Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FIRE BIRDS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Dnes opat štedrá porcia zápasov,dúfam že z toho vyťažíme čo najviac a konečne sa nám poriadne zadarí lebo v poslednej dobe vlastne celé toto kolo nám to vôbec ale vôbec nejde.Navyše na paty nám dýchajú ďalšie tímy ktoré chcú v tomto kole bodovať takže treba riadne zabrať a dnes poraziť korytnačky ktorým to taktiež moc nejde.Go Go Go Fire Birds
jasnacka, na pavucikov celkom vieme zahrat,hadam to nezarieknem...inak janik,dufam,ze tie veci,co si pisal do diskusie o ktl,typu,ze po sezone koncis s forom aj ktl,boli pisane v amoku.... neviem si momentalne predstavit tipovanie v inom time a pod inym manazerom, na 100% stojime za tebou
dnes i ked sa jeden zapas este hra ale jasny stav 5-1 takze si dovolim sem dat vysledok
FireBirds vs. Spiders 10 - 4
janik & Chester 5, Matejko & canesman 2
Lukass33 0, .:Mike:. & Jozzi 2, coloradcan n.
takze by sme sa mali posunut na 4 miesto konferenciie a 2 divizie. posledny den to treba udrzat a dojst si aspon po 4 miesto
FireBirds vs. Spiders 10 - 4
janik & Chester 5, Matejko & canesman 2
Lukass33 0, .:Mike:. & Jozzi 2, coloradcan n.
takze by sme sa mali posunut na 4 miesto konferenciie a 2 divizie. posledny den to treba udrzat a dojst si aspon po 4 miesto
dnesnym dnom rozpustam FireBirds, myslel som ze s Matom sa to dalo do poriadku ale nieje tomu tak a v trojici tipovat nechcete comu rozumiem a ak mam pravdu povedat nemam zaujem tahat do tohto timu nikoho ineho a bez mata ma to tiez nejak extra ani nebavi,
bolo mi ctou tipovat v tomto time a po boku takych ludi ako bol kajo, Mr. Perfecto, Derryl, canesman, Chester a excelent este dalsi by sa nasli na ktorych som zabudol teraz a najma uvod sezony bol excelentny a bude na co spominat snad sa na mna nebudete prilis dlho hnevat, je to narychlo ale myslim ze takyto tiperi si miesto v time najdu hravo popripade zalozite novi tim, ak by bol zaujem tak mozte samozrejme pokracovat s nazvom FireBirds a dokazat s timom to co sa mne nepodarilo ale myslim ze najma Chestera to taha i tak spat do DD a tak canes neviem ci bude mat zaujem vybudovat tento tim od nuly.
drzim vam palce a snad zase raz sa niekde streneme a mozno opat v jednom time, lebo ako sa vravi nikdy nehovor nikdy.
tak uz nejdem dalej pisat lebo moc lahko sa mi to nepise tak sa drzte
Šok, obrovsky šok, to je to, co k tomu mozem povedať, štve ma jedno, ze Chesty teraz bude bez timu
a canesman je nápodobne skvely tiper kedze Janci sa tak rozhodol.
Janci ma pravdu ale v jednom, ze pre Chestyho je DD number 1, kedze tam vyrastal a ja si ho za to ohromne aj vážim
Janci ma pravdu ale v jednom, ze pre Chestyho je DD number 1, kedze tam vyrastal a ja si ho za to ohromne aj vážim
Ano, aj pre mňa to je šok. :o Ale nemyslím si, že Chester i canesman, preto musia byť bez tímu.Tím tu je,svolenie bývalého GM na pokračovanie v súťaži pod názvom Fire Birds tiež, aj dvaja kvalitný tipéri v ňom a keď sa jeden z nich ujme postu GM a priberie voľných tipérov, ktorých tu je stále relatívne dosť, tak môžu tipovať ďaľej v tíme.To už sa musia rozhodnúť oni dvaja, čo urobia ďalej.
FB do 3. kola nenastupuju, to je hotova vec, smola, ze sa to rieslio o 5 minut 12, Matejko je vraj out, aj ked vcera tipoval
janik to bez neho zabalil, Chesto je proste drak, ktory hajil farby FB a canes to asi sam neutiahne
je to velka skoda
ale co uz, janik sa tak rozhodol, co to naznacoval uz v minulom playoff, medzi sezonami a zrejme to bolo len otazkou casu
a podla mna nema vyznam nejako tim zivit dalej, pokial ho neudrzal janik pri zivote, pochybujem, ze sa najde niekto iny a aj tak by zrejme doslo k tomu co teraz
ale aj tak podla mna spravil chybu, kludne mohol zobrat ineho tipera, ja na jeho mieste by som nevahal a bral do timu tipera Mischelito44, ktory je velky talent a nadej do buducna
je to velka skoda
ale aj tak podla mna spravil chybu, kludne mohol zobrat ineho tipera, ja na jeho mieste by som nevahal a bral do timu tipera Mischelito44, ktory je velky talent a nadej do buducna
Prave prebehlo zasadnutie timu FireBirds na ktorom sa zucastnili Chester, canesman, janik a prerokovali zakladne body na ktorych sa aj zhodli.
-tim prebera canesman ktory sa ujima pozicie GM timu minimalne formalne ak by bol problem s pravidlami, zodpovednost za zlozenie timu a predlzovanie zmluv su vsak uz jeho zalezitost
-janik dodrzi zmluvu - dlzku zmluvy ktora plati pre poziciu GM co je do polovice sutaze, dalsie posobenie v time sa rozhodne neskor
-Chester zostava v time minimalne do konca 3. kola a na dalsej spolupraci sa dohodne v dostatocnom predstihu aby mal canesman moznost najst nahradu ak z timu odide
-Matejko zostava clenom ako sam napisal jeho body patria timu FB do doby kym sa nenajde nahrada za jeho osobu na ktorej pracuje canesman
-z toho vypliva ze FireBirds pokracuje v sutazi KTL aj nadalej
-tim prebera canesman ktory sa ujima pozicie GM timu minimalne formalne ak by bol problem s pravidlami, zodpovednost za zlozenie timu a predlzovanie zmluv su vsak uz jeho zalezitost
-janik dodrzi zmluvu - dlzku zmluvy ktora plati pre poziciu GM co je do polovice sutaze, dalsie posobenie v time sa rozhodne neskor
-Chester zostava v time minimalne do konca 3. kola a na dalsej spolupraci sa dohodne v dostatocnom predstihu aby mal canesman moznost najst nahradu ak z timu odide
-Matejko zostava clenom ako sam napisal jeho body patria timu FB do doby kym sa nenajde nahrada za jeho osobu na ktorej pracuje canesman
-z toho vypliva ze FireBirds pokracuje v sutazi KTL aj nadalej
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé