Tak Zette to nějak zabalil a to je velká škoda,pokud už do pátku nenatipuje,budu se muset porozhlédnout po nějakém volném agentovi.Badhed píše:Co je zo zetom ze netipuje?
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BLUE FLYERS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Rád bych Vám jen oznámil,že se mi za netipujícího Zetterberga17,povedlo přivést těžký kalibr a velikou posilu miloše76
,což je vynikající tipér a jistě nám pomůže!Chtěl bych mu tímto poděkovat a přivítat u BLUE FLYERS
.Badhede,teď jsi hlavním tahounem,i Evka je v solidní formě-výborně
.Pojďme společně,konečně v plné sestavě zabrat a přesnými tipy ještě zamíchejme pořadím v tabulce!
Let´s GO BLUE FLYERS
Let´s GO BLUE FLYERS
Rad som prijal nabidku Baffyho, dotipovat tuto sezonu, za tento kvalitný tym.Pokusim sa nesklamať a pomôct aj svojou trochou, zamiesať poradie v tabulke a ukazat, že aj ked tato sezona nepatri k najvydarenejším, tak s Blue Flyers treba pocitať.Verím, že sa tento kvalitný tým prebojuje do play off a tam nebude len do počtu, ale pobije sa, o čo najvyššie umiestnenie.
O.K.,miloši,nic se neděje,věřím,že Tvůj čas jistě přijdemilos76 píše:Som rád ,že ste zabodovali aspoň vy, Baffy s Badhedom. :good:Dúfam, že v daľších kolách, vám aj ja pomôžem.
Díky za privítanie Badhed.Pokúsim sa.Dnes sme vdaka tebe a Baffymu preskočili môj bývalý tým Drexel a pri troche sťastia, nie sme bez šancí ,dotiahnuť sa na body aj v tejto sezone a poistiť si tak play off.Dnes je dosť zápasov v hre, tak snáď nejaké plusové body na týmy pred nami opäť získame a dotiahneme sa k nim na dostrel.Badhed píše:A milosi vytam te a at se ti dari.
Ahoj mt-svk.Ja som tu krátko, ale zatiaľ sa tu cítim fajn.Akurát sa vás musím opýtať, kde sú miesta, vo vašom meste,kde sa dá, vyhodiť si z kopýtka.Ešte som sa tu natoľko nezorientoval.Ja prichádzam z mesta Drakov a tam sme navštevovali , rôzne bary,diskotéky,hotely... a pili až do odpadnutia.Boli to zlaté časy.mt-svk píše:Ahoj Miloš, dúfam, źe sa ti tu bude páčiť.
Ak by som náhodou nezatipovala, je to kvôli počítaču, nie kvôli nezáujmu.
Byl to velmi dobrý výsledek,i když máš pravdu,že to mohlo být lepší(ale to může být vždy,že?)milos76 píše:No dnes sme získali slušných 24 b.Mohlo to byť síce aj lepšie, ale myslím ,že aj toto je dobrý výsledok.
Tak dnes si to uzastne trafil BaffyBaffy píše:Byl to velmi dobrý výsledek,i když máš pravdu,že to mohlo být lepší(ale to může být vždy,že?)milos76 píše:No dnes sme získali slušných 24 b.Mohlo to byť síce aj lepšie, ale myslím ,že aj toto je dobrý výsledok..Dotahujeme se pomalu na bodovaná místa a to je SUPER!Takže nesmíme polevit,snad nám tyto solidní výkony vydrží!
Milosi a pokial ide o alkohol momental nemozem musim sa ucit na maturu niekedy inokedy.Ok
Díky chlapcimilos76 píše:Baffy dnes ti to vyšlo skvele.Klobúk dole.![]()
Záver bude ešte veľmi dramatický.Strata 9 týmu na 2 ,je iba 4 body.Treba zabojovať, aby si Blue Fleyers, poistili play off. :frajer2:
Díky Baffy.Dnešok mi celkom vyšiel a to aj napriek tomu ,že opäť boli veľké prekvapenia, v podobe debaklu Bostanu a prehier Pittsburghu a Ottawy. :o Dnešok bude veľmi dôležitý, tak dúfam, že nám vyjde.Treba fakt zabojovať.Baffy píše:Miloši,tak díky za skvělý výkon
.Dnes jsem úplně shořel a tak jsem musel spoléhat na Vás
.
Snad to bude dnes lepší,poslední den ZČ,tak musíme zabrat na 150%!GO BLUE FLYERS GO
Díky,alespoň něco jsem trefil.Díky všem za bojovnost a spolehlivé kvalitní výkonymilos76 píše:No dnes som ,totálne vybuchol.Dnes si nás zachraňoval pre zmenu ty Baffy.Klobúk dole.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé