Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HOCKEY KENT

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

cepi píše: loool, hlavna vec, ze mi smolko vcera poobede posielal pm, ci nezahrame NHL po sieti :lol3: :lol3:
ty nam tu nespammuj a radse si hu uz nainstaluj :lol2:
Dnes skvelý výsledok získala Freddie :good: a spolu s kajom, :thumbsup: ktorý podal tiež slušný výkon, nás udržali na dohlad ostatných súperov. :smile03: Rozdiely sú minimálne, tak treba zapnúť a bojovať o dôležité body na udržanie si nádeje, na postup do play off.

Ja som to prekombinoval a zhorel som na celej čiare. :bitka3: Párkrát v tých prípadoch kde som mal X ,ten vyrovnávajúci gol visel na vlásku, ale žial nestalo sa. :x
héééj???a koľko som vlastne mala bodov? :roll: :D :oops:
Freddie92 píše:héééj???a koľko som vlastne mala bodov? :roll: :D :oops:

milos76 - 6
Freddie92 - 14
kajo - 10
Schwolco - 8

Skvelý výsledok Freddie. :clap:
:x :x :evil: :evil: :evil: :evil: :bitka3: :bitka3: :bitka3:
pic* tam zas som zabudol natipovat, sorry chlapi a dievca
Schwolco píše: sorry chlapi a dievca
:D :D
Schwolco píše::x :x :evil: :evil: :evil: :evil: :bitka3: :bitka3: :bitka3:
pic* tam zas som zabudol natipovat, sorry chlapi a dievca
Daj si na to, už väčší pozor schwolco.Není to po 1x.Docela dobre si sa toto kolo rozbehol, aj v pondelok ste spolu s Freddie podali skvelý výkon a bola by škoda, si to takýmito chybami pokaziť.Toto kolo musíme zabrať a základným predpokladom je to, aby sme sa takýmto chybám vyhýbali. :smile03:
Dnes podala Freddie skvelý výkon a vôbec od začiatku 4 kola, jej to pekne ide. :cool: Freddie držím palce, aby ti to tak šlo aj nadalej. :good:
Dakujem a budem sa snažiť nadalej :D
No dnes sa nášmu tímu darilo.Skvelá bola opäť Freddie, ktorá získala skvelých 10 bodov.Klobúk dole, pred tvojou formou. :thumbsup: :yes:
Pekne jej sekundoval kajo peknými 6 bodmi :good:

Schwolco získal 4 body
a ja som totálne vybuchol a získal 2 body. :bitka3: :bitka3:
Zas sa budem snažiť dalej :D mohli by sme všetci aspoň po 6 bodov :D
Vdaka freddie sme aspon tam,kde sme.Ale aj tak sme uz spadli z bodovanej priecky.Skoda,strata aspon na to stvrte miesto nie je velka,ale treba uz konecne nieco ukazat.Zatial sa nam to nepodarilo uz takmer jeden a pol kola.. :?
kajo píše:Vdaka freddie sme aspon tam,kde sme.Ale aj tak sme uz spadli z bodovanej priecky.Skoda,strata aspon na to stvrte miesto nie je velka,ale treba uz konecne nieco ukazat.Zatial sa nam to nepodarilo uz takmer jeden a pol kola.. :?
Freddie to ide supr v tomto kole.S nami to tak dobre není ale zas tak čierne by som to nevidel.Ide nám to lepšie než v tom 1 kole, aj keď je pravda, že žiadna sláva to není.Na bodované miesta máme neveľkú stratu a treba sa o tú šancu pobiť.Dúfam, že zabojujeme a podarí sa nám nejaké body získať. :smile03:
Som zatiaľ 5.,tak snád si to udržím aspoň v dvadsiatke. :)
Freddie92 píše:Som zatiaľ 5.,tak snád si to udržím aspoň v dvadsiatke. :)
držím palce aby sa ti to Freddie podarilo. :good: Jednoduché to mať nebudeš.Bodové rozostupy su minimálne, stačí jeden slabší den a následuje dost velký prepad tabulkou.Ale zatial sa ti darí, tak to pri tomto trende a trochu stastia, snád dokážeš.
čo ak budem prekvapenie 4.kola? :lol2:
Freddie92 píše:čo ak budem prekvapenie 4.kola? :lol2:
Prekvapením si bola aj tak v KTL.Že pribudla daľšia šikovná babenka, so záujmom o hokej a tipovačku NHL. :D :D Toto by bol bonus navyše, plus ocenenie tvojich kvalit v tomto kole. :smile03:
Obrázek :smile03:
kua prepacte ja uz neviem jak mam tipovat, som jeden z najhorsich momentalne, to mate jak keby ste v troch tipovali :sad2: ja neviem co to je..
inak freddie bojuj tam aspon ty hore
skús malú srandu, napíš si tipy ktoré chceš dať a daj to presne opačne, možno to zaberie, teoreticky by malo :yes:
ivan23 píše:skús malú srandu, napíš si tipy ktoré chceš dať a daj to presne opačne, možno to zaberie, teoreticky by malo :yes:
to som skusal uz davnejsie, nevyslo
Nic si z toho nerob,nikomu nam to nejde,tak ako by mohlo.Teda okrem freddie,no.Tiez posledne dni a tyzdne zbieram len take "omrvinky" ,ziadny poriadny zasah.Mozno pride na rad kocka :?
Ale dnes si spolu s Freddie získali veľmi pekných 8 bodov a pomohli tým tímu znížit stratu, na bodované miesta v tomto kole.J :good: Ja verím ,že sa ti forma schwolco vráti, len neklesat na duchu a bojovat. :smile03:
Pozrela som si tabuľku,slušné miesto mám :)
hosi a slecna, ved zaberte, PO nemozete nechat uniknut :!: na prvom mieste tim, na druhom az vlastne postavenie :)
1198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS