Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BLUE FLYERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Co je zo zetom ze netipuje?
Badhed píše:Co je zo zetom ze netipuje?
Tak Zette to nějak zabalil a to je velká škoda,pokud už do pátku nenatipuje,budu se muset porozhlédnout po nějakém volném agentovi. :( :? :frajer2:
jj..skoda vas..nejakeho bodujuceho free tipkera..
Rád bych Vám jen oznámil,že se mi za netipujícího Zetterberga17,povedlo přivést těžký kalibr a velikou posilu miloše76 :clap: ,což je vynikající tipér a jistě nám pomůže!Chtěl bych mu tímto poděkovat a přivítat u BLUE FLYERS :good: .Badhede,teď jsi hlavním tahounem,i Evka je v solidní formě-výborně :thumbsup: .Pojďme společně,konečně v plné sestavě zabrat a přesnými tipy ještě zamíchejme pořadím v tabulce!
Let´s GO BLUE FLYERS
Rad som prijal nabidku Baffyho, dotipovat tuto sezonu, za tento kvalitný tym.Pokusim sa nesklamať a pomôct aj svojou trochou, zamiesať poradie v tabulke a ukazat, že aj ked tato sezona nepatri k najvydarenejším, tak s Blue Flyers treba pocitať.Verím, že sa tento kvalitný tým prebojuje do play off a tam nebude len do počtu, ale pobije sa, o čo najvyššie umiestnenie. :thumbsup:
No úvodný deň v novom týme ,mi moc nevyšiel. :cry: Boli dosť prekvapivé výsledky a týmy ako New Jersey,Detroit a Buffalo vybuchli. :bitka3: To som nečakal.Najmä nie, ked hrali doma. :thumbsdown: :sad2: Som rád ,že ste zabodovali aspoň vy, Baffy s Badhedom. :good:Dúfam, že v daľších kolách, vám aj ja pomôžem. :wink:
milos76 píše:Som rád ,že ste zabodovali aspoň vy, Baffy s Badhedom. :good:Dúfam, že v daľších kolách, vám aj ja pomôžem. :wink:
O.K.,miloši,nic se neděje,věřím,že Tvůj čas jistě přijde :good: .Dnes jsme konečně zase předvedli skvělý týmový výkon a pokud by se nám takto dařilo až do konce,tak opravdu ještě tabulkou zamíchat můžeme :frajer2: .Badhede-snad Ti taková forma vydrží co nejdéle-výborně :thumbsup: !
Dekuji ti baffy a dufam ze sa celemu timu bude darit co najskor lebo potrebujeme body ak chceme pomyslat na play off.A milosi vytam te a at se ti dari.
Badhed píše:A milosi vytam te a at se ti dari.
Díky za privítanie Badhed.Pokúsim sa.Dnes sme vdaka tebe a Baffymu preskočili môj bývalý tým Drexel a pri troche sťastia, nie sme bez šancí ,dotiahnuť sa na body aj v tejto sezone a poistiť si tak play off.Dnes je dosť zápasov v hre, tak snáď nejaké plusové body na týmy pred nami opäť získame a dotiahneme sa k nim na dostrel.
No dnes sme získali slušných 24 b.Mohlo to byť síce aj lepšie, ale myslím ,že aj toto je dobrý výsledok. :wink:
Ahoj Miloš, dúfam, źe sa ti tu bude páčiť :good: .

Ak by som náhodou nezatipovala, je to kvôli počítaču, nie kvôli nezáujmu.
mt-svk píše:Ahoj Miloš, dúfam, źe sa ti tu bude páčiť :good: .

Ak by som náhodou nezatipovala, je to kvôli počítaču, nie kvôli nezáujmu.
Ahoj mt-svk.Ja som tu krátko, ale zatiaľ sa tu cítim fajn.Akurát sa vás musím opýtať, kde sú miesta, vo vašom meste,kde sa dá, vyhodiť si z kopýtka.Ešte som sa tu natoľko nezorientoval.Ja prichádzam z mesta Drakov a tam sme navštevovali , rôzne bary,diskotéky,hotely... a pili až do odpadnutia.Boli to zlaté časy. :lol2: :oslava: Skoro každé ráno, sme sa budili na inom mieste a nemali sme ani tušenie, ako sme sa tam dostali.Nazývali sme to, utužovaním kolektívu. :lol2: :lol2: Budem rád, keď pôjdete so mnou,aby ste mi poukazovali rôzne miesta, kde to žije.Uvidíte, bude to fajn a zažijeme veľa zábavy. :lol2: :lol: :clap: :oslava:
milos76 píše:No dnes sme získali slušných 24 b.Mohlo to byť síce aj lepšie, ale myslím ,že aj toto je dobrý výsledok. :wink:
Byl to velmi dobrý výsledek,i když máš pravdu,že to mohlo být lepší(ale to může být vždy,že?) :wink: .Dotahujeme se pomalu na bodovaná místa a to je SUPER!Takže nesmíme polevit,snad nám tyto solidní výkony vydrží! :povzbudzovanie:
Baffy píše:
milos76 píše:No dnes sme získali slušných 24 b.Mohlo to byť síce aj lepšie, ale myslím ,že aj toto je dobrý výsledok. :wink:
Byl to velmi dobrý výsledek,i když máš pravdu,že to mohlo být lepší(ale to může být vždy,že?) :wink: .Dotahujeme se pomalu na bodovaná místa a to je SUPER!Takže nesmíme polevit,snad nám tyto solidní výkony vydrží! :povzbudzovanie:
Tak dnes si to uzastne trafil Baffy :clap:A Vdaka tebe sme druhy :clap:
Milosi a pokial ide o alkohol momental nemozem musim sa ucit na maturu niekedy inokedy.Ok :oslava:
no baffyku dnes si sa pochlapil na rozdiel od letcov :D :angel: len bacha na to, aby sme na seba nenarazili v PO KTL :bitka3: :smile03:
Baffy dnes ti to vyšlo skvele.Klobúk dole. :clap: :good: Záver bude ešte veľmi dramatický.Strata 9 týmu na 2 ,je iba 4 body.Treba zabojovať, aby si Blue Fleyers, poistili play off. :frajer2:
milos76 píše:Baffy dnes ti to vyšlo skvele.Klobúk dole. :clap: :good: Záver bude ešte veľmi dramatický.Strata 9 týmu na 2 ,je iba 4 body.Treba zabojovať, aby si Blue Fleyers, poistili play off. :frajer2:
Díky chlapci :oops: ,no,snažím se ať ještě shrábneme nějaký ten bodík.Snad se nám to povede a provětráme čelo tabulky drtivým finišem.Let´s Go BLUE FLYERS
Tak je to tam teď v závěru pěkně našlapané,rozhodne se prakticky až úplně poslední hrací den.
Stále jsme krůček od 2.místa a tak Vám držím palce,zkusme to! :povzbudzovanie: :groupwave:
Tazke zapasi su dnes a hlavne je ze ich je vela ale verim ze to zvladneme.
Let´s Go BLUE FLYERS :thumbsup: :cool: :clap: :yahoo: :good:
No dnešok dosť napovie, o možných postupujúcich do play off.No a pri troche sťastia, možme skončiť aj na bedni víťazov(2-3 miesto), tejto sezony. :frajer2:
:good: Miloši,tak díky za skvělý výkon :clap: .Dnes jsem úplně shořel a tak jsem musel spoléhat na Vás :hanba: .
Snad to bude dnes lepší,poslední den ZČ,tak musíme zabrat na 150%!GO BLUE FLYERS GO
tak dnes sa to vsetko rozhodne :o :shock:
Baffy píše::good: Miloši,tak díky za skvělý výkon :clap: .Dnes jsem úplně shořel a tak jsem musel spoléhat na Vás :hanba: .
Snad to bude dnes lepší,poslední den ZČ,tak musíme zabrat na 150%!GO BLUE FLYERS GO
Díky Baffy.Dnešok mi celkom vyšiel a to aj napriek tomu ,že opäť boli veľké prekvapenia, v podobe debaklu Bostanu a prehier Pittsburghu a Ottawy. :o Dnešok bude veľmi dôležitý, tak dúfam, že nám vyjde.Treba fakt zabojovať. :good:
No dnes som ,totálne vybuchol. :sad2: Dnes si nás zachraňoval pre zmenu ty Baffy.Klobúk dole. :good:
milos76 píše:No dnes som ,totálne vybuchol. :sad2: Dnes si nás zachraňoval pre zmenu ty Baffy.Klobúk dole. :good:
Díky,alespoň něco jsem trefil.Díky všem za bojovnost a spolehlivé kvalitní výkony :good: :clap: ! No,jsme tam :oslava: a tak to teď bude už bitva o všechno :box: .Tipuje se v subforu Blue Flyers,tak pozor na to.S Milošem jsme to už probrali po ICQ,Evka mé číslo má a tak pro Badheda,kdyby byl nějaký problém, mé ICQ 362455832
968 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS