Ja som to prekombinoval a zhorel som na celej čiare.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HOCKEY KENT
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Dnes skvelý výsledok získala Freddie
a spolu s kajom,
ktorý podal tiež slušný výkon, nás udržali na dohlad ostatných súperov. :smile03: Rozdiely sú minimálne, tak treba zapnúť a bojovať o dôležité body na udržanie si nádeje, na postup do play off.
Párkrát v tých prípadoch kde som mal X ,ten vyrovnávajúci gol visel na vlásku, ale žial nestalo sa.
Daj si na to, už väčší pozor schwolco.Není to po 1x.Docela dobre si sa toto kolo rozbehol, aj v pondelok ste spolu s Freddie podali skvelý výkon a bola by škoda, si to takýmito chybami pokaziť.Toto kolo musíme zabrať a základným predpokladom je to, aby sme sa takýmto chybám vyhýbali. :smile03:Schwolco píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pic* tam zas som zabudol natipovat, sorry chlapi a dievca
Freddie to ide supr v tomto kole.S nami to tak dobre není ale zas tak čierne by som to nevidel.Ide nám to lepšie než v tom 1 kole, aj keď je pravda, že žiadna sláva to není.Na bodované miesta máme neveľkú stratu a treba sa o tú šancu pobiť.Dúfam, že zabojujeme a podarí sa nám nejaké body získať. :smile03:kajo píše:Vdaka freddie sme aspon tam,kde sme.Ale aj tak sme uz spadli z bodovanej priecky.Skoda,strata aspon na to stvrte miesto nie je velka,ale treba uz konecne nieco ukazat.Zatial sa nam to nepodarilo uz takmer jeden a pol kola..
držím palce aby sa ti to Freddie podarilo.Freddie92 píše:Som zatiaľ 5.,tak snád si to udržím aspoň v dvadsiatke.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

:smile03: