Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KNIGHTS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

DIDI píše:GO FU*K YOurself ;) No to som zvedavy, ty frajer :D
Chceš dostať ban :?: Kazíš nám povesť slušných chlapcov :lol2: .
Vyhrali sme po predĺžení :oslava: .
kanter píše:Vyhrali sme po predĺžení :oslava: .
nejak mi nesedia tvoje vypocty :doh: ... podla mojich sme my vyhrali 17:15 :razzi:

DIDI 4
kanter 11
Lukas.sk 4
PainKiller 4

.:Mike:. 4
coloradcan 2
Jozzi 8
Lukas33 9
dva proti jednomu....vyhráli jsme kanterku MY! :razzi: .....nauč se počítat bobe...HÉÉHÉÉ! :razzi: :D
Lukasovi33 som zabudol pričítať dva body :D . Inak všetko sedí. No dobre to tí moji spoluháči pos*ali :D. Pokuty budú pokračovať a opäť ideme podľa abecedy, takže prvý je DIDI :lol3: .
Proti Turtles musíme vyhrať, lebo prídu opäť nejaké pokuty (pôjdeme podľa abecedy, takže opäť DIDI :razzi: ). Víťazstvo potrebujeme ako soľ :!:

GO KNIGHTS GO :povzbudzovanie: :!:
Kanter, si trapny... len tolko :)

checkni prispevky ostatnych GMs, neviem, ci niekto ma taketo blbe posty ako ty ;)
DIDI píše:Kanter, si trapny... len tolko :)

checkni prispevky ostatnych GMs, neviem, ci niekto ma taketo blbe posty ako ty ;)
DIDI nepozná srandu :D . To som si všimol už dávno :).

P.S. Hádam sa Mr. DIDI neurazil :lol2: .
Ďalšia prehra :beee: . PainKiller nenatipoval a DIDI mal 0 bodov :!:
Ppc Nejak sa nam prestalo darit :D
DIDI píše:Ppc Nejak sa nam prestalo darit :D
Dúfam, že teraz sa budeme tešíť iba z víťazstiev :yes: :) .

Našim ďalším súperom sú BB, takže očakávam výhru :frajer2:. Už by sme (konečne) mohli prerušiť sériu piatich prehraných zápasov v rade :yes:.

Já sem nenatipoval? :hanba: Já měl za to, že sem natipoval na celý týden :| Du to napravit...

EDIT: Aha, v tom bordelu sem středu přehlídl :doh:
Budúci týždeň oslavuje DIDI 15. narodeniny :frajer2:, takže musíme vyhrávať, aby sme mu dali nejaký narodeninový darček :) .
PainKiller píše:Já sem nenatipoval :hanba: Já měl za to, že sem natipoval na celý týden :| Du to napravit...
:bitka3:
Ďalšia prehra :!: Ja to ....., tipnem hocijako.
Dnes sme vyhrali :!:
Jeeej :12:
Opäť sme vyhrali :clap: :yahoo: .
No čo chalani :D. Vyhráme zajtra tretíkrát v rade :?: Mohli by sme, čo vy na to :?: Bol by som rád, keby sa začalo dariť aj PainKillerovi :) .

No tak sme DIDIMU trošku pokazili narodky tým,že sme vás porazili dnes. :wink: Ale nič sa nedá robiť,vykompenzuj si to šťastím v láske.Ako kompenzáciu za dnešnú prehru ti posielame jednu zo šéfok nášich roztlieskavačiek.http://tvnoviny.sk/muzi/sexy-girl/sexy- ... y-sex.html Pri nej na tú prehru zabudneš. :D :wink:

A všechno nejlepší k narodeninám ti mám vyjadriť aj od našho celého tímu,divákov a špeciálny bozk ti posielajú naše roztlieskavačky. :serus: :pivo2: :prines_pivo:
:cool: :D :D :D :D
Ja mám narodeniny o štyri mesiace, takže dúfam, že budeme vtedy hrať proti DD :) .

P.S. DIDI dostáva jednodňové voľno, keďže včera oslavoval narodeniny :cool: .
Ďalšia prehra :verysad: . Už mám toho dosť. Mali by sme začať hrať, lebo takto sa do play-off nedostaneme :!:

Ak sa nemýlim, tak sme vyhrali 8:0 :clap: :clap: :clap: . Konečne :!:

Všetci tipéri GK pozrite si toto: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=36&t=4943

Stačí, keď si pozriete ZÁKLADNÁ ČASŤ a ZMLUVY.

Dnes nás čaká veľmi ťažký zápas proti Blue Angeles na čele s arekom :frajer2:. S BA sme sa stretli pred aktuálnou sezónou počas turnaja Elite Trophy. Náš prvý vzájomný duel skončil skončil víťazstvom BA, takže im máme, čo vracať :box: :fight: :bitka: :bitka2:.

V tomto kole bojujeme ešte o deväť bodov, takže :groupwave: :povzbudzovanie: :fan: :winner1: :vitaz: :ejha: :taptap: :modlenie:.

Vyhrali sme. DIDI nahral skvleých 15 bodov :groupwave: :super: :wawe: :winner1: :serus: :ejha: :slovakia2: .
1081 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS