Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FALCONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
ked si ho das v ovladacom paneli medzi nepriatelov, tak by ti nemalo zobrazovat jeho prispevky. Ale nemam to vyskusane, tak neviem.
Kód: Vybrat vše
Nepriatelia sú používatelia, ktorí budú štandardne ignorovaní. Príspevky od nich nebudú plne zobrazené. Súkromné správy od nich nebudú povolené. Uvedomte si, že nemôžete ignorovať moderátorov alebo administrátorov.je to tak pani, podobna trofej dosla komplet vsetkym clenom timu, samozrejme, GM je len jeden na stitkuarek píše:Ja viem, ze putovna trofej nie je, pretoze nevystali financie. A tamtie suveniri dostali tusim vsetci clenovia vitazneho timu. Ale nie som si isty.
pockajme si na vyjadrenie cepiho
ten putovny, nie je podla mna nejakou potrebou, prioritou, aj takato "malickost" dokaze hadam potesit a som rad, ze sa to vsetko nakoniec uspesne zrealizovalo
ina petrik, tu trofej ber skôr ako nas svadobny darcek pre Teba :biglol:
Jasné, došli v poriadku, nemám tú svoju na poličke ale pri kompe, takže skoro stále pred sebou...cepi píše:
je to tak pani, podobna trofej dosla komplet vsetkym clenom timu, samozrejme, GM je len jeden na stitkudufam teda, ze Ohlund i Minnesota1 sa v dohladnom case ozvu, ze to maju taky tak na policke
je celkom fajn :smile03:
Posledný mesiac nič nestíham, preto sem ale aj na cepi-ho SS-ku som odpísal neskoro, v najbližších dnoch budem vediet aj či budem pokračovať v dalšom ročníku KTL a ked áno tak ešte s petrikom doriešim v akom tíme to bude. Teraz ráno som nenašiel foták, ked sa mi to podarí môžem pridať tiež foto trofejí.
nova sezona pomaly ale isto klope na dvere, takze poprosim clenov nasho uspesneho teamu aby mi dali vediet ake maju v novej sezone plany, ci chcu v KTL pokracovat a ak ano ci chcu pokracovat v teame Falcons alebo skusit nieco nove.
poslite mi spravu alebo napiste sem na diskusiu, to je fuk. ide len o to aby som vedel na com sme.
na mojom zaujme pokracovat v minulosezonom zlozeni sa od konca sezony nic nezmenilo, takze vsetci clenovia maju dvere pre pripadny navrat dokoran otvorene. je to na vas
zaroven ponukam pripadnym zaujemcom aj post GM, ja si na to naozaj nepotrpim a ak niekto chce, kludne moze byt big bossom on
dajte vediet aspon cca do 2 tyzdnov, aby sme sa vedeli zariadit, dik
poslite mi spravu alebo napiste sem na diskusiu, to je fuk. ide len o to aby som vedel na com sme.
na mojom zaujme pokracovat v minulosezonom zlozeni sa od konca sezony nic nezmenilo, takze vsetci clenovia maju dvere pre pripadny navrat dokoran otvorene. je to na vas
zaroven ponukam pripadnym zaujemcom aj post GM, ja si na to naozaj nepotrpim a ak niekto chce, kludne moze byt big bossom on
dajte vediet aspon cca do 2 tyzdnov, aby sme sa vedeli zariadit, dik
Petrik dnes paráda
, zrejme pokračuješ vo velmi dobrej forme z konca minulej sezony, pipo a brat chytili aspon jazdcov a ja som zostal s čistým kontom...
A na druhý den mám podaných znovu TB a PIT, po ich dnešných výkonoch to vyzerá na druhý shutout v rade.
Hlavne že sa darí tímu a 7 bodov po prvom dni je pekných.
A na druhý den mám podaných znovu TB a PIT, po ich dnešných výkonoch to vyzerá na druhý shutout v rade.
Hlavne že sa darí tímu a 7 bodov po prvom dni je pekných.
dnes toho pocitania nebolo az tak vela tak sa mi to hadam zadarilo zratat OK:
ja - 2 body :ja_neviem:
minnesota - 4 body
Ohlund - 4 body
phillipo - 6 bodov
takze suma sumarum pre nas dnes 10 bodv z 12 moznych :frajer2:
konkurencia:
DD asi iba 6 bodov
SB este menej - 4 body
BB slusnych ale dnes nepostacujucich 8 bodov
skratka sa zda ze nedela pre nas bola pomerne uspesnym dnom
ja - 2 body :ja_neviem:
minnesota - 4 body
Ohlund - 4 body
phillipo - 6 bodov
takze suma sumarum pre nas dnes 10 bodv z 12 moznych :frajer2:
konkurencia:
DD asi iba 6 bodov
SB este menej - 4 body
BB slusnych ale dnes nepostacujucich 8 bodov
skratka sa zda ze nedela pre nas bola pomerne uspesnym dnom
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé