Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

dnes inak peknych 18b ze by sme startovali :?: uvidime :box:
asi tak, ja som bol opat na navsteve v kathmandu, bol som nabrat sily na zvysok sezony :D .... takze odteraz uz len horeee :D
jen vys a vys vzhuru ke hvezdam :lol2:
no dnes priemerny vykon
canesman 15b :thumbsup: , Matejko s 8 natipovanymi zapasmi dobrych 9b ale mohlo byt mozno aj viac, janik 8 b a Chester len 6b
nebolo to az take zle dnes,ten nepal pomaha :D ... a uz sme len jedno miesto pod bodovanymi prieckami!
ku*va, co je s vama, my mame podpriemerne vykony a vy ste kde preboha, tam je priepast :bitka3:

co ste cele sviatky chlastali :?: :D
Joe S. píše:ku*v*, co je s vama, my mame podpriemerne vykony a vy ste kde preboha, tam je priepast :bitka3:

co ste cele sviatky chlastali :?: :D
no tak nejak hej :lol2:
no jo, chester ma urcite po stretnutiach s tolkymi fanynkami problemy so slabinami :D ... u matejka a najnovsie aj janika, sa objavili priznaky ochorenia pecene,snad nebude nutna operacia :D ...
nie nie pecen, ale male bonusy :-P :lol: ale nie toto kolo je oddychove aj vdaka sviatkom, vyhravat stale nemozme a treba vyhrat predovsetkym v PO to je urcite priorita :)
tak tak,nechceme budit dojem neporazitelnych,lebo potom by sa chcel kazdy super proti nam vytiahnut...musime im ukazat,ze aj my sme len ludia :D
dokonali ale ludia :lol: :lol:
poucenie do buducna :) ale nula je tiez cilo tak preco smutit :D
ehm no treba aj trosku takticky chlapci ked sa hra tak malo zapasov to nie len tak ze si tipnem jak chcem :D
pozeram, ze napriek biednym vysledkom tu panuje dobra nalada :biglol:
to ta neistota ci dostanem novu zmluvu ked sa kolo konci a canes nechodi a nechodi :D
ja hladam usilovne za teba nahradu, preto si este nedostal ponuku :D ...ale nie
jaj tak tie kufriky uz mam zbalene neboj :wink:
prepacte ludia, mal som posraty net,neslo mi natipovat,fakt sa ospravedlnujem,ale asi a jtak by to vela nezmenilo... zmluvy uz dohadujem,samozrejme ratam s takouto istou zostavou, nas ciel je jasny :) ...
Tak nam zacina dalsie kolo a opat tu mame vzajomne zapasy tak po tom prepadaku v predoslom musime zabrat :) GO GO GO FireBirds :!: :!:
prve kolo nam vyslo :good: len tak dalej FireBirds :!:
no parada,zacali sme vyhrou, dneska sa zapasy ktl nehraju, tak sa snazte udrzat si formu aspon :D
canesman odpis mi prosim ta na ss (2 boli) co som ti poslal ohladom all-star, aby sa mohli co najskor oznamit zlozenia timov, dik
wild, u mna sa na ss nespoliehaj, mne nedosla ani jedna... napisem radsej an icq,ked tam budes
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES