Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

no tak ani já i když jsem přispěl nejsem spokojen, 5 bodů je málo oproti jiným. Náš tým je není ani na 1-3 místě takže musíme pořádně zabodovat a dostat se na vyšší příčky. Jinak Eman, gratuluju k prvním bodům :)
Obrázek RD summary Obrázek

2.kolecko

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 4,5b
leci -) 5b
sefi -) 2b
emi -) 5b

Body pre tim -) z celkoveho poctu 10b

cepi -) 1b
leci -) 6b
sefi -) 0b
emi -) 5b

tak dnesne bohate menu nam zda sa nezachutilo, sefkovi uz tobĂ´z nie :lol: 8)
nic sa nedeje, vlastne ani nie je co riesit, aj ked NAJdĂ´lezitejsie je udrzat sa v TOP 3jke vychodu..tato sezona vsak bude urcite zaujmavejsia (dramatickejsia), vyzera to tak, ze do poradia na vyrchnych prieckach sa prida aj BB..KH a ST mĂ´zu prijemne prekvapit..
zatim kvitujem „zivot fora, no a ak sa sem supne este emi :roll:

no zo mna si Boston si dela legraci, 1tka sice pada, ale az po pp... :nervy:

v dnesnom 5 zapasovom menu zelam väcsiu chut a samozrejme good luck Obrázek

3.kolecko

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 1b (33)
leci -) 3b (11)
sefi -) 0b (60)
emi -) 2b (26)

Body pre tim -) z celkoveho poctu 17b

cepi -) 1b -) 5,88%
leci -) 9b -) 52,94%
sefi -) 0b -) 0,00%
emi -) 7b -) 41,17%

Tabulka Vychodnej konferencie

Obrázek Best Bibbers - 23 b.

Obrázek Drexel Dragons - 21 b.

Obrázek Fire Birds - 21 b.

4. KK HAWKS - 17 b.
5. Red Devils - 17 b. Obrázek
6. Steelers - 15 b.
7. EAGLES - 4,5 b.

dnes v noci to bola riadna golova uroda
s nou môze byt vcelku spokojny leci i emi, ktori opät zabodovali pre tim
pocuvaj sefi, ty si si po odchode milosa pritiahol do utoku svojhoGM?! :D takto to ale nepotiahneme 8)
ja mam aspon ake take aliby, pretoze 27 februar sa blizi, tak som potreboval poriesit nejake tie trejdy a pod. :) tak snad sa to v najblizsich dnoch obrati k lepsiemu; rozdiely zatim nie su prilis dramaticke, takze klidek

z noci na zajtra jedna chutovka, ocakva sa vitazstvo cervenych kridel, aj ked Philka je dost nevyspytatelna..ja som to poriesil 0,5b. :oops: :)
je na Vas, ako to poriesite vy..utorok bude zaujimavejsi..

good luck Obrázek

já jsem dal x, není co ztratit a třeba Phila zazlobí, navíc když křídla mají zraněného Haška.

Lecavalier-number4 píše:já jsem dal x, nenĂ­ co ztratit a tĹ™eba Phila zazlobĂ­, navĂ­c kdyĹľ křídla majĂ­ zranÄ›nĂ©ho Haška.
Dobre si spravil aspon mame aku taku poistku.

jo jenomže když Phila udělá zázrak a vyhraje 6:1 tak je mi to nic platné :shock: :x

Lecavalier-number4 píše:jo jenomĹľe kdyĹľ Phila udÄ›lá zázrak a vyhraje 6:1 tak je mi to nic platnĂ© :shock: :x
no vidis, niektori zazraky ocakavali :D

Joe S. píše:
Lecavalier-number4 píše:jo jenomĹľe kdyĹľ Phila udÄ›lá zázrak a vyhraje 6:1 tak je mi to nic platnĂ© :shock: :x
no vidis, niektori zazraky ocakavali :D
třeba já na zázrákjy začínám věřit až teď :D
dneska to bude mnohem zajímavější

a to som este istil :lol:

Red Devils - 0 bodov
Lecavalier-number4 - 0 b
cepi - 0 b
BigChief - 0 b
eman22 - 0 b

:D bez komentara

sefik -) tak ty si to tuto sezonu rozbehol malo vidanym spĂ´sobom :o :D iste, ani ja nemĂ´zem velmi vyskakovat, ale tak zadarilo sa o nieco malo viac :roll:
:!: leci -) nezabudol si nahodou natipovat BOS - EDM? :eek2:

CAR - LAK 1
TOR - NYI 1
MON - FLO 1
TAM - PHO 1
STL - SJS x
COL - ANA 2
CGY - ATL 1

hned opravím, díky za upozornění

Tak dnes mi nevysiel iba 1zapas skoda ho. Nevedela ta florida remizovat? Ale inac mi to dnes celkom vyslo. :D

5.kolecko

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 4b (36)
Lecavalier4 -) 2b (29)
BigChief -) 4b (55)
eman22 -) 8b (6)

Body pre tim -) z celkoveho poctu 29b

cepi -) 5b -) 17,24%
leci -) 9b -) 31,03%
sefi -) 4b -) 13,79%
emi -) 15b -) 51,72%

Obrázek Best Bibbers - 33 b.

Obrázek Drexel Dragons - 33 b.

Obrázek Fire Birds - 32 b.

4. Red Devils - 29 b. Obrázek
5. KK HAWKS - 27 b.
6. Steelers - 27 b.
7. EAGLES - 16,5 b.

Dneska jsem to zmrvil :( , ale velká gratulace Emanovi, taky vám cepi a BigChiefe že jste posbírali body :cool:
:thumbsup2:

fajn robotka chalani :thumbsup: -) zvlast eman, ako vidno, aklimatizacia netrvala dlho 8)
inac ja som mal z Tvojich (opravnych) tipov mismas, ale nakoniec si z toho vytazil individualne koleckove vitazstvo :cool:
!pozoor, sefik nam (konecne) zabodoval pre tim :wink: a svojou 4 bodovou porciou prispel aj GM
tak si to nejako predstavujem, vitazstvo Bruins + vitazstvo RD :)
leci veru, 2b ziadna slava, ale o tom to je, aby potiahli a zabrali spoluhraci..

podarilo sa nam preskocit KKH a prva 3jka je podla mna len otazkou casu, atak na BB nenecha na seba dlho cakat Obrázek

good luck Obrázek

6.kolecko

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 2,5b (39)
Lecavalier4 -) 4b (23)
BigChief -) 5b (49)
eman22 -) 3b (8)

Body pre tim -) z celkoveho poctu 38b

cepi -) 5b -) 17,24%
leci -) 13b -) 34,21%
sefi -) 9b -) 23,68%
emi -) 15b -) 51,72%

Obrázek Best Bibbers - 43 b.

Obrázek Drexel Dragons - 42 b.

Obrázek Fire Birds - 40 b.

4. Red Devils - 38 b. Obrázek
5. Steelers – 34,5 b.
6. KK HAWKS - 34 b.
7. EAGLES - 25 b.

tak dnes ro rozbalil sefik a zda sa, ze mu to tyzdenne opustenie „doupjeti“ pomohlo :) bodoval aj leci so 4 bodmi
eman po vcerajsom individualnom vitazstve zaostal, no a zda sa, ze GM caka do toho 27.februara, kym sa to vsetko znormalizuje..
na FB sme ziskali bodik, na pod sebou „uskladneny „ KKH dokonca 2, smer prva 3jka jasny a prioritny :!:

dnes v noci opät slusna zapasova porcia, tak good luck Obrázek

No dnes mi to nevslo bola to bieda.

Som Vam vravel nedavajte mi tu basu piva od Heinekenu ze ja mam chut Krusovice 12. Tak vam treba. Drzte sa mojich pokynov a uvidite budem bodovat lepsie. :D :lol:

Mi to dneska poměrně vyšlo, ale šefíkovi ješlě líp :)
Eman, dát ti Heineken nebyl můj nápad :)

a ja jaaj, novicovi v time sa ziada viac :roll: pockajme si na dlhodobejsie vykony, vysledky a potom nad tym krusovickym porozmyslame...ak nie si spokojny s Heinem, paci sa, pre najblizsie kolo, kola Ti capujem Martiner...Obrázek

a nech do Teba ide plnym duskom, Obrázek tak som zvedavy na Tvoj zajtrajsok, uvidime v akom capovani budeme pokracovat..
:wink:

cepi píše:a ja jaaj, novicovi v time sa ziada viac :roll: pockajme si na dlhodobejsie vykony, vysledky a potom nad tym krusovickym porozmyslame...ak nie si spokojny s Heinem, paci sa, pre najblizsie kolo, kola Ti capujem Martiner...Obrázek

a nech do Teba ide plnym duskom, Obrázek tak som zvedavy na Tvoj zajtrajsok, uvidime v akom capovani budeme pokracovat..
:wink:
Boze ze Martiner. Sak to vyraba Heineken. Hroza v tomto time ma chcu asi zabit. Nabuduce ak mi daju Corgona ma naozaj slahne. Kurna praca ja chcem normalne pivo a budu potom aj super vykony. Takymito sitmi ma iba znechutite. :grc:

Lecavalier-number4 píše:Mi to dneska pomÄ›rnÄ› vyšlo, ale šefĂ­kovi ješlÄ› lĂ­p :)
Eman, dát ti Heineken nebyl můj nápad :)
Ja viem ze to nebol tvoj napad. Kurne nechcel som plat ale iba dobru zranicu a pitie a aj na tom chce tim usetrit. Sa spametajte funcionari tam hore. :o

klidek, ti hore, chcu este vyckat zopar kĂ´l a potom sa (mozno) dockas kvalitnejsej pozivatiny..vsetko zavisi len a len od Teba, resp, Tvojich vykonov..motivacia musi byt! :)

zatial dame take pred_motivacne (obalove :) Obrázek

bud rad za Heineken, lebo ked ti nakupia v Tescu Pandura, nebudes moc rad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING