Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

veru,prva vyhra, aj ked je mi trochu luto IC, v inych zapasoch by jednoznacne vyhrali...
co s tym stale mate, ze v inych zapasoch, to aj v NHL si povedali trebars vcera hraci Toronta, ach keby sme hrali s Minnesotou, mali by sme 2 body, teraz mame iba 1 :x :D
nechcem znova nacinat tuto debatu ale poviem ti aky ja vidim rozdiel medzi NHL a KTL

v hokeji mozes okrem svojho vlastneho vykonu v zapase ovplyvnit aj vykon svojho supera kedze si s nim v priamom kontakte na jednom ihrisku. nemozes teda povedat ze ked dnes dalo toronto diablom 5 golov a minnesota dallasu len 2, ze by sa pripadny vzajomny duel toronta a minnesoty dnes bol skoncil 5:2 pre toronto. vykon jednotlivych teamov sa da merat len relativne v konkretnom zapase proti konkretnemu superovi.

v KTL jednak nijako nevies priamo ovplyvnit vykony ostatnych teamov a na druhej strane vies vykony jednotlivych teamov zmerat exaktne a presne, bez ohladu na to proti komu "nastupili" podla vopred pripraveneho rozpisu. to znamena ze ked tvoj team ziskal 8 bodov a napr. EI iba 5 tak tvoj team bol lepsi aj ked svoj zapas ste prehrali a EI ten svoj vyhrali.

bodovanie takychto "vitazstiev" bez prihliadnutia na skutocne uhadnute a dosiahnute body ti preto neda obraz o realnej tiperskej kvalite jednotlivych teamov, ale o tom kto mal ake stastie pri rozpise
stojim za tebou petrik,ale nechcel som znova zacinat tuto debatu, nakolko si wilda a jeho pracu nesmierne vazim... uz to radsej nechajme na prerokovanie rade starsich :D
presne..a ja si myslim..nechajme to na radu starsich..
Niekomu sa nepaci toto niekomu hento. MYslim ale ze sancu aj takejto forme treba dat a ak to uz komisia odsuhlasila, nie je o com !
treba dodat ze kazdy mal sancu sa vyjadrit pred sezonou ale pokial si pamatam tak v podstate nikto tak neucinil takze teraz mate smolu ci ste za alebo proti. vzdy kto vyhra bude za a kto prehra tak sa mu to pacit nebude i ked by desat dalsich zapasov v ten den vyhral, je to o stasti o nahode neda sa to ovplivnit. treba vsak brat aj ohlad na to ze sa tiperi mozu prisposobit superovi a tak to tiez nemusi byt exkatne bodovane ako tu petrik podotkol - nikto nevie aku taktiku ktory tim ma :!:
:doh: to boli vysledky. tak namatkovo som nam spocital a dokopy 14b z tolkych zapasov totalna slabota ale tie vysledky boli :thumbsdown: zalezi od supera ale obavam sa ze dnes to stacit asi nebude
veru nestacilo, no ale tak stava sa to skvelym timom, ze zavahaju s outsidermi, ze by vam chybali sily po zapase s nami :-P
joj,tak dnes to bolo totalne fiasko, som rano pozeral teletext a uz som videl,ze som to dosral, dufal som vsak,ze vam to vyslo a nakoniec vysvitlo, ze vy ste na tom boli este horsie :? ...no nevadi,treba sa pozviechat,dnes mame volno, tak idem asi pozriet do Nepalu a nacerpat dalsiu vnutornu silu :D
sorry chalani ale zas som bez netu, tak som to tam hodil na dva dni dopredu :?
tak chalani prišli 2 prehry po sebe :cry: to nem dobre znamenie do ďalších kol a najma pre psychiku...dnes sa treba vzchopiť a zabrať naplno,napokon hostia nás v meste anjelov čo je určite veľká výzva do boja.... :good:
ste pripraveni na dalsiu prehru?
mame krizu ale snad uz som zazehnal opletacky s netom a mozem sa plne sustredit opat na vykony, netreba z toho robit ale ziadnu vedu proste ideme dalej do konca kola daleko, dnes mame volny den , treba nacerpat sily a zabrat :)
tak konecnce vyhra,hoc velmi tesna.... ale matejko ju skoro ohrozil svojim netipovanim,co sa deje? :(
neviem ale dostal zjeba, takto to dalej nejde, musime tipovat vsetci inak si pekne kazime nase sance, uz aj tak celkom dost stracame na veduce timy a na zvrat treba naozaj makat :!:
Matejko píše:
janik píše:dostal zjeba, takto to dalej nejde
KONCIM!

Berte to ako finalne rozhodnutie bez diskusii. Do nedele je natipovane, mate cas si niekoho zohnat.
takze to mam brat s trestom pre Matejka, asi :eek2:
Matejko píše:
janik píše:dostal zjeba, takto to dalej nejde
KONCIM!

Berte to ako finalne rozhodnutie bez diskusii. Do nedele je natipovane, mate cas si niekoho zohnat.
mato preboha to co robis?
tak konecnce sme na bodoch... dobry vykon vcelku... len neviem,co sa deje, co je s matom,nahradi ho dakto?...
chapem mata a iba oznamujem ze jeho miesto nebude obsadene :!: nadalej zostava clenom timu aspon pre mna, ak sa rozhodne vratit tak sa vrati. ak bude chester a canesman chciet zmenu kedze v trojici tipovat nemusia chciet tak budu uvolneni do ineho timu, nebudem im kazit sezonu.
odist rozhodne nechcem,ale tipovanie v trojici bude ublizovat timu a tento krok nechapem,aspon by ste to mohli nejako zdovodnit,preco konci alebo odmieta tipovat?... moze natipovat aj na mesiac dopredu prinajhorsom,to ho vyjde na 15 minut,tolko snad pre FB spravit moze...
Presne tak,neviem sice co je za tym ale takto to urcite nepojde,v trojici tipovat to nieje riesenie,ak mato chce z timu odist tak preco ho takto naprazdno udrziavat ? podla mna to poriadna hlupost.ale tak GM je janik a nech robi co uzna za vhodne...
dovod preco sa mato rozhodol skoncit mi je zrejmy len z casti, nemal som moznost sa s nim o tom rozpravat osobne a je na nom ci to objasni alebo nie to ho uz ja nutit nebudem a nechcem

rozhodnutie neprijat jeho odchod a nechat stvrte miesto obsadene matom i ked nechce tipovat je moje kedze ide o zabavu s kamosmi a priatelmi a nieje osoba ktoru by som chcel mat v time miesto mata, ako som uz povedal cas ukaze a je to i na vas ci mate zaujem tipovat i tak za FB, ak sa rozhodnete inak tak to budem respektovat a FB rozpustim :|
vsak mata nik nenuti odist a pokial nechce tipovat by sme mohli angazovat niekoho z volnych hracov,ktorych je az az, s dodatkom,ze v pripade matejkovho zaujmu vratit sa, sa s nim okamzite zmluva ukonci a nastupi za nas matejko...
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS