, budete patriť ku najlepším tímom KTL ,ako tomu bolo v minulosti. :thumbsup:
FB este neodpisujte! ... aj po velkych personalnych zmenach stale s chesterom verime v navrat ...
dobra sprava ... FB POKRACUJUU!!! :D
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES