Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

marek85 píše:hrame na domacom ohrisku.
tak to je skvela sprava pre nasich rolnikov a zemnedelcov, ktori obhospodaruju nase diabolske statky, ze sa zapas odohra na reservnom stadione MB a tym padom im davam na znamost, hor sa na traktory, orace a nezabudnut na diabolske vidly

Obrázek

zaujem o prvy ostry zapas mrdzi konferencnym superom vzbudll velky zaujem nasich fandov, no najmä fanyniek

Obrázek

fanynky mali samozrejme prednost, aj ked nasjkôr museli prejst zapasovym pohovorom u GM Obrázek :D

nadupany utok v zlozeni debil - leci zostava v nezmenom zlozeni, zo zadnych pozicii im budu vypomahat kopi s cepim, ktori by mohli vystrcit rozky zo zadnych pozicii
Noo :) ..uvidime kto sa bude smiat nakoniec? :wink:
:lol: Treba odtestovat aj rezervny stanok.To koli tej navsteve aby nam nasi fans nerozburali hlavny stanok lebo su dost nazhaveny a maju aj plne nadrze v kombajnoch :lol: No dobre a teraz vazne.Bude to dufam skvely duel s vinikajucou divackou podporou tak si dajme na hlavu rohy a bukajme! :)
Neuverite co sa mi stalo..Siel som na trening do Bulls Centra..Vystupim z mojho mercedesu ne a co nevidim pred stadionom kopa holiek a vsetky ceju moj autogram na prsicka...
hmm ze by som bol uz taky slavny.. 8)
marek85 píše:Neuverite co sa mi stalo..pred stadionom kopa holiek
..em marecek, nebol to nahodou preklep..?..toto je spravna verzia "pred stadionom kopa hnoja" :ho*no: :lol2: to bol darcek od mojich vernych pre Teba :yes: uz dorazili.. :cert:
marek85 píše:Neuverite co sa mi stalo..Siel som na trening do Bycej areny..Vystupim z mojho mercedesu ne a co nevidim pred stadionom kopa holiek a vsetky ceju moj autogram na prsicka...
hmm ze by som bol uz taky slavny.. 8)
Len aby ti ta slava prilis nevstupila do hlavy tak ako aj mne :D
Mozno nakoniec budeme aj v sieni slávy :D
No cepi ty mas dneska nejak dobru naladu na to ,ze tvoj tim dnes ligne 10-sinu..

Heh a to by ste sa cudovali kto tam tiez na mna pekne v saunicke cakal..
napoviem vam: Carmen Electra...
marek85 píše:Heh a to by ste sa cudovali kto tam tiez na mna pekne cakal..
Obrázek

no mal by si sa marecek poponahlat, uz sa Ta nevie dockat.. :wub: :lol2:
jj tu sme nechavali pre vas ked dojdete na zapas.. :bitka3:
No pozrite kto by nechcel mat zeny v saune a podpisovat sa na bradavky???mozno cepi nie....co my nieme mozno sa rad podpisuje na chlpate zadky :lol: len dufam ze nasmu tymu vydrzi ta dobre nalada do zajtra ne nebude to debakel :?
no marek na teba cakala v satni carmen elektra a na mna Obrázek cepi to ti si mi ju poslal ???
takze sme asi vihrali o 3 body
Obrázek vs Obrázek 20:15

29.11.2007 A je to tu.Vcerajsi zapas bol obrovskym divadlom. dlho to bol vyrovnany zapas. Na konci ale hostom dosli sily a preto prehrali. tentoraz hviezdami zapasu sa stali Hannu a wolf169 , ktori neuveritelnymi 10 bodmi prakticky rozhodli zapas. Hostom nepomohol ani kapitan cepi s 9 bodmi ktory na konci len kozmeticky upravil vysledok..
Doplnili sme clanok aj o reakcie fanusikov:

-"Bol to vynikajuci zapas. Hralo sa hore dole. Ale nasi boli vzdy o krok v predu. Oni boli neprijemny len z presiloviek co aj par bodov ziskali inak urcite sme vyhrali zasluzene.."
- "Jasne sme najlepsiii.. Nikto na nas nemaaaa. Mohli byt radi ze nedostali 30-tku..."
- "Budeme majstri..Majstri.Majstri.."

Ako vidite atmosfera v Bulls Center bola vcera uzasna...
Vyborne chlopy....pocta patri Hannovi s Wolfikovi ktori nas potiahli. :cool: len tak dalej...
P.S.:Chcel by som vediet koho laebo co mal cepi po zapase v satni :lol:
TO BI AJ MNA ZAUJMALO :D :D
ObrázekBulls Gazette

29.11.2007 Po vcerajsich zapasoch sme sa dostali v tabulke opat o cosi vyssie a uz sme na tretom mieste. Sezona je ale dlha a v kratkom case opat nastupime v sutaznom zapase. Dnes nas caka tim Blue Flyers.. tentokrat ale nebudeme hrat v domacom prostredi. Tak uvidime ci domaci budu dobri hostitelia a nechaju si vziat nejake body.. V domacom drese dozaiste puta najvacsiu pozornost ich GM MartinFC. Nasi nastupia v plnom zlozen a tak urcite sa bude naco pozerat. S hracmi odisiel aj vladny special s nasimi fanusikmi, cca 3000 clenov fanclubu nas bude povzbudzovat i na superovom ihrisku. tak dufajme ze tato dlha cesta az na vychod republiky nebude zbytocna a dovezieme nejake body..

30.11.2007 01.05

Obrázek vs Obrázek
A ako je zvykom doplnujeme i aktualny kurz na zapas..

Blue Flyers : Mighty Bulls 2.35 3.8 2.2 1.45 1.4 1.25
Obrázek pohlad GM Obrázek

ehm, tazko sa mi hodnoti prehraty zapas na ohrisku MB..reservne ihrsiko MB totiz disponuje odkrytou strechou a ladova plocha bola po vydatnom celo dennom snezeni na hranici regularnosti, no po porade s rozhodcimi a kapitanmi oboch celkov sa duel predsa len uskutocnil..mrzi ma vsak, ze ich novy stadion bol k dispozicii az po nasom vzajomnom stretnuti, co by mohlo zavanat kadecim :hmm:

zial nas v tejto sezone klucovy hrac Mitch sa nedokazal vyrovnat s podmienkami a predviedol ospaly vykon, v ktorom mu zdatne sekundoval leci..tak ako bolo spominane pred duelom, zo zadnych pozicii vystrkovali diabolske rozky kopi s kapitanom timu cepim, ktoremu sa v stretnuti zadarilo, co z jeho strany nebolo nijak prekvapujuce, kedze spomianne podm. boli usite na jeho mieru, kedze je to rodak z vesnicky Dolna Lieskova kde bol na podobne oraniska zvyknuty..na cepiho cakalo pred stadionom, zopar vernych s ktorymi po zapase zasiel na jedno :prines_pivo: ktore mu opodial v hospudke nacapovala manzelka mareka85 Frederika, s ktorou si cepi vymenil zopar naznacujucich pohladov :angel:

tesime sa na odvetu :cert:
no tak toto cepi :o :shock: teraz skusas zbalit marekovu zenu no tak to si nastval aj mna tesim sa aj ja naodvetu :twisted: :evil: :hit: :bitka3: :box: :x
Dnesny zapas bude velmmmi zaujimavy a osobne sa tesim na MartinaFC....pretoze ho povazujem za velmi kvalitneho tipera :) ale urcite nesmieme zabudnut ani na ostatok timu ktory bude chceit tiez zaujat.A samozrejme su tu aj hostia(MY :P ) ktori takziez budu ciet ukaza nieco z talona.Hro sa do boja :cool:
A cepi asi po tych chlpatych zadkoch cel preladit konecne na zeny len bohuzial marekova manzelka je fiskus a zahrava sa s prehratymi takze by som si moc nefandil :lol:
No...k zapasu sa nnebudem vyjadrovat..cepi ..red Devils sme rozbili to musi uznat.Hralo sa na nasom lade..Bulls Center s kapacitou 19150 je myslim dostacujuca a patri k najkrajsim arenam v lige..
k mojej manzelke sa tiez nebudem vyjadrovat kedze ma uz nezaujima..teraz uz chodim s ovela prijemnejsou osobkou. a dokonca dnes sme prezili aj krasnu noc..Takze sa nehnevam a mozes si frederiku brat..ako darcek ti pribalim aj jej psa..nezsnasal som ho....
PS..:Tu je moja nastavajuca...servuss...

Obrázek
Obrázek vs Obrázek 14 : 16

A je dobojovane. Vcerajsi zapas bol velmi napinavy. Timy si vymienali vedenie az do samotneho zaveru kedy rozhodujuci bod ziskal pre svoj tim wolf.. vzavere sme pecatili vyhru golom do prazdnej brany. Cesta domov bola iste vesela. Zapas vo vysokom tempe musel byt na chvilu preruseny koli nedostatku prudu na domacom stadione. Domacu arenu zahalila tma na 30 min. Vsetko ale po chvile naskocilo a mohol zapas pokracovat. Dovtedy mali ale domaci mierne navrh a viedli 10-6. Po tomto incidente ale akoby sa vyviedli z rytmu a do konca nazbierali uz len4 body. Naopak nas tim predviedol po tejto nutenej prestavke kvalitny vykon a dokazal otocit na konecnych 14-16..
Este hlasi nasich fans :

-"Parada natreli sme im ..."
-" Musim povedat ze boli dobri ti letci. Bol som aj na vcerajsom zapase s diablami a pripadami to ze letci hrali lepsi hokej ako diabli. Viac sme sa nadreli na vitazstvo..."
A nemohlo chybat ani povestnte:
-"Majstri,majstri.majstriiiiiiiiiiii!!!!!"
Vyborne chlopy.Dali sme ich.Sice mojou zasluhou to nebolo ale timu sa darilo tak to je dolezite .Len tak dalej :wink: .Aj nasi fans su spokojni a su aj vo velkom napati pretoze sa zajtra dozvieme oficialny nazov fanklubu :cool:
ObrázekBulls Gazette
1.12.2007 Dnes v noci je naprograme dalsi z povestnych , legendarnych zapasov, kedy si sily zmeraju Cerveni Diabli a Mocni Byci. Atmosfera medzi oboma tabormi je napata aj vdaka len nedavnemu zapasu oboch timom . V Bulls Center sa tesili z vitaztva domaci v pomere 20-15. Co nam prinesie tento duel? Dokazu byci zdolat neprijemneho supera aj druhykrat v kratkom case..alebo konecne zaboduju aj diabli??.. Otazka bude vyriesena dnes v noci...... Na zapas cestujeme opat aj s podporou fanclubu.. Zatial bolo predanych 3500 listkov nasim fanusikom , ale toto cislo sa urcite ete zvyysi....

02.12.2007 01.05

Obrázek Obrázek Obrázek
aha pozrime sa traja z našho tímu sa delíme ja,wolf a marek sme na rovnako to som ešte nezažil...ale po dnešku sa to zmení marek sa stane u nas veducim v bodovaní...
1768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS