Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Tak 6 dni pred koncom kola sa stale drzime na dohlad cela tabulky… 6b strata na 1. miesto a 4. na tretie by nemuseli byt neriesitelne… :petrik:
Strong finish by nam lahko mohol zabezpecit dalsie miesto na bedni :povzbudzovanie:

Len by sme sa mali snazit vyvarovat takych lacnych chyb ako vcera ked sme mali traja uplne zhodne tipy. To je akoby sme boli tipovali len traja, ta tretia identicka kombinacia nema ziaden zmysel :neviem: vcera nam to neublizilo, ale nabuduce moze, tak bacha na to ;)
(mne sa to tiez uplne kazdy den nepodari skontrolovat a pripadne vlastne tipy upravit ak treba)
no tak takto som si teda ten strong finish nepredstavoval :slap: :giggle:
ale tak stavaju sa aj horsie veci, mame nahrane, jedno slabsie kolo si mozeme dovolit :ciga:
LOOOL :rofl:

:hiding:
Tak ja nevim, potrebujem my vubec toho kaspara??
:matika:
AndyF píše:Tak ja nevim, potrebujem my vubec toho kaspara??
:matika:
:bac:
Dneska good job! :cool:
Tak to dopadne ked raz natipujem 2 dni vopred a potom dodatocne neskontrolujem a neupravim svoje tipy podla tipov vas ostatnych…

Momentalne tipujeme ako 4 jednotlivci a nie ako tim… :thumbsdown: a s takymto pristupom je nasa sanca na nejaky uspech v PO miziva – zvlast ked si nahodou nenajdem ja cas na to aby som na poslednu chvilu checkol prehlad tipov a ked treba svoje tipy upravil. Lebo mam pocit ze nikto okrem mna sa s tym neobtazuje (opravte ma ak sa mylim). No a potom to dopadne tak ako vcera vecer :neviem:
No co, i takovy ultramegataktickyjistevyspeli jesterky a zdavneslavyzijiciavrozkladu modraci maj jen on 2 body vic. :neviem:
petrik píše:Tak to dopadne ked raz natipujem 2 dni vopred a potom dodatocne neskontrolujem a neupravim svoje tipy podla tipov vas ostatnych…
jeste malickost, jak znam Antyho, tak jsme meli oba natipovano uz tak tyden, takze kdyby jsi pred natipovanim prohledl nase tipy, a "dorovnal" hned, mohl jsi mit fullhouse a ted byt za hvezdu :bee:
AndyF píše:
petrik píše:Tak to dopadne ked raz natipujem 2 dni vopred a potom dodatocne neskontrolujem a neupravim svoje tipy podla tipov vas ostatnych…
jeste malickost, jak znam Antyho, tak jsme meli oba natipovano uz tak tyden, takze kdyby jsi pred natipovanim prohledl nase tipy, a "dorovnal" hned, mohl jsi mit fullhouse a ted byt za hvezdu :bee:
Ano ano, tentokrat som to nespravil a sypem si popol na hlavu… ale nemoze to byt vzdy len na mne :roll:
ja v tom nemam akosi zvyk to kontrolovat lebo ma to vobec ani nenapadne ale tak snad na to uz nezabudnem
Vidim ze moje slova padli na urodnu podu… :slap:

Obrázek

Za posledne 2 dni ste vy traja mali 8 zo 14 zapasov tipnutych uplne rovnako (a to este vcera vecer musel Andy zmenit svoje tipy, lebo ked som ja menil tie moje tak sme mali vsetci styria rovnako skoro vsetky zapasy…)
Co je horsie – z tych 8 rovnako tipnutych zapasov bolo 5 tipov nespravnych, cize ste za ne mali vsetci 0 bodov…

Uz vazne neviem co si mam o tom mysliet – ale cim dalej tym viac sa mi zda ze vam je timovy uspech snad ukradnuty alebo co. Inak si neviem vysvetlit preco stale tipujete len sami za seba a nie za tim… :slap: lebo pre tim nema ziaden zmysel aby ste mali traja (nedajboze styria) z velkej casti uplne rovnake tipy – ani vtedy ak by tie tipy boli vsetky spravne. To je snad kazdemu jasne – len v tom pripade neviem preco podla toho aj netipujete… :neviem:
neviem preco robis z toho taku vedu
nam to ide roky aj bez nejakeho vykryvania tipov, kower sa o to raz pokusil pred 2 tyzdnami a nula :D
kazdy tipuje tak, ako keby si siel podat do stavkovej a RD ide stale karta (klop klop klop)
Nj myslím že tak vážne to neberie nikto aby každý jedeň den kontroloval tipy spoluhráčov a menil podla toho... ja to skontrolujem 1-2x za kolo, ale u nás to ani nie je nutné lebo každý má vlastný štýl tipovania a docela sa vykrývame aj ked natipujeme vlastné tipy. :thumbsup:
Nj, mozno to trochu prehanam :D sorry
Len mi je vzdy luto ked vidim ze mame 3 sady tipov velmi podobne – mi to prijde ako plytvanie jednou sadou :oops:
Dnes Anty s Baffym pekna trefa :moj: este by z toho kola nakoniec mohlo byt celkom pekne umiestnenie v top5
pochvala :-O :hop: Baffy :oslava:
Anty píše:pochvala :-O :hop: Baffy :oslava:

díky kluci :wink2: ... omlouvám se za to kontrolování tipů Peťo, ale fakt mám teď úplně jiné starosti ... :eek2:
Nakoniec 3. miesto :sok: :cool: vzhladom na to ako sa to kolo od zaciatku vyvijalo je to nad ocakavanie vysledok – velka pochvala vsetkym :moj:
V poslednom kole si to s IC mozeme rozdat o druhe miesto v konferencii (a samozrejme davat bacha aby nas timy pod nami nepredbehli)
Sem tam dle tvych pokynu po kontrole nasazel ty dvojky. To mas ode me dodatecne k Vanocum.
OMG den s 2 zapasmi a nam sa podari stratit na jedneho supera 5 a na druheho 8 bodov... :giggle: :slap:
ale inak zatial solidne kolo a pekny suboj s IC o druhe miesto v konferencii po ZC :petrik:
Tak a mame to tu, po piatich mesiacoch tvrdej “pripravy”, zohravania sa a ladenia formy nam konecne zacina PO, kde to vsetko treba zurocit.
So zakladnou castou som samozrejme spokojny – s vysledkami aj s vasim pristupom (aj ked som sa tak mozno vzdy netvaril :D sorry). V priamom suboji s IC sa nam nakoniec podarilo uchmatnut si druhe miesto v konferencii a na uvod PO nas hned cakaju ambiciozni vikingovia. Je nacase spocitat medikovi tu dezerciu po prvom kole, aby sa mu to predsa len az tak lahko neprepieklo… :petrik:
Pripominat vam aby ste nezabudli tipovat snad nemusim, tak si to teda uzite a snad sa podari natiahnut sezonu pokial mozno az do aprila ;)
Good luck
Tak v prvom kole sme nepripustili ziadne vaznejsie komplikacie – good job pani :klobuk:
Teraz nas caka super ktory je v podstatne lepsej forme ako Vikingovia a cez prve kolo preletel (verny svojmu nazvu) rovnako hladko ako my – Blue Flyers. Urcite minimalne pre Baffyho to bude specialna seria :petrik:
Keby sme s nimi hrali v prvom kole tak nas dnes caka G7 – bolo by to 3:3. Takze je jasne ze na postup musime nase vykony (aj ked v prvom kole solidne) este o kusok vylepsit. :povzbudzovanie:
Good luck ;)
já jsem takový ocas .... sorry chlapi :bitka3: :buch:
Aj vás môže dnes zachrániť len Philadelphia, keby vyhrajú tak to dáte aj vy, ked bude X alebo 1 bude to už 3:1 na zápasy pre BF.
Sme jeden tym!

Obrázek
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS