predsezonne plany, (ex)zmluvy, ocakavania a veci s tym suvisice v pekelnom to time RD
ex_milos76 -) pre tim odviedol dobru pracu, ale ako sam spominal, s touto sezonou nebol velmi spokojny (v porovnani so svojimi predoslymi), kazdopadne pre KTL vysoko (bodovo) hodnotiaci tiper
trosku z GM zakulisia, o nejakej tej vymene milosa sa suskalo v priebehu sezony, nakolko som obdrzal od jedneho nemenovaneho GM nabidku na prestup (vymenu)..timu sa vsak darilo, nebol dĂ´vod, aj ked ta taka (ne)komunikativnost v time ma trosku viac mrzela (urcite vsak ma(l) na to svoje dĂ´vody..informaciou za 5min.12 mi to sice ulahcil, ale nepozdava sa mi, ak niekto ohlasi zmenu, vymenu, ci odchod v v den novej sezony...kazdopadne, z prispevkov je zrejme, ze je to rozumny chalan

vsetko dobre milos
eman22 -) znama to postavicka v KTL; do timu sa dokotulal (taky tak za 5min.12) na 1 sezonne hostovanie bez naroku na honorar - to tvoje „pivne vyhlasenie“, takze paci sa -)

! KTLkom sa vsak siria „famy“, ze emi je prelietavy, resp. kocovny to hracik, takze emi pre teba a
pre zvysok timu, aby sme si ujasnili pravidla hry...

ak bude mat niekto zaujem opustit tim, poprosim ho, aby ma o tom informoval v dostatocnom predstihu (cca 5-10 kĂ´l pred ukoncenim sezony) a na strane druhej ak bude zo strany GM zaujem uvolnit hraca z timu, budem o tom informovat taky tak v cas (5-10k.);
vynimka, ak sa nam jedna o nejaku necakanu zdravot. indispoziciu, prac. To povinnosti,ci osobne (manzelsko_nemanzelske) zalezitosti
co sa tyka vyhodnoteni, budem to riesit jednoduchou formou, bodovanie hracov v jedn. kole + individualny prinos pre tim, dodatocne ak to bude zaujimavejsie aj s cca perc.; timove + individualne tabulky nejadete viete kde
co sa tyka bodovanie pre tim, urobim zmenu oproti 1 sezone; pr.
cepi -) 3b
leci -) 2b.
emi -) 3b
sefi -) 3b
do bodovanie pre tim zapocitam, body leciho, emiho a sefiho; sice to nebude celkovo sediet vzhladom, k tim. bodom, ale ak niekto prispeje tak prispeje, „kolonku“ ostatni neriesim
v pripade
cepi-) 2b
leci -) 3b
sefi-) 3b
emi -) 2b
je to jasne, do bodovanie pre tim body leciho a sefiho
jo este 2 veci; cisto Xkove tipy, tzv. X taktizovanie (pri väcsom pocte zapasov) poprosim neriesit a po kazdom kolecku si pre istotu prekontrolujte svoje predosle tipy a pak porovnajte s vyhodnotenymi
a na zver jedna kozmeticka uprava, chcelo by to aj nejaku tu „zensku“, takze na miesto evil boy a jeho good luck, Vam bude v tejto sezone stesticko „vinsovat“ evil girl?

-) ohladom jehojej vyzoru bez komentara!
tak,
good luck
special ths -)
marek85 (hadam si bol s nasou 1 sezonou spkojny, co sa vsak o Tvojom time povedat neda...