Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HUNGRY PIRANHAS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Andy posledné 2 kolá zažívam to, čo si raz spomínal aj ty. Dáš tutovku, je prekvapenie, dáš prekvapenie je to s prehľadom tutovka. Serie ma, že už mi to pripadá nekonečné lebo tým, že sa rátajú len prví dvaja Vám vôbec nepomáham. Posledný klinček bolo piatkové kolo kde som mal nulu. Ty a Danchez to hráte fantasticky, za to :klobuk_dole: . Ale už chcem pomôcť aj ja. Špekulujem, pozerám si výsledky mužstiev, rozmýšľam a aj tak je to celé v p.... . Tak Vás prosím o strpenie a dôveru, snáď Vám ešte všetkým dokážem pomôcť.
danchez píše:
Bluesfan píše:Už som zúfalý z toho celého. Nad tými typmi rozmýšľam a aj tak je to vždy naopak :cry: . Neviem už čo mám robiť...
Normálka, já měl to samé v prvním kole.
:cinka:
Ja ve 3.

Ivan porad :giggle: :hehe: :jn:

3. kolo si tahnul i ty, Bluesfan..
Sefko!
AndyF píše:
danchez píše:
Bluesfan píše:Už som zúfalý z toho celého. Nad tými typmi rozmýšľam a aj tak je to vždy naopak :cry: . Neviem už čo mám robiť...
Normálka, já měl to samé v prvním kole.
:cinka:
Ja ve 3.

Ivan porad :giggle: :hehe: :jn:

3. kolo si tahnul i ty, Bluesfan..
Mam taky pocit, ze Andy si chce hladat noveho zamestnavatela :-P
A som si isty, ze som natipoval, takze neviem, co to ma znamenat :dup:
Inak zatial skvela praca, to ze sa nedari, nevadi, zakazdym taha niekto ini ... (ja sice nie, ale mna nemozno vyhodit :jn: )
Tak co je to za novoty, panove, v tyhle dny netipovat! :evil:
Já myslel, že si zasloužím oddych a taky, ať Bluesfan to vezme na sebe a naroste mu sebevědomí. :frajer2:

Včera se to nějak zvrhlo no :sok: :psst:
No jde o par bodu, ale ja jsem mel puvodne 1 1 a kdyz jsem videl, ze by nam to vitezstvi neprineslo, vykombinoval jsem mix pravdepodobnosti a vitezstvi.
A jako vzdycky z toho bylo akorat :ho*no:
AndyF píše:No jde o par bodu, ale ja jsem mel puvodne 1 1 a kdyz jsem videl, ze by nam to vitezstvi neprineslo, vykombinoval jsem mix pravdepodobnosti a vitezstvi.
A jako vzdycky z toho bylo akorat :ho*no:
Andy, ty vzdycky tipuj podla seba, si nas najlepsi tiper, a ak treba zmenit tipy, tak mozes oslovit mna a ja ich zmenim ...
A snazte sa hlavne pravidelne tipovat, aj ked sa nedari ...
Co sa tyka mozno jedneho nenatipovaneho dna, tak ako som uz spominal, som si 100% isty, ze som ten den natipoval, takze sme mali mat 2 body navyse, ale neviem, kde sa stala chyba :ja_neviem:
Ivan píše: Co sa tyka mozno jedneho nenatipovaneho dna, tak ako som uz spominal, som si 100% isty, ze som ten den natipoval, takze sme mali mat 2 body navyse, ale neviem, kde sa stala chyba :ja_neviem:
Me uz se to prece stalo taky, je treba si to vzdy zkontrolovat.
Jinak co se tyce mych tipu, uplne puvodne jsem chtel dat 2 2, takze bysme si moc nepomohli :giggle: Teprve kdyz jsem videl ze 2 2 uz je 2x, premyslel jsem jak na to. Dal jsem 1 1, pak jsem teprve provedl tu supersofistikovanou analyzu, ze ktere mi vyslo to co jsme dal. A dokonce jsem tomu i docela veril.
Ale to je uz fuk, to nebudou body, co budou rozhodovat. To dneska je zajimavy den a priznam se, ze jsem za sebe nechal hrat pana Kostku. (s malou dopomoci :jn: ) A vy natipujte prosim vischni. Pokud se bude darit Hornetum tak jako doted, mame sanci utocit i na ne..
O tom, co jsme dneska s Bluesfanem predvedli, se bude psat v citankach :hfman: :hfman:
:sok: :noway:
AndyF píše: To dneska je zajimavy den a priznam se, ze jsem za sebe nechal hrat pana Kostku. (s malou dopomoci :jn: )
:hmm: toho pana Kostku chcem do timu tiez :D
petrik píše:
AndyF píše: To dneska je zajimavy den a priznam se, ze jsem za sebe nechal hrat pana Kostku. (s malou dopomoci :jn: )
:hmm: toho pana Kostku chcem do timu tiez :D
Toho muze mit kazdy, je to devka prodejna :ja_neviem:
BluesFan, AndyF :klobuk_dole: Neskutocne, co ste dnes predviedli, supera ste si doslova vychutnali. Len to treba pokracovat v takychto vykonoch aj nadalej :good: :wave:
Když se štěstí unaví, sedne si i na ..... :bee:
:good: No konečne. Sedinovci sa môžu schovať :D . Super Andy !
Mam z vas radost, deti moje... :clap:
Príbeh o tom, že raz potiahne jeden, inokedy zasa druhý :D ...
Danchezovi treba každý den pripomínať aby nezabudol natipovať :roll: .
to jsem vcera udelal a nestacilo to..
Dneska nas to stalo min 3 body...
Ještě jednou se omlouvám..... :jn:
Andy zaujímavo natypované kolo :-P .

A prvé 3 body mám vo vrecku. :D
Bluesfan píše:Andy zaujímavo natypované kolo :-P .

A prvé 3 body mám vo vrecku. :D
No, jak sis vsimnul, hned prvni 3 zapasy me pekne nakrkly... :hroza:
Všimol. A od prvého zápasu idem dolu už aj ja. A ako tak pozerám priebežné výsledky tak žiadna sláva. Všetko opačne. A to som sa snažil namiešať všetko možné :nervy2:
Sefko uz se na to nemohl divat, sebral puk, projel cele kluziste a GOOL. Ma to proste porad este v ruce... :wink2:
727 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS