Zaberte!! A ty Zetto tipuj pravidelně, tohle by se nemělo stávat, ale když se hrál jen jeden zápase tak to taková pohroma není.
Let´s go Blue Flyers!!!
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BLUE FLYERS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Nic si ztoho nerob aj ja som raz skoncil druhy a tiez sa mi na zaciatku nedarilo.GO BLUE FLYERS GOBaffy píše:No,tak bohužel mě po výhře ve 4.kole zastihla menší výsledková krize,která je asi způsobena velkými změnami v týmu.Omlouvam se za tak mizerný začátek a doufám,že se z toho dokážu rychle vzpamatovat.Let's Go Blue Flyers!
Žijeme Badhede,jen ty výsledky nejsou žádná sláva a tak není moc do řeči.
Vidím,že se snažíte a makáte,jen tomu pořád něco chybí a naši soupeři jsou lepší.Chtělo by to pořádný výkon a ten se zatím nedostavil.Tak pojďme zabrat a dotáhnout se na čelo tabulky-Let's Go Blue Flyers!
Martine dík za podporu. Dnes musím pochválit za vynikající výkony Zetteho a Badheda-to byla paráda kluci!
Je vidět,že pauza přes ASG Vám prospěla a vrátili jste se ve skvělé formě.I Evka pěkně zatáhla,jen já jsem se nějak zapomněl
Díky za super výkony a snad se nám podaří na to navázat a porveme se ještě o čelo tabulky!Let's Go Blue Flyers! :frajer2:
No,tak další velmi dobrý týmový výkon,myslíte ten boj o čelo tabulky východu vážně a to se mi líbí,jste moc dobří!Omluvte prosím mé tragické výkony,asi jsem se zapomněl ještě někde v Atlantě
Budu si muset po tréninku ještě přidávat ať se dostanu zpátky do formy.Snad to pomůže a budu týmu více užitečný. :frajer2:
No nic přátelé,tohle kolo se nám tedy moc nepovedlo
,Zette s Badhedem chvilku po ASG skělými výkony
ještě dali naději na body,ale z toho nakonec sešlo a vyšli jsme bohužel naprázdno
.Vůbec se mi v 5.kole nedařilo
a nedostal jsem se do tempa.Snad nám neuteče začátek a zabojujeme hned zpočátku kole šestého
!Tak pojďme na to-Let´s Go BLUE FLYERS

Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé