Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FIRE BIRDS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
ja, lebo uz vcera som ti k tomu povedal svoje, tato tema tu nieje od toho aby sa tu niekto natahoval. a ked ti mam povedat k tomu ze potom sa v teme komisia len pisu hluposti tak radsej nepoviem nic, a radsej sa vyjadri k problematike draftu PO kedze si tak teraz neurobil a treba to doriesit a nemusis mne a nam z FB pisat o tom ze sa tie tipy neuznaju, to je pre nas uzavreta kapitola
jediny kto si tu serie do huby si ty, lebo tocis dookola o tom istom tak sa uz spamataj, vcera si do mna pol hodinu hustil to iste i ked som ti povedal ze na to mas kaslat, nikto nic nespravil a ty sa tvaris jak keby niekto nieco porusil a neviem co este. s tym pristupom mozno na niekoho zaberies ale na mna nie, lebo ja si nemam co vycitat. a neviem co ty chces zmazat ale rob co chces, je mi to pomerne jedno a i tak cakam len na koniec sezony.
zaujimave je to ze kolko to inym prechadzalo a kym ste s tym daco zacali robit tak vam to nevadilo ze proti inym timom tak mozno ziskavali umelo vyhody ale ked niekto nieco napise a este ti potom povie ze si teda tie tipy nevsimaj tak donho hustis ako by tu niekto spravil vrazdu alebo co tak sa spamataj do koho a co hustis.
zaujimave je to ze kolko to inym prechadzalo a kym ste s tym daco zacali robit tak vam to nevadilo ze proti inym timom tak mozno ziskavali umelo vyhody ale ked niekto nieco napise a este ti potom povie ze si teda tie tipy nevsimaj tak donho hustis ako by tu niekto spravil vrazdu alebo co tak sa spamataj do koho a co hustis.
viete co, kaslem na vsetkych ktori ani nevedia za co bojuju, ja viem svoje a to mi staci, kto chce si sam zisti co a ako a nebude tarat somariny a vytvarat famu o skupine janik a spol a najma nie ludia co ani nevedia co kto urobil pre hf a sutaz.
ideme podla planu dalej ako tim, nedovolim aby sme takto rozbehnutu sezonu zahodili a vyhrame ju
a maju smolu ti ktori sa tesili ze koncim a maju smolu o to vacsiu ze neskoncim ani po sezone, takze smola. Chesto takze nemusis sa bat o tim, ani ze by si dalsiu sezonu uz nemal kde bojovat, budes v FB a do PO povediem tim ako GM ja, tak sme sa dohodli s canesom a tak to aj bude. Na novu sezonu sa uvidi ale asi to GM-ovanie necham uz na canesovi ktori ma na to dobre predpoklady aby tuto funkciu a v takomto time zvladol.
ideme podla planu dalej ako tim, nedovolim aby sme takto rozbehnutu sezonu zahodili a vyhrame ju
akoze ja neveim ci by si niekomu spravil radost kebyze prestanes na HF chodit.. ale fakticky uz toho bolo dost. ako pise kajo.. spraivl si velmi vela pre HF a neverim ze niekto bude rad ze skoncis hoc by ta nemal rad ale az takto nie.. ale faktciky by toho uz bolo dost uz si horsi ako Wildcelt
sorry wildaku to bolo zo srandy:)
neviem o com tocite, ano uz par krat som povedal ze koncim, ale z inych dovodov tak to sem neplette a keby nie tohto tu tak buducu sezonu nenastupim, vedeli o tom vsetci ktori o tom vediet mali asi tolko k tomu, tak neplette to ze som chcel skoncit ked mato odisiel
a dalej sa nejdem k tomu uz vyjadrovat, lebo kajo ty pises len vtedy ked to nieje nutne tu a nic dobre nam nenapises a tak nemam preco k tomu nieco vysvetlovat. a aby bolo jasno nakoniec som vzdy ostal lebo bud som si povedal ze na hf mi zalezi viac ako na par ludoch ktori mi to pokazia alebo ma niekto presvedcil a nenechavam ludi v stychu ak poziadaju.
pre mna uz viac diskusii nieje, zostavam ako som povedal ale iba tipujem a pisem v nasej teme k mojim ludom, tot vcio a nezaujima ma uz ziadne dalsie diane ohladne KTL a HF ako takeho.
pre mna uz viac diskusii nieje, zostavam ako som povedal ale iba tipujem a pisem v nasej teme k mojim ludom, tot vcio a nezaujima ma uz ziadne dalsie diane ohladne KTL a HF ako takeho.
bez posledneho dohraneho zapasu sme na tom takto
janik 10 b
Matejko 8 b
canesman 13 b
Chester 16 b
Chesto a canes zatial parada
edit:
janik 12 b
Matejko 8 b
canesman 13 b
Chester 16 b
skoda dufal som v remizu EDM aby chesto nabral dalsie 3b zial ja som mal pravdu s tipom na CBJ
janik 10 b
Matejko 8 b
canesman 13 b
Chester 16 b
Chesto a canes zatial parada
edit:
janik 12 b
Matejko 8 b
canesman 13 b
Chester 16 b
skoda dufal som v remizu EDM aby chesto nabral dalsie 3b zial ja som mal pravdu s tipom na CBJ
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé