Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

mas pravdu barrky ale co uz som niekedy vyburcovany :D ale s chladnou hlavou to beriem s nadhladom ;) trosku som sa snazil vyburcovat aj supera aby tiez nejak podpichol ale nic tak mozno teraz s MB to bude zaujimavejsie aj na poli komunikacie :lol:

a spat k dolezitym veciam: chalani toto bolo infarktove, na jednu stranu 4-3 nieje zle no horsie je to ze sme z 3-0 nedokazali uzavriet seriu skor a ten posledny den tiez nebol nic extra, dal som zapasy tak aby ste dali dost odlisne odomna lebo to bolo uz moc pretaktizovane z nasej strany a som rad tym padom ze Matejko sa tomu podriadil a dostal nas do dalsieho kola, uloha GM je niekedy velmi zlozita v tychto veciach a skusenosti len naberam co sa PO tyka v tejto podobe a mozu prist chyby tak sa vam vopred za ne ospravedlnujem, ale musiem sa z tejto serie poucit, taktiku ma kazdy danu ale nezakazujem vam ju v urcitych chvilach porusit no netreba to zase vzdy prehanat, no v spravny cas to moze byt rozdiel medzi vyhrou a prehrou. caka nas dobre pripraveny a sebavedomy super MB, ktory je po zakladnej casti urcite nabudeny a je miernym favoritom no my musime hrat nasu hru a nepodliehat panike. dnes sa par zapasov zacina skor tak na to nezabudnite, kazdy zapas moze byt ten rozhodujuci. GO GO GO FireBirds
janik píše: ...a ten posledny den tiez nebol nic extra, dal som zapasy tak aby ste dali dost odlisne odomna lebo to bolo uz moc pretaktizovane z nasej strany a som rad tym padom ze Matejko sa tomu podriadil a dostal nas do dalsieho kola.....
Tak tohle nechápu :o :shock:

Samozřejmě gratuluji všem v týmu za vynikající bojovnost která nás dostala do dalšího kola.
Jste borci :taptap: :thumbsup2: :taptap:
netreba chapat hlavne ze sme postupili :D dolezite zahmlievanie pre superov :P
tak chalani gratulujem teraz idete s nami a to budete mat tazke :twisted: :twisted: ale nech lepsi zvitazi
paani,ja vas milujem :D ... a teraz uz len rozbit bykov 8)
Tak gratulujem vam,teraz len rozdrvte tych prilis sebavedomych bykov,vo finale uz vyhrat nemusite(ak tam budeme my) :D
finale je daleko ale FB - BB by som si dal povedat :) nechajme sa prekvapit
mame den volna, dufam ze nam pomoze lebo unava na nas dolahla a nedari sa proti oddychnutemu superovi, ale doma im musime ukazat kto je tu sef a verim ze vyhrame oba domace zapasy aj ked to je tazka uloha no nie nesplnitelna.
doma ten dobytok roztrhame v zuboch :twisted:
Na dnešní zápas přiletí moje tetka Obrázek známá čarodejnice.A to by bylo,aby jsme nevyhráli!Bude sedět i poletovat nad středovým kruhem a vyvolávat duchy.Snad nám to pomůže.............Obrázek Go Go FIRE BIRDS
pani,ved nie sme fire birds len tak pre nic za nic...bajny vtak fenix bol znamy tym,ze vstal z popola!.... myslim,ze nadisiel ten cas,oprasit tuto legendu :good:
excelent píše:Na dnešní zápas přiletí moje tetka Obrázek známá čarodejnice.A to by bylo,aby jsme nevyhráli!Bude sedět i poletovat nad středovým kruhem a vyvolávat duchy.Snad nám to pomůže.............Obrázek Go Go FIRE BIRDS
nezastavila sa nahodou vcera po ceste na zapase v kosiciach? tam tiez daco lietalo nad ladom
som rad ze som v tomto time a s takymi tipermi :) nech to uz dopadne akokolvek ... FireBirds je jediny tim v ktorom si viem predstavit tipovat :!: :!: GO GO GO FireBirds
tak a mozme len napato cakat, 18b nieje zly vysledok ale ..., je to vzdy otaznik, nakolko bolo par klucovych zapasov od ktorych moze zavisiet cela seria, niektore vysli niektore nie, ide o to aky odhad mal super ak sa sekol prave v nich tak sa mozme vratit do boja, bola by to skoda prehrat seriu 4-0 a potom hrat uz len o cest, ale nech to uz dopadne akokolvek tak som rad ze som bol v time prave s vami a mohli sme spolu bojovat :good:
este zijeme!...
Je dobojováno .... prohráli jsme :dole:

Loučím se spoluhráči týmu FIRE BIRDS bylo my ctí bojovat s vámi v jednom týmu.Dík GM janikovi za jeho perfektní vedení mužstva.

Sláva vítězům - Čest poraženým
Chcem zablahozelat vasmu timu za pekne vykony pocas celej sezonky. Bezohladu na tuto seriu v zakladnej casti ste s nami zvadzali casto pekne a vyrovnene suboje.Za seba mozem povedat ze pri vyhodnocovavani tabuliek zakladnej casti po IC som si vsimal hned vas , ci ste nas nepredbehli :cool: ..Mozno sa opat stretneme o rok..
Este raz gratulace...
tak stalo sa, skoda ze hned dalsi den po zachovani nadeji. Ako vidite excelent sa rozhodol ukoncit svoje posobenie v time co ma sklamalo a naklonilo mysky vah na koniec mojej kariery na Hokejfore, ako sa hovori nikdy nehovor nikdy ale do dalsej sezony nastupit neplanujem a zlozenie timu sa asi dost rozpadne a ktovie ci tento tim nezanikne uplne, dolezity bude postoj dalsieho zakladatela Matejka ako sa k tomuto postavi. Mri ma len ze sme vypadli tak skoro v tohtorocnom PO, vlastne ako prvy tim co len potvrdilo nedostatocne kvality na poste GM a tak som prave z tohto dovodu chcel prenechat meisto excelentovi ale odmietol a tak to je na vas dvoch chalani ci uz Matejko alebo canesman. Ak sa rozhodnete nepokracovat dovolujem si spolu s matom ponechat vyhradne pravo na nazov. logo a bannery timu. :!:
fuh, no toto je pecka, som necakal ze taketo dosledky by mohlo mat vyradenie z PO
janik píše:tak stalo sa, skoda ze hned dalsi den po zachovani nadeji. Ako vidite excelent sa rozhodol ukoncit svoje posobenie v time co ma sklamalo a naklonilo mysky vah na koniec mojej kariery na Hokejfore, ako sa hovori nikdy nehovor nikdy ale do dalsej sezony nastupit neplanujem a zlozenie timu sa asi dost rozpadne a ktovie ci tento tim nezanikne uplne, dolezity bude postoj dalsieho zakladatela Matejka ako sa k tomuto postavi. Mri ma len ze sme vypadli tak skoro v tohtorocnom PO, vlastne ako prvy tim co len potvrdilo nedostatocne kvality na poste GM a tak som prave z tohto dovodu chcel prenechat meisto excelentovi ale odmietol a tak to je na vas dvoch chalani ci uz Matejko alebo canesman. Ak sa rozhodnete nepokracovat dovolujem si spolu s matom ponechat vyhradne pravo na nazov. logo a bannery timu. :!:
janik,neblazni,jasne ze pokracujeme,ideme na titul nabuduce 8)
tak na lane mam dvoch tiperov, ak by prisli obaja tak sa niekto z terajsieho zlozenia bude musiet rozlucit, ale iste nieje nic, ak sa nepodari prestup min. jedneho z nich tak plati ze koncim a do dalsej sezony od zaciatku nenastupim. viac teraz nemam co dodat
Takze, oznamujem vsetkym ze nekoncim za ziadnych okolnosti, vsetko som si nechal ulezat a nenecham FireBirds padnut na dno, boli tu tiperi co prisli a odisli, vacsine z nich na tomto time nejak nezalezi ale mne ANO, nech uz sa mi podari pritiahnut kohokolvek musia pre tento tim zit. mozno budem v niektorych chvilach tvrdy ale vyjednavat nebudem s nikym a nebudem tolerovat ziadne preslapy v time.
Za kazdych okolnosti chcem aby kazdy clen timu podrzal spolutipera, nemusime vyhravat ale budeme bojovat so ctou a hrdostou na to kto sme a za aky tim tipujeme. Ak s tym ma niekto problem nech sa paci ja tu nebudem drzat nikoho kto pre tim nedokaze nic obetovat, ale chcem citit podporu v time :!: :!: :!:
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS