Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

a naco hovorit,ked nieje co... :beee:

BigChief píše:a naco hovorit,ked nieje co... :beee:
aa sefiku, jednou, dvoma vetami..ked nie je co, tak ten topic tym padom nemusi ani existovat..a ked sa tu nic neriesi, je zbytocne nieco pridavat, v tom mas pravdu..
ale poho, o nic nejde, hlavne aby sme boli zdravi.. 8)

Obrázek RD summary Obrázek

fajn "dablikove" s 3 konferencnym miestom ako novacik sutaze, mĂ´zem vyslovit urcite velku spokojnost :thumbsup: :thumbsup:

individualne, aspon u mna, velka NEspokojnost :!:
absolutorium si bezdebatky zasluzi leci :thumbsup:
milos dosahoval v minulosti sympaticke vysledky, ani teraz vyslovene nesklamal, no a sefikovska novacikovska sezona taky tak nedopadla spatne 8)
ako ste to videli vy, paci sa :)

do novej sezony, len a len to NAJlepsie a smerom k vysinam :wink:
zelanicko GM, popracovat na timovej, resp. komunikativnej sudrznosti..to mi tu chyba(lo).. :(

good luck Obrázek

já jsem zažil podivnou sezonu :? začátek hrůza, potom skvělé a konec opět hrozný. Přesně tak, v nové sezoně budeme snad ještě lepší. I já bych nechtěl mít ty výkyvy formy.

...

no skvele chlapci skvele..najma leci ty si to vsem ukazzal super..
a cepi..si dobry GM... :cool:

díky chvála těší :)
ale samozřejmě tobě patří dík že si nás založil :wink:

Tak mne táto sezóna ,vôbec nevyšla.Čakal som od seba, lepšie výsledky.Chcem sa s vami rozlúčiť a podakovať vám, za trpezlivosť so mnou.Ste super chalani a aj tipéri a budem vám nadalej fandiť ,aby sa vám podarilo dosiahnuť v budúcej sezóne, znovu minimálne na stupne víťazov. :pivo2: :bye2: :bye2:

milos, dakujeme za spolupracu a zelame taky tak vsetko NAJ!

..na 4 clenovi sa intenzivne (aj ked v casovej tiesni) pracuje..blizsie pred sezonne info a dozvuky zo stareho supneme dodatocne..

:!: do timu Red Devil sa na 1 sezonnu hostovacku dokotulal eman22
jeho tipy poprosim pocitat od dnesneho kolecka (NYR-TBL + EDM . CHI) uz pre tim RD Obrázek

blizsie okolnosti, vratane exMilosovho odchodu, emanovho prichodu, atd; atd; vybavime ak mi to casovo klapne (snad aj v priebehu vikendu)

Takze uz sa tesim na novy tim bude to prdel a vsetkych posleme do pekla. :D

eman nedas si pokoj s tim peklom a diablami :lol:

janik píše:eman nedas si pokoj s tim peklom a diablami :lol:
RD tym padom pre emana pekelne sity Obrázek

vítám Emana snad se opět dostaneme na body. Zárověn se loučím s milosem76

Aj ja sa s vami Leci,cepi a BigChief lúčim.Bolo mi supr, v tomto tĂ­me.MyslĂ­m, Ĺľe s prĂ­chodom emana, sa stanete ÄŤiernym koĹ

no to su mi veci... :shock:
moj spoluhrac z utoku konci? co teraz budem robit?

btw. vitam emana v tyme...
btw2 v pondelok odchadzam na tyzden z mesta a asi sa nedostanem ku kompu...natypoval som na cely tyzden dopredu...

pohoda zatím jsme sice 4. ale na první místo ztrácet bod. Dneska se hraje dost zápasů, takže tady se teprve začnou oddělovat silné týmy od slabších. Takže já čekám že si uděláme docela velký náskok :D

...

okey mozem vam zrobyt baner pre emana..kam ide milos?btw

SUper sem s tym bannerom pre Huga :D

...

tu to mas...

Obrázek
marek85 píše:tu to mas...

Obrázek
Kujem.

Obrázek predsezonne plany, (ex)zmluvy, ocakavania a veci s tym suvisice v pekelnom to time RD Obrázek

ex_milos76 -) pre tim odviedol dobru pracu, ale ako sam spominal, s touto sezonou nebol velmi spokojny (v porovnani so svojimi predoslymi), kazdopadne pre KTL vysoko (bodovo) hodnotiaci tiper
trosku z GM zakulisia, o nejakej tej vymene milosa sa suskalo v priebehu sezony, nakolko som obdrzal od jedneho nemenovaneho GM nabidku na prestup (vymenu)..timu sa vsak darilo, nebol dĂ´vod, aj ked ta taka (ne)komunikativnost v time ma trosku viac mrzela (urcite vsak ma(l) na to svoje dĂ´vody..informaciou za 5min.12 mi to sice ulahcil, ale nepozdava sa mi, ak niekto ohlasi zmenu, vymenu, ci odchod v v den novej sezony...kazdopadne, z prispevkov je zrejme, ze je to rozumny chalan :thumbsup: vsetko dobre milos

eman22 -) znama to postavicka v KTL; do timu sa dokotulal (taky tak za 5min.12) na 1 sezonne hostovanie bez naroku na honorar - to tvoje „pivne vyhlasenie“, takze paci sa -) Obrázek
! KTLkom sa vsak siria „famy“, ze emi je prelietavy, resp. kocovny to hracik, takze emi pre teba a pre zvysok timu, aby sme si ujasnili pravidla hry...

:!: ak bude mat niekto zaujem opustit tim, poprosim ho, aby ma o tom informoval v dostatocnom predstihu (cca 5-10 kĂ´l pred ukoncenim sezony) a na strane druhej ak bude zo strany GM zaujem uvolnit hraca z timu, budem o tom informovat taky tak v cas (5-10k.);
vynimka, ak sa nam jedna o nejaku necakanu zdravot. indispoziciu, prac. To povinnosti,ci osobne (manzelsko_nemanzelske) zalezitosti :roll:

co sa tyka vyhodnoteni, budem to riesit jednoduchou formou, bodovanie hracov v jedn. kole + individualny prinos pre tim, dodatocne ak to bude zaujimavejsie aj s cca perc.; timove + individualne tabulky nejadete viete kde :)

co sa tyka bodovanie pre tim, urobim zmenu oproti 1 sezone; pr.

cepi -) 3b
leci -) 2b.
emi -) 3b
sefi -) 3b

do bodovanie pre tim zapocitam, body leciho, emiho a sefiho; sice to nebude celkovo sediet vzhladom, k tim. bodom, ale ak niekto prispeje tak prispeje, „kolonku“ ostatni neriesim

v pripade

cepi-) 2b
leci -) 3b
sefi-) 3b
emi -) 2b

je to jasne, do bodovanie pre tim body leciho a sefiho

jo este 2 veci; cisto Xkove tipy, tzv. X taktizovanie (pri väcsom pocte zapasov) poprosim neriesit a po kazdom kolecku si pre istotu prekontrolujte svoje predosle tipy a pak porovnajte s vyhodnotenymi
a na zver jedna kozmeticka uprava, chcelo by to aj nejaku tu „zensku“, takze na miesto evil boy a jeho good luck, Vam bude v tejto sezone stesticko „vinsovat“ evil girl? :hmm: -) ohladom jehojej vyzoru bez komentara!

tak, good luck Obrázek

special ths -) marek85 (hadam si bol s nasou 1 sezonou spkojny, co sa vsak o Tvojom time povedat neda... :roll:
Obrázek RD summary Obrázek

1.kolo

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 1b
leci -) 1b
sefi -) 0b
emi -) 0b (viac ako uspesna premiera :lol2:

Body pre tim -) z celkoveho poctu 2b

cepi -) 1b
leci -) 1b
sefi -) 0b
emi -) 0b

vcera take relaxacne kolecko, na rozbeh
poniektori zacali na 1tku :D poniektori sa rozbehnu urcite dnes v noci, kde sa to pekne premiesa..

good luck Obrázek

tak jsem na ty výsledky zvědavý, věřím v to, že se dostaneme na čelo.

cepi dĂ­ky, Ĺľe si s mojim odchodom, takto supr vyrovnal.Viem, Ĺľe to bolo na poslednĂş chvĂ­Äľu, ÄŤo som to oznámil, ale bol som aĹľ do piatku na dovolenke na Morave, kde som nemal prĂ­stup na internet.Ta menšia komunikatĂ­vnosĹĄ, bola zaprĂ­ÄŤenená mojim roztrpÄŤenĂ­m z vĂ˝sledkov ako mojich, tak aj Rangers.Za to, sa vám ospravedlĹ

tak dnes som sa znova vyznamenal... :cry:
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS