Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

:lol3: :lol3: :biglol: no ked nieco najdes tak to naj:-D taky big sopel moze byt??? :lol3:
Matejko píše:Kua chester, strasne ma mylis tym avatarom .... stale ked vidim tvoj prispevok, tak mi najprv napadne kajo.

Dnes som bol skvely ja, ja ,ja a len JA (no a mozne este canes a chesto :D ), takze ma zosadte z vavrina a zajtra budte skveli vy :P
no neviem neviem,kto tu z naseho timu ziskal najviac bodov :twisted: :D

a medik, chester je odo mna mladsi o par mesiacov, teda mozno ani to nie, tusim,ze sme jeden skolsky rocnik... :) .... ked uz s tym sopliakom :D

2 zapasy- 2 vyhry, zatial nam to vali,pani, telepatia funguje, hypnoza puku je taktiez ucinna :D
canes keby len hypnoza puku co? :D som videl pred satnou tie davy faniniek :lol:
ale inak zatial super, ale stale je to zlepsovat
ale je najmladsi :-D :-D :-D :-D takze je sopliak :cool:
janik píše:canes keby len hypnoza puku co? :D som videl pred satnou tie davy faniniek :lol:
ale inak zatial super, ale stale je to zlepsovat
jj, tie sa o mne dozvedeli, co sa veci dokazem dvihat pomocou vole :yahoo:
heh no pekne :D

inak dnes dalsie vitazstvo, dari sa nam aj vdaka tomu ze super v dany den zahra horsie ako mi, ale napriklad nas vcerajsi super dnes bol o nieco lepsi, no v tom je aj to kuzlo hrania na zapasy :) snad nam ale forma bude vrcholit v inej casti sezony
dneska paradicka, zdolali sme mocnych bykov a suverenne kracame turnajom :cool: ...dokonca dnes sme boli timovo celkovo najlepsi, potiahli "sopliaci" dnes :D ...
jj a este k tomu sme tipovali len v trojici. naozaj zatial je to dobre, doplname sa a aj ked ja som moc bodov nepriniesol timu tak jeden den som tiez pomohol, doplname sa dost dobre :) ja sa pokusim svoju formu ale zlepsit aby som pomohol viac ako pomaham teraz
Matejko píše:Sorry chlapi za moje netipovanie, je to neospravedlnitelne! Dovod je, ze som stratil motivaciu, ked nikto nerobil individiualnu tabulku. Mne ide len a len o mna a moju uzasnosti, ved viete :D ...

Ale nie, teraz vazne, myslim, ze sme to vyhrali. Prievidzania prepadli :)
individualna tabulka sa robila !!!!!! :x :x :x

ako ja som sa tu tyzden trapil a nikdo o tom nevedel ?? :bitka3: :bitka3:
Tak chalani je to tam,vyhrali sme Elite Trophy :cool: Krajsi uvod tipovania za FireBirds som si ani nemohol predstavit :D A navyse sa aj mne podarilo prve miesto v individualke (pripominam ze delene prve miesto) Janci a canes su na 3 mieste takze co viac si priat :frajer2: ,prehrali sme len raz a to proti Stellers,inak sme kazdeho jasne prekorculovali prestrielali a prehrali :yahoo: Takze dufam ze to tymto smerom pojde aj v sezone :good: A do soboty myslim ze zasluzene :oslava:
takze gratulujem vym k 1 miestu boli ste na tomto turnaji jasne najlepsim timom a dnes ste nam dali nakladacku takze zasluzene prve miesto a este raz gratulujem a vela uspechov
prvy timovy titul pre FB za co treba podakovat kazdemu z clenov tohto timu :good:
chester paradny vykon a individualne vitazstvo co este viac nalakalo faninky k tvojej osobe a tvoja oblubenost rastie zavratnou rychlostou :cool:
netreba ale zabudat ze je to len priprava no moze nam to dat psychicku pohodu do zaciatku sutaze a videli sme ze mame na to vyhravat s kazdym takze do sezony vela zdaru :)
gratuluji :wink:
Gratulace :good: skvěle jste zabodovali !!!
:)
janik,u nas nebude predsezonna tlacovka? :)
tlacovka bude, a to v sobotu doobedu, pred zahajenim celej sezony :wink:
janik píše:prvy timovy titul pre FB za co treba podakovat kazdemu z clenov tohto timu :good:
chester paradny vykon a individualne vitazstvo co este viac nalakalo faninky k tvojej osobe a tvoja oblubenost rastie zavratnou rychlostou :cool:
netreba ale zabudat ze je to len priprava no moze nam to dat psychicku pohodu do zaciatku sutaze a videli sme ze mame na to vyhravat s kazdym takze do sezony vela zdaru :)
pozeram ze fire birds uz maju pre tuto sezonu splnene :D vyhrali jednu trofej tak tu druhu snad nechaju konkurencii :)
janik píše:tlacovka bude, a to v sobotu doobedu, pred zahajenim celej sezony :wink:
sorry ale z technickych pricin sa tlacovka neuskutocni.
kedze som to mal rozpisane a 3/4 som si potom zmazal :eek2: :D sorry ale pisat nanovo sa mi to nechce, vsetko potrebne je v preview ktory zverejni wild ;)

dlzky zmluv su zname vsetci ju maju na 2 kola
platy : canesman - 20 mil €
Matejko - 14 mil. €
Chester - 11 mil. €
tak prvy den mame za sebou, ziadne prekvapenia sa nediali, aj dnes treba proste udrzat nejaky standart a bude to ok :)
Janci Kutafaj prinasa rozhovor s Chesterom, rozhovor sa uskutocnil vcera pred zapasom v prijemnych priestoroch nasho stadiona, kde sa hraci pripravovali na zapas od skorych rannych hodin :arrow:

J: Ako sa citis v novom time?

Ch: No tak zatial je mi tu super,su tu skveli a kvalitni tiperi,s canesom som vzdy chcel tahat za jeden povraz,matejko a janik velke osobnosti KTL aj celeho fora.Privitanie bolo viac ako vydarene ked sme vyhrali Elite Trophy.Urcite je tu aj trochu nostalgie za byvalim timom,ale treba ista dalej a teraz som clenom FB.

J: Ked si spomenul byvaly tim, ako s odstupom casu vnimas svoje rozhodnutie opustit stolicku GM v time drakov a prestup do FB? Nelutujes to? A ako vidis sance DD bez tvojej ucasti?

Ch: No ako som uz povedal urcite je tam trochu tej nostalgie,predsa len je to tim kde som vyrastol a "naucil" sa tipovat a vsetky tieto veci ohladom KTL.Bolo to velmi tazke odist ale vedel som ze treba nieco robit pretoze Drexel boli neuspesni odkedy som bol GM.Vystriedal som vela tiperov no vyraznejsi uspech sme nezaznamenali.Tak som usudil ze chyba bude len vo mne,a prenechal som stolicku GM mlademu a potencialnemu Fearovi.Prispel k tomu aj Janik ktory ma lakal do FB,tak som na to dal zelenu a som tu.A ako vidim sance DD ? no vidim to urcite na play off,aj im to velmi prajem,dufam ze fear ich dotiahne daleko nakolko mne sa to nepodarilo 

zvysok rozhovoru si mozete precitat na :arrow: Precitat cely rozhovor
:evil: najviac ma stve matova neucast dnes, to ze nam tipy nevysli ma az tak nestve, ale toto sa uz nesmie opakovat :!: :!:
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS