Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

ticho,pravidelne hlasujem za vase logo,tak si ma neznepriatel :D .... a pokial ma moja anglictina neklame,tak cats su macky :D
mylis sa :-D :-D... niesu to macky su to cicinki :-D :-D
no vidim ze to tu zilo viac ako ked sme tu s matejkom asi budeme chodit prec castejsie :D inak darilo sa aj nedarilo, ale nic nieje stratene musime zabojovat aspon o 2. priecku a uvidime co z toho bude , inak hlasim navrat :oslava:
prehrali sme :? no vyzera to tak ze zaver kola nam tentokrat vobec nevysiel :thumbsdown:
nevadi , keby sme sa mali trapit kazdou prehrou tak to nema cenu ani hrat. bolo to tesne i ked sme to pokaslali, podpisalo sa to ze sme s matom museli tipovat dopredu ale nic sa nedeje body by to mali byt aj tak a dnes este potrapme MB :)
takze sme na tom v konferencii narovnako s IC, ale my sa neuspokojime s nicim inym ako s 1. meistom po zakladnej casti!!!...
a na PO vam chystame s canesom male prekvapko :)
tak tak,zmatieme ich uz uplne... :D
zase ja o nicom neviem :?
canesman píše:tak tak,zmatieme ich uz uplne... :D
to si myslel Matejka s Chestom :D lebo ten vyzera uz teraz dost zmatene z tvojho prispevku
Chester píše:zase ja o nicom neviem :?
neboj,pre teba to bude len a len dobre,chlapec moj,ale superi sa po*eru :D :D :D
canesman píše:
Chester píše:zase ja o nicom neviem :?
neboj,pre teba to bude len a len dobre,chlapec moj,ale superi sa po*eru :D :D :D
no to som teda zvedavy co ste zase s janickom vymysleli :roll:
pred dohranim posledneho zapasu ANA-LAK sme dnes na tom s bodmi takto

janik 9 b
Matejko 4 b
canesman 6 b
Chester 2 b
z mojej strany uvod do noveho kola nic moc,hadam to bude dnes lepsie :cinka:
dobry vstup do 6 kola :frajer2:
janik píše:dobry vstup do 6 kola :frajer2:
gratulujem janík, parádny zásah. :good:
diky milosi :)
janicek moj krasny lubezny, toto sa ti ako podrailo???...paradicka,len tak dalej :D
priebezny stav bez vysledku SJS-LAK

janik 16 b
Matejko 10 b
canesman 11 b
Chester 9 b

skoda PHX ktory vyhraval ale v poslednej minute ATL vyrovnala, inak by sme vsetci ziskali 2 body a tak i timovo spolu 4 body. no nic, urcite este vsak timovo ziskame pri 2 o bodik vdaka matovym bodom viac, ak 1 tak si polepsia canes a chester no canes by pridal aj timu 2 b a ak bude dalsia 0 tak prihodim este ja 3 b. :)

p.s: prvych 5 zapasov podla Wildovho rozpisu som dnes opat trafil na full :D
nakoniec nie zly vysledok :good:
mato sa k netu dnes nedostane a tipovat zanho nemozme takze len pre zaujimavost jeho tipy co mi nadiktoval

0
0
1
2
1
0
0
2
2
2
0
1
1
neslo by to nejak s wildom dohodnut?....
nie.

janik 7 b
Matejko 11 b
canesman 12 b
Chester 7 b

je to bieda i tak. neriesim a nebudem zas pocuvat nejake keci kvoli tomu ze vobec napisem tipy. :thumbsdown:
skoda matovych tipov,prisli sme tak o 4 body...snad nas nebudu mrziet
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS