Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Marco píše:Obrázek

Scoobyno tu máš banner. Ládík a chrto85 čakám na čísla, ktoré chcete na banneri, potom vám spravím banner.
Marco, já tě poprosím o číslo 5, díky :)
janik píše:zdravim, uz je to opravene, dik za upozornenie, keby sa vyskytli ine nezrovnalosti tak piste :) v dennom ste to mali spravne len v mojich suboroch ktore potom nadvazovali bol jeden riadok posunuty takze timy v v dalsom riadku nemali brany sucet dvoch naj tiperov ale len jedneho tipera prveho pod nazvom,

subory na vyhodnotenie su inak volne dostupne tu :arrow: http://www.hokejforum.com/1-kolo-tabulk ... t8199.html" onclick="window.open(this.href);return false;

aby ste si mohli pozriet co som mal na mysli :D
to janik: Nie ste oprávnený čítať toto fórum - mi napíše keď otvorím ten link :)

to Ládík: tu je banner -

Obrázek
jaj tak nic ale keby si chcel mozem ti ich poslat :)
tu to mas

Přílohy

Pekne sme sa posunuli na 4. miesto v konferencíi. :thumbsup:
Mne sa zatiaľ vôbec nedarí, dúfam, že to už bude lepšie...

Dnešné štatistiky nášho týmu:

Obrázek
posunuli sme z 5. :arrow: 4.miesto :wave:

ozaj kolko timov postupuje do PO? a jakym systemom sa hra PO?
Tak zase sme sa týmovo posunuli (na pekné 2. miesto). Len tak ďalej. :thumbsup: Ládík sa nám už posúva hore aj v tabuľke jednotlivcov. Ja som stále v šedom priemere. :cry:

Ládík - mimochodom na dnes ešte nemáš natipované - nezabudni. :!:

Tu je prehľad včrajšej noci:

Obrázek
chlapci aj mne to nejako prestava ist za posledne dve kola len 6 bodov dufam ze to tak neostane a bude to aspon take ako v tom prvom
inak mne ten banner zmizol
Marco píše:Tak zase sme sa týmovo posunuli (na pekné 2. miesto). Len tak ďalej. :thumbsup: Ládík sa nám už posúva hore aj v tabuľke jednotlivcov. Ja som stále v šedom priemere. :cry:

Ládík - mimochodom na dnes ešte nemáš natipované - nezabudni. :!:

Tu je prehľad včrajšej noci:

Obrázek
Už nad tím přemýšlím, jak to natipuji. :)
Prosím tě Marco, jak nastavím ten banner u mých příspěvků? Nejsem moc zdatný "ajťák" :D
V pravo hore máš užívateľský panel -- profil -- upraviť podpis a tam dáš do okna [img]odkaz%20na%20obrázok[/img] :wink:
Marco píše:V pravo hore máš užívateľský panel -- profil -- upraviť podpis a tam dáš do okna [img]odkaz%20na%20obrázok[/img] :wink:
Díky :wink:
chrto85 píše:chlapci aj mne to nejako prestava ist za posledne dve kola len 6 bodov dufam ze to tak neostane a bude to aspon take ako v tom prvom
neboj nic, jeden vecer sa zadari jednemu, druhy druhemu

spolocne to dame :jupi:
ok takze banner sa nasiel a dufam ze to je uz v pohode no dnes som mal trosku lepsi den ako vcera ale este sstale to neni ono takze dufam ze sa do toho dostanem co najskor ale marco zabodoval dneska :good:
Tak dnes pekný výkon tiež. Ja som konečne zabodoval pre tým. :clap:

Zhrnutie dňa:

Obrázek
Tak stále sa udržujeme veľmi vysoko. Dúfam, že nám to vydrží. Podávame každý deň stabilné výkony, tak nech to tak aj ostane.

Súhrn:

Obrázek
Tak dnes opäť pekný výkon. Stále sa držíme na druhom mieste, čo je veľmi dobré umiestnenie. Len tak ďalej. Ládík sa nám vyšvihol nayše aj v individuálnej tabuľke, kde mu patrí tretie miesto so stratou 1 bodu na čelo tabuľky. :thumbsup:

Súhrn včerajšej noci:

Obrázek
Chlapci mna uz asi svihne :x zase najslabsi a len 2 body dufam ze sa to coskoro obrati. ladikovi blahozelam zatial su jeho tipy najlesie len tak dalej
Ládík paráda. Vyšvihol si sa už na prvé miesto individuálnej tipovačky a ťaháš náš tým. Veľmi dobré výkony podáva aj Scoobyno. :thumbsup: My svaja s chrtom sa musíme prebrať už. :neviem:

Súhrn včerajšej noci:

Obrázek
veru marco bolo by nacase aby sme aj my prispeli nejakymi bodíkmi :wink:
tak myslim si ze dneska sa nam celkom zadarilo marco nie??? :D v mojom pripade musim povedat ze konecne uz som zacinal byt zufali dufam ze to bude takto pokracovat dalej. :-P
a inak chalani uz sme sa dostali na celo tabulky :clap: teraz si to uz len udrzat
Paráda chalani. Ideme ako tým. Raz potiahnu dvaja, potom zase iný dvaja, takto to má fungovať. Len tak ďalej.

Súhrn včerajšej noci:

Obrázek
:klobuk: kalap dole pani, zatial to vyzera super
dufam, ze sa bude darit aj nadalej
Zatial vam to ozaj ide pani :thumbsup: onedlho budete musiet prenechat prve miesto nam, ale myslim, ze aj druhe miesto pre vas bude obrovsky uspech :frajer2:
chlapci dneska sme to trosku slabsie natipovali ale comu sa cudovat ked bola skoro sama remiza :sok: nuz dufam ze nakoniec to predsa len dotiahneme na tom cele tabulky :good:
1768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS