Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FIRE BIRDS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
nechcem znova nacinat tuto debatu ale poviem ti aky ja vidim rozdiel medzi NHL a KTL
v hokeji mozes okrem svojho vlastneho vykonu v zapase ovplyvnit aj vykon svojho supera kedze si s nim v priamom kontakte na jednom ihrisku. nemozes teda povedat ze ked dnes dalo toronto diablom 5 golov a minnesota dallasu len 2, ze by sa pripadny vzajomny duel toronta a minnesoty dnes bol skoncil 5:2 pre toronto. vykon jednotlivych teamov sa da merat len relativne v konkretnom zapase proti konkretnemu superovi.
v KTL jednak nijako nevies priamo ovplyvnit vykony ostatnych teamov a na druhej strane vies vykony jednotlivych teamov zmerat exaktne a presne, bez ohladu na to proti komu "nastupili" podla vopred pripraveneho rozpisu. to znamena ze ked tvoj team ziskal 8 bodov a napr. EI iba 5 tak tvoj team bol lepsi aj ked svoj zapas ste prehrali a EI ten svoj vyhrali.
bodovanie takychto "vitazstiev" bez prihliadnutia na skutocne uhadnute a dosiahnute body ti preto neda obraz o realnej tiperskej kvalite jednotlivych teamov, ale o tom kto mal ake stastie pri rozpise
v hokeji mozes okrem svojho vlastneho vykonu v zapase ovplyvnit aj vykon svojho supera kedze si s nim v priamom kontakte na jednom ihrisku. nemozes teda povedat ze ked dnes dalo toronto diablom 5 golov a minnesota dallasu len 2, ze by sa pripadny vzajomny duel toronta a minnesoty dnes bol skoncil 5:2 pre toronto. vykon jednotlivych teamov sa da merat len relativne v konkretnom zapase proti konkretnemu superovi.
v KTL jednak nijako nevies priamo ovplyvnit vykony ostatnych teamov a na druhej strane vies vykony jednotlivych teamov zmerat exaktne a presne, bez ohladu na to proti komu "nastupili" podla vopred pripraveneho rozpisu. to znamena ze ked tvoj team ziskal 8 bodov a napr. EI iba 5 tak tvoj team bol lepsi aj ked svoj zapas ste prehrali a EI ten svoj vyhrali.
bodovanie takychto "vitazstiev" bez prihliadnutia na skutocne uhadnute a dosiahnute body ti preto neda obraz o realnej tiperskej kvalite jednotlivych teamov, ale o tom kto mal ake stastie pri rozpise
treba dodat ze kazdy mal sancu sa vyjadrit pred sezonou ale pokial si pamatam tak v podstate nikto tak neucinil takze teraz mate smolu ci ste za alebo proti. vzdy kto vyhra bude za a kto prehra tak sa mu to pacit nebude i ked by desat dalsich zapasov v ten den vyhral, je to o stasti o nahode neda sa to ovplivnit. treba vsak brat aj ohlad na to ze sa tiperi mozu prisposobit superovi a tak to tiez nemusi byt exkatne bodovane ako tu petrik podotkol - nikto nevie aku taktiku ktory tim ma
joj,tak dnes to bolo totalne fiasko, som rano pozeral teletext a uz som videl,ze som to dosral, dufal som vsak,ze vam to vyslo a nakoniec vysvitlo, ze vy ste na tom boli este horsie
...no nevadi,treba sa pozviechat,dnes mame volno, tak idem asi pozriet do Nepalu a nacerpat dalsiu vnutornu silu
dovod preco sa mato rozhodol skoncit mi je zrejmy len z casti, nemal som moznost sa s nim o tom rozpravat osobne a je na nom ci to objasni alebo nie to ho uz ja nutit nebudem a nechcem
rozhodnutie neprijat jeho odchod a nechat stvrte miesto obsadene matom i ked nechce tipovat je moje kedze ide o zabavu s kamosmi a priatelmi a nieje osoba ktoru by som chcel mat v time miesto mata, ako som uz povedal cas ukaze a je to i na vas ci mate zaujem tipovat i tak za FB, ak sa rozhodnete inak tak to budem respektovat a FB rozpustim
rozhodnutie neprijat jeho odchod a nechat stvrte miesto obsadene matom i ked nechce tipovat je moje kedze ide o zabavu s kamosmi a priatelmi a nieje osoba ktoru by som chcel mat v time miesto mata, ako som uz povedal cas ukaze a je to i na vas ci mate zaujem tipovat i tak za FB, ak sa rozhodnete inak tak to budem respektovat a FB rozpustim
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé