Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

pekne ste nam zaspamovali temu... :D

tiez som to pochopil tak ze vsetci clenovia tymu dostali/dostanu takuto istu trofej kazdy s vlastnym menom.
putovny pohar sa mi nezda byt prave najidealnejsim pre sutaz ako KTL
trebatreba...raz tam bude aj nase meno a hned niekolko kraaaaat
da sa nastavit nejaky filter aby sa mi prispevky urcitych uzivatelov nezobrazovali?

z toho marovho brejkdensoveho kurata ma o chvilu j*bne... :lol: :eek2: :? :? :?
ked si ho das v ovladacom paneli medzi nepriatelov, tak by ti nemalo zobrazovat jeho prispevky. Ale nemam to vyskusane, tak neviem.

Kód: Vybrat vše

Nepriatelia sú používatelia, ktorí budú štandardne ignorovaní. Príspevky od nich nebudú plne zobrazené. Súkromné správy od nich nebudú povolené. Uvedomte si, že nemôžete ignorovať moderátorov alebo administrátorov.
dik, este si to necham prejst hlavou ale asi mi nic ine nezostane... :P

edit - diky maro, toho nadrzaneho snehuliaka uz znesiem ;)
arek píše:Ja viem, ze putovna trofej nie je, pretoze nevystali financie. A tamtie suveniri dostali tusim vsetci clenovia vitazneho timu. Ale nie som si isty.

pockajme si na vyjadrenie cepiho :)
je to tak pani, podobna trofej dosla komplet vsetkym clenom timu, samozrejme, GM je len jeden na stitku :wink: dufam teda, ze Ohlund i Minnesota1 sa v dohladnom case ozvu, ze to maju taky tak na policke :cool: je celkom fajn :smile03:

ten putovny, nie je podla mna nejakou potrebou, prioritou, aj takato "malickost" dokaze hadam potesit a som rad, ze sa to vsetko nakoniec uspesne zrealizovalo :yes:

ina petrik, tu trofej ber skôr ako nas svadobny darcek pre Teba :biglol:
cepi píše: dufam teda, ze Ohlund i Minnesota1 sa v dohladnom case ozvu, ze to maju taky tak na policke :cool:
a zabudol si aj na philipa canya-a :D

no fajn, tym sme vybavili aj darcek k petrikovmu sobasu a k ohlundovym narodeninam :lol:
arek píše:
cepi píše: dufam teda, ze Ohlund i Minnesota1 sa v dohladnom case ozvu, ze to maju taky tak na policke :cool:
a zabudol si aj na philipa canya-a :D
:doh: :oops: :x no do prdele :hanba: hadam to este stihnem(e) napravit :roll: pipo zijes ty vôbec?! :lol2: :wink:
No tak keď som videl tú peknú trofej,tak som dostal takénervy(ve´d stačilo tak málo a mohol som ju mať na stole aj ja) :( :x
cepi píše:
je to tak pani, podobna trofej dosla komplet vsetkym clenom timu, samozrejme, GM je len jeden na stitku :wink: dufam teda, ze Ohlund i Minnesota1 sa v dohladnom case ozvu, ze to maju taky tak na policke :cool: je celkom fajn :smile03:
Jasné, došli v poriadku, nemám tú svoju na poličke ale pri kompe, takže skoro stále pred sebou...
Posledný mesiac nič nestíham, preto sem ale aj na cepi-ho SS-ku som odpísal neskoro, v najbližších dnoch budem vediet aj či budem pokračovať v dalšom ročníku KTL a ked áno tak ešte s petrikom doriešim v akom tíme to bude. Teraz ráno som nenašiel foták, ked sa mi to podarí môžem pridať tiež foto trofejí.
Obrázek

konecne som sa dockal aj ja :)

Vdaka Cepi a spol.!
nova sezona pomaly ale isto klope na dvere, takze poprosim clenov nasho uspesneho teamu aby mi dali vediet ake maju v novej sezone plany, ci chcu v KTL pokracovat a ak ano ci chcu pokracovat v teame Falcons alebo skusit nieco nove.
poslite mi spravu alebo napiste sem na diskusiu, to je fuk. ide len o to aby som vedel na com sme.
na mojom zaujme pokracovat v minulosezonom zlozeni sa od konca sezony nic nezmenilo, takze vsetci clenovia maju dvere pre pripadny navrat dokoran otvorene. je to na vas

zaroven ponukam pripadnym zaujemcom aj post GM, ja si na to naozaj nepotrpim a ak niekto chce, kludne moze byt big bossom on ;)

dajte vediet aspon cca do 2 tyzdnov, aby sme sa vedeli zariadit, dik
rozhodne mam zaujem pokracovat aj v nasledujucej sezone v tomto teame ;)
ak teda bude o mna zaujem :)
zaujem je, takze si ta znacim ;)
Tak rozhodol som sa aj ja ze napokon ostanem vtomto tíme a tesim sa opet na zaciatok noveho rocnika KTL s rovnakými clenmi tímu :good:
parada, takze sme kompletni :thumbsup:

konkurencia tras sa :D
neboj nic, netreb s triast, obhajit je 100x tazsie ako vyhrat
pome chlapci - tipovat, tipovat... ;)
tipovacie temy uz cakaju :)
Petrik dnes paráda :thumbsup: , zrejme pokračuješ vo velmi dobrej forme z konca minulej sezony, pipo a brat chytili aspon jazdcov a ja som zostal s čistým kontom... :verysad:
A na druhý den mám podaných znovu TB a PIT, po ich dnešných výkonoch to vyzerá na druhý shutout v rade.
Hlavne že sa darí tímu a 7 bodov po prvom dni je pekných.
no tak po slusnom uvode bol druhy den miernhe povedane "hluchy" - v mojom aj teamovom podani. nevadi, hecneme sa viac v dalsich dnoch :)
dnes som zase prejavil svoje umelecke sklony :D uz mam 2 shutouty z 3 dni :lol: :lol: :lol: :lol:

nastastie zvysok teamu zabral aj za mna, malo by to byt celkom slusnych 10 bodov - som spokojny :good:
nie si sam petrik mna dnešny dne zachranil od tretej nuly :D
dnes sme zabrali vsetci celkom slusne, ak som to spravne zratal tak sme dopadli takto:
pipo - 7
ohlund - 8
minnesota - 9
ja - 10

cize by z toho mohlo byt slusnych 19 bodov 8) :cinka:
dnes toho pocitania nebolo az tak vela tak sa mi to hadam zadarilo zratat OK:

ja - 2 body :ja_neviem: :angel: :hmm:
minnesota - 4 body :)
Ohlund - 4 body :)
phillipo - 6 bodov :rocker: :dance2: :rocker:

takze suma sumarum pre nas dnes 10 bodv z 12 moznych :frajer2:

konkurencia:
DD asi iba 6 bodov :eat:
SB este menej - 4 body :shock: :samovrazda: :D
BB slusnych ale dnes nepostacujucich 8 bodov :buh:

skratka sa zda ze nedela pre nas bola pomerne uspesnym dnom :thumbsup:
a asi ani na pondelok nebudeme nadavat :)

phillipo - 2 body :oslava: :?: :roll:
ohlund - 4 body :smutok:
ale...
ja - 9 bodov :box: :frajer2:
minnesota - 11 bodov :poklona2: :rocker: :rocker: :pivo3:

cize suma sumarum 20 bodov pre Falconikov :clap:
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS