Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

tak dnes to bolo dost tragicke... ale nevadi, nastastie je to "len" prehra, keby sa body ratali normalne, tak naberieme dnes peknu stratu na ostatne timy...
nj kolisave vykony ale nedalo sa cakat ze pride nove kolo a z nicoho nic zrazu budeme slapat ako hodinky, musime pocas tohto kola najst stratenu formu :)
3 zo 4 v ALL STAR to je uz co povedat si myslim nie chalani ? :clap:
Chester píše:3 zo 4 v ALL STAR to je uz co povedat si myslim nie chalani ? :clap:
svedci to o tom ake osobnosti KTL sa v FB stretli v tejto sezone :cool: aj ked na mieste Chestera by som sa moc nechvalil tym ako sa nominoval :D
tak dnes dalsia jednoznacna prehra,ako som to v rychlosti preratal,tak sme prehrali so spiders 10:4, co nemusi byt uplne presne, ale nic to nemeni na tom,ze sme opat prehrali.... a matejko nenatipoval... dnes ide vela zapasov, tazky zapas nas caka, potrebujeme uz vyhru ako sol
WildCelt píše:
Chester píše:3 zo 4 v ALL STAR to je uz co povedat si myslim nie chalani ? :clap:
svedci to o tom ake osobnosti KTL sa v FB stretli v tejto sezone :cool: aj ked na mieste Chestera by som sa moc nechvalil tym ako sa nominoval :D
nie nie kazdy je v niecom dobry :D :D a v tomto som najlepsi
neviem ako dnes ale ak ste nezabrali vy tak ja som zas pekne dole, snad sa nam to podari prelomit uz a zacneme zase bodovat
janik & canesman 8b, Chester 7b, Matejko 4b :arrow: FireBirds 16b

:clap: :clap: :yahoo:
my sme vyhrali,no co sa deje :D
a dokonca sme hrali so Steelers C asi ale nic to nemeni na tom ze sme vyhrali. ale z tej skratky ST som bol fakt ma*or :D

wild mohol by si to dat ako STC alebo nejak inak a pokial viem C uz nieje ale mali zmenit nazov
zvykaj si :D ved uz aj minule maly taku skratku
ale ved zmenili nazov nie?
nie, zatial
ale ano, nespominas? v jednej teme napisali ze menia nazov ze to odhlasovali a si povedal ze od dalsieho kola :D nejako zabudas
ale to ja viem, lenze mi pisal mctom, ze zatial nie, asi to bolo cez SS, takze asi preto ti to uslo, som myslel, ze to bolo v ich teme
hm, ale mali by tak spravit co najskor lebo je to na nic tie pomenovania A,B,C :x
mctom píše:áno mali, no objavili sa isté "problémy" a tak sme to zatiaľ posunuli (zatiaľ na neurčito)...
:backtotopic:
cepi vsetko co pise clen timu je in topic :wink:
co vam budem hovorit uz to ze najlepsi z nas Chester ma az 7b a canes 6 dava jasne na javo ze dnes sme prehrali, moje ubohe 2 bodiky a Matejkove nenatipovanie na tom nic samozrejme nemenia
Steelers CObrázek vs. FireBirdsObrázek 22-13
Atack SharksObrázek vs. FireBirdsObrázek 12-13

janik 2 b
Matejko 7b
canesman 6b
Chester 0b
janik píše:Atack SharksObrázek vs. FireBirdsObrázek 12-13

janik 2 b
Matejko 7b
canesman 6b
Chester 0b
no co dnes som vas istil chlapi :lol: presne pre toto som aj v all star :D
parada chlapci,dnes ziadny tim nemal viac bodov ako my, ale sharks si pocinali tiez slusne,takze to bola tesnotka...ale zasluzena,samozrejme :D .... len tak dalej!
FireBirdsObrázek vs. Atack SharksObrázek 7(9)-7(9)

janik 5 b
Matejko 0b
canesman 2b
Chester 2b

zatial vsetci verili Bostonu ktory sa trapil so St.Luis, no za dve minutky otocil stav na 4-2 avsak sekundu pred koncom sa podarilo bluesmenom vyrovnat na 4-4 a tak je stav FB vs. AS taky aky je

no a co teraz? mame rovnaky pocet bodov, rovnaky sucet celeho timu, rovnaky pocet b najlepsieho z timu, takze som zvedavy co rozhodne ak vobec ma co rozhodnut tak asi to bude remiza :)
toto sa uz stalo tusim ze ICE Cats - Mighty Bulls a obaja mali po bode :yes:
Preview:
FireBirdsObrázek vs. Blue AngelsObrázek

Dnesnu noc sa odohra 6 zapasov NHL, oba timy teda maju siroku moznost tipov a taktik, co moze z tohto derby priniest body pre oba timy. V sucastne hranom kole sa nachadzaju superi iba o jeden bodik od seba na nie prave vysokych poziciach konkretne BA 5. miesto a FB dokonca az 8. miesto. V celkovej tabulke DArk Riders konferencie su vsak oba timy vysoko a bojuju o 1. priecku zarucujucu priamy postup do 2. kola Play Off co je motivacia viac nez dostatocna pred tymto dvojzapasom skusit porazit svojho supera a tak ho odsunut mimo bodovanych miest a tak zvysit svoju sancu na zisk uz spominaneho 1. miesta v konferencii. Domaci tim ma sice v nedavno skoncenej nominacii na All Stars game dokonca az trojicu tiperov no v poslednych dvoch kolach a trapia s hladanim formy, o nic lepsie na tom nie su ani hostujuci hraci, ktori tak isto posledne dve kola moc neziaria a do nominacie sa dotal len jedem z ich radov-arek. Na domacom lade vsak ako tak FB dokazalo doteraz drzat pozicie a tak je dnes miernym favoritom. Pripadna vyhra by znamenala treti zapas v rade bez prehry (po vitazstve nad AS doma a remize na lade AS) co by mohlo priniest vacsiu pohodu do kabiny pred odvetnym zapasom na horucom lade Anjelov. Vsetko vsak rozuzli az dnesna noc a tak nam neostava nic ine ako napato sledovat dianie na klziskach NHL.
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING