Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SPIDERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Obrázek4:2Obrázek

Velmi lehce jsme vyhráli a vrátili se zpět na 4.místo,můžem být ale rádi že Steelers C nehráli v plném počtu jinak by to bylo asi horší.
-----------------------------------------------------------------------------------------

Dnes nás čeká zajíždka do býčí arény kde se utkáme se silnými býky z týmu Mighty Bulls,tak snad tam předvedeme velké ródeo a skrotíme všechny 4býky!Snad nás neshodí ze 4.místa! :D
Začínáme v 1:00!

Pojdmééé!!! :povzbudzovanie:
GO SPIDERS GO!!! :wawe:
dufam ze sa tesite na dnesnu prehru :twisted: :twisted: :clap: :clap:
wolf169 píše:dufam ze sa tesite na dnesnu prehru :twisted: :twisted: :clap: :clap:
jj těšíme ale na tu vaši :twisted: :twisted: :-P :D
.:Mike:. píše:
wolf169 píše:dufam ze sa tesite na dnesnu prehru :twisted: :twisted: :clap: :clap:
jj těšíme ale na tu vaši :twisted: :twisted: :-P :D
tak si rano pozri visledok a nebudes vobec prekvapeni lebo vyhrame my sa neboj :twisted: :twisted:
dnes musime ustedrit byckom prvu porazku :bitka3: , tak podme nato spidermani :box:
no nejak ste sa neukazali chlapci :twisted: :twisted:
Obrázek11:4Obrázek

Jednoznačná prohra! :( A tak jsme zase tam kde jsme byli díky neskrotitelným býkům kteří nás shodily ze 4.místa na 5.místo :x :x .

--------------------------

Dnes nás čeká v naši Spiders Aréně zápas proti Blue Angels.Tak pojdme zabojovat a vybojovat si 3body!

GO SPIDERS GO!!! :povzbudzovanie: :fan:
Obrázek9:7Obrázek

Paráda zabojovali jsme a jsme zase na 4.místě za Blue Angels kteří mají momentálně stejně bodů jako my.
Atmosféra v aréně byla výborná! :clap: :wawe: :wawe: :wawe: :fan: :fan: :fan: :fan:

----------------------------------------------------------

Dnes jedeme do hnízda ohnivých ptáků kteří jsou dalším týmem z naši divize.Momentálně jsou nejhorším týmem v naši divizi tak pojdme to potvrdit,a dát jim přes zobáky :bitka3:
Začínáme jako pokaždé v 1:00!

GO SPIDERS GO!! :povzbudzovanie: :wawe: :fan: :fan:
vcera sme pekne zabojovali :good:

teraz to uz len potvrdit vo FB :povzbudzovanie:
dalsia vyhra :clap: :clap: :clap:

skvely vykon .:Mike:. :super: .... len tak dalej chlape :frajer2:

teraz su na rade korytnacky :box:
Obrázek28:30Obrázek

Very good,parádně jsme ohnivým ptákům překousali našimi malémi zoubky jejích křídla :D :wawe: :wawe: .Mám velkou radost :yahoo: :yahoo: Protože na tom mám velkou zásluhu já. :yahoo: :clap: :biglol: :wawe: :fan:

-------------------------------

Tak dnes nás čeká v naši aréně zápas s týmem z Prievidzi.Tak pojdmě zabojovat a vyšplhat na 1.místo v divizi.

Tak dnes nás čeká v naši aréně zápas s týmem z Prievidzi.Tak pojdmě zabojovat a vyšplhat na 1.místo v divizi.

Tak dúfam pavúci, že mi urobíte tú radosť a že vyhráte, budem vám veľmi fandiť. :smile03: Dajte si toto pred zápasom pomáha to ozaj vyhrať aspoň nám to pomohlo. :) Obrázekale pssss nikomu ani slovko o tomto maxi king to je iba pre náš a pre vás. :wink: :D Držte sa teda pavúci. :wink: GO SPIDERS GO :povzbudzovanie: :groupwave:
ixo píše:

Tak dúfam pavúci, že mi urobíte tú radosť a že vyhráte, budem vám veľmi fandiť. :smile03: Dajte si toto pred zápasom pomáha to ozaj vyhrať aspoň nám to pomohlo. :) Obrázekale pssss nikomu ani slovko o tomto maxi king to je iba pre náš a pre vás. :wink: :D Držte sa teda pavúci. :wink: GO SPIDERS GO :povzbudzovanie: :groupwave:
jasně ixo pokusíme sa nesklamat :wink: :wink: :wink:

Tak sa mi zdá pavúci, že ste z tohto súboja vyšli úspešne. :good:
Obrázek7:6Obrázek

Dost napínavý zápas,a s vítězstvím na naši straně :yahoo: :yahoo: :clap: Diváci se náramě bavily, vytvořily parádní atmosféru když už běžely poslední 2.minuty utkání tak se rozjela mexická vlana :groupwave: :groupwave:
a skandovalo se "SPIDERS FOREVER THE BEST!!!" :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :wawe: :wawe: :wawe: :fan: :fan:

----------------------------------------------------

Dnes jedem k nejlepším alkoholikům tak snad nás neožerou tak že by jsme prohráli. :grc:

GO SPIDERS GO!!! :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
je jasne, ze prehrate :D
Obrázek22:26Obrázek

paráda pavoučci už jsme na 2.místě hned za Ice Cats kteří májí stejně bodů jako my! :yahoo: :clap: výherní šnůra pokračuje..... jen tak dále!!!! :groupwave: :wawe: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

-----------------------------------

Dnes nás čeká v naši pavoučí aréně zápas proti Famiglii Corleone, tak pojdme zpevnit naši vítěznou šnůru a vyšplhat se na 1.místo tabulky a vystřídat Ice Cats.

GO SPIDERS GO GO GO!!!! :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
Paráda, chytili sme formu. :cinka: Len tak ďalej. :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
Ešte ja potrebujem aby som sa do formy dostal. Moje výkony sa mi veľmi nepozdávajú. :thumbsdown:
Obrázek6:8Obrázek

Achjo byli jsme tak krásně rozjetí a nějací mafijáni nám to pokazí :x ,ale naštěstí prohráli i IceCats tak máme furt stejně bodů.
Sorry za tu nulu kluci :( .

---------------------------------

Dnes hrajeme se sokolama tak je musíme porazit a IceCats musím prohrát!pokud se tak stane tak půjdem na 1.místo.

GO SPIDERS GO!!! :povzbudzovanie:
Jozzi,to v tom podpise nemá chybu!! :good: :lol2: :cool: :thumbsup:

"Ja tipujem dobre, len oni zle hraju" - svatá pravda,u mě to taky platí na 100% :frajer2: :lol:
Obrázek8:7Obrázek

Tak další prohra, a to jen o bod :x ,ani Jozziho plný počet nás nezachránil,ale co se dá dělat furt jsme na 2.místě za IceCats kteří také prohráli tak máme furt stejně bodů.

-------------------------

Dnes nás čeká zápas v naši aréně proti Steelers B,tak pojdme zabojovat a vyhrát!!
Začínáme už ve 20:00!!

GO SPIDERS GO!!
Baffy píše:Jozzi,to v tom podpise nemá chybu!! :good: :lol2: :cool: :thumbsup:

"Ja tipujem dobre, len oni zle hraju" - svatá pravda,u mě to taky platí na 100% :frajer2: :lol:

toto si vzdy poviem ked mi nevyjde tiket :)

v poslednej dobe si to hovorim moc casto :x
spidermani dnes musime doma roztavit oceliarske becko :fight:

:fan: :fan: GO GO SPIDERS :fan: :fan:
Obrázek13:8Obrázek

Parádní zápas tak už jsme konečně po dvou prohraných zápasech před IceCats :razzi: na 1.místě :yahoo: :yahoo:
Parádní výkon hoši hlavně teda Jozzi a Lukas33 supr!! :clap:
Opět se v naši Spiders Aréně se hnala obrovská mexická vlna :groupwave: :groupwave: :groupwave: .
Hned jak skončil zápas a vyšli jsme ze šaten tak před vchodem stálo několik věrných fanoušků kteří s námi šli do jedné klubové restaurace kde jsme s něma zapily 1.místo (s mírou) :oslava: :biglol: :clap:

------------------------------

Dnes nás čeká zápas se Steelers A v jejích aréně, tak pojdme zopakovat dobré výkony které jsme ukázali v zápase se Steelers B a udělat si náskok před Ice Cats!

GO SPIDERS GO!!! :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
Fajne pavúci som rád, že sa aspoň vám darí, keď nám nie. :smile03: Mike už to musíte nejako ustrážiť to 1. miesto jasné? :wink: V noci to budete mať tažké so SA. Nám sa ich podarilo, len tak tak nabiť nebiť Leonarda a Paľa, ktorý mali dobrý záver tak nás jasne porazia. Bacha na nich teda mali najviac bodov s nami, takže to bude tažký súper, ale vy si už nejako poradíte. :wink: Držte sa teda. :smile03:
636 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE