Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

s chesterom som sa uz rozpraval, ostava u nas buducu sezonu... este sa popytam matejka,ale predpokladam na 95%, ze s nim by tiez nemal byt problem... btw, mam dost problemy s compom teraz, budem tu dost malo najblizsie dni :-(
chalani, 15.9. nam zacina elite trophy... aj som tam prihlasil nas tim... lenze je tu taka vec, ze za tim nemusia sutazit hraci zo zostavy, ale moze sa zostavat na tento turnaj aj pozmenit... preto vyjadrite,ci sa chcete zucastnit,aby som vedel,ci nehladat nahradu... ale rad by som bol,keby sme sli ako tim... minuly rok nas to odrazilo k peknej sezone :)
ako tim :thumbsup: rataj so mnou :)
ok, som rad, este cakam na vyjadrenie revuckych koelgov :-)
Ja by som Elite Trophy zatipoval za vas ak nema kdo :!: :wink:
ozvem sa ti... zatial ma miesto rezervovane mato a janik
ja idem s vami hosi - jen vys a vys , vzhuru ke hvezdam :lol2:
no take odhodlanie sa mi paci :D ...a nevies,ako je zo s matom?... nevidam ho ani na icq moc ... :-( ... ak by nesiel do elite trophy s nami, mozem nabbyho zobrat ... samozrejme, len pre elite trophy
ok sme kompletni,teraz len dotiahnut zmluvy... janik ma na celu sezonu, mato,chester, suhlasite s 2 kolami?
canesman janikov podpis je zatiaľ neplatný.Treba tam dať aj zem a kraj aby zmluva oficiálne platila.Tak ho na to upozorni, aby si to opravil a mohla byť oficiálne uznaná. :wink:
FireBirds - udelena licencia na sezonu 2009/2010

Generalny manazer timu canesman zaregistroval tim a nasledne splnil pozadovane nalezitosti ohladne loga a bannerov timu cim splnil prvu podmienku nevyhnutnu pre pokracovanie v sutazi KTL .

Nasledne prislo na rad podpisovanie zmluv , ako prvy dostal oficialnu ponuku janik na celu sezonu s klauzulou o nevymenitelnosti s cim suhlasil a tak prvy zakladny kamen bol polozeny. Druhy na rad v tomto smere prisiel Chester a zmluvu na 1. a 2. kolo bezproblemov odsuhlasil cim sa dostal pocet clenov timu na 3 (vratane GM) cim bola splnena dalsia nevyhnutna podmienka na splnenie licencie a tak sa tento silny a ostrielany tim moze zacat v pokoji pripravovat na nadchadzajucu sezonu, v ktorej bude chciet urcite minimalne obhajit ucast vo finale Play Off.

Posledny otaznicek vysi akurat nad zmluvou Matejka, na ktorej ponuku sa zatial len caka avsak predpoklada sa bezproblemovy podpis. Vysledok rokovani sa urcite dozvieme v blizkej buducnosti a tak by sa mala zostava udrzat pohromade z minulej sezony a snad tento raz sa zaobideme bez tazkych situacii ako tomu bolo zial v minulej sezone co ciastocne ovplyvnovalo pohodu v time.

Uz za par dni totiz zacina priprava na novu sezonu a ide tiez o prestiz kedze Firebirds sa pokusia obhajit 1. miesto na turnaji Elite trophy poriadanom timom Mighty Bulls.
chalani... pri podpisovani zmluvy, treba takyto suhlas

Priklad spravne podpisanej zmluvy:

SUHLASIM
Cesko
Morava

btw... vsetci mate nanovo ponuky v nasej teme na to urcenej, preto cakam, ze ich podpisete co najskor... a dbajte na spravne podpisanie ;)
canes ved nase zmluvy uznali ako platne :D
toto konanie canesa mi niekoho pripomina, koho :hmm: :unsure: koho :?: :D
wild ty rad davas hadanky v poslednom case sa mi zda :D
WildCelt píše:toto konanie canesa mi niekoho pripomina, koho :hmm: :unsure: koho :?: :D
wild,sakr bleee, nvm ci som ja uz mimo,ale preco zmluvy co som napisal do tej temy,tak zmizli :D ... je mozno mozneee, ze som az tak moooc necital pravidlaaaaa :D ....
ked zmiznu, znamena to, ze boli ok :wink:
ok .... diky moc ...
chalani, prepaaacte... zabudol som vcera natipovat na elite trophy... oslavoval som totiz narodky a nejako som to :oslava: prehnal .... je to moja nezodpovednost... prepacte
gratulujem k výhre,boli ste lepší a zaslúžene ste nás porazili. :thumbsup: Chester sa strelecky utrhol z reťaze a exceloval v tom dueli :thumbsup: a ostatný ste mu zdatne sekundovali.Hold vaše skúsenosti z tohto turnaja sa naplno prejavili. :yes:
Matejko píše:Einstök einkunn:

Chester 16
Matejko 12
janik 7
canesman 6
tie cisla nejak nesedia s vyhodnotenim mara :shock:
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES