Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

:!: zda sa, ze s bliziacou sa prestupovou uzavierkou v NHL (27.2) sa aj v KTL lige zacinaju diat kadejake cachre, machre.. :)

snad len do buducna, ak si GM z niektoreho timu dovoli oslovit "mĂ´jho" hraca, ktory ma u mna uzavretu zmluvu, bolo by vhodne, cestne a aj celkom sympaticke, aby oslovil aj samotneho GM..ak chce samotny hrac prestupit, mozem sa samozrejme postavit aj na hlavu, ten hrac povie jednoducho Obrázek a vybavene, ale ide o princip, takze pre kolegu zo zapad. konferencie Obrázek no kedze dokazem byt aj trosicku skodaradostny äpoprosim brat s nadhladom) Obrázek

touto cestou este raz patri podakovanie jednemu z clenov timu, za prikladny timovy pristup a v tomto priapde je to jasne citit, to povästne a tak potrebne srdiecko pre tim tu bije na 120%...ja len :taptap:

no ja by som rad ostal v Red De(v/b)ils aj buducu sezonu...dufam,ze sa proti mne nespiknete a nevymenite ma... 8)

cepi píše:...takze pre kolegu zo zapad. konferencie...
zeby kontakt na trase trasher-lecavalier,tak si myslim

kajo píše:
cepi píše:...takze pre kolegu zo zapad. konferencie...
zeby kontakt na trase trasher-lecavalier,tak si myslim
kto vie, este ze na vychode su slusni GMs :)

Hm tak dneska nás DD předběhli docela o dost bodů :( Musíme se více snažit 8) Jinak jsem rád že jsem konečně zase taky přispěl
Obrázek RD summary Obrázek

22.kolo (30.1.´07)

BOS vs. BUF 1 : 3 :thumbsdown:
CAR vs. TBL 0 : 4
ATL vs. NYI 2 : 5
PHI vs. NJD 5 : 6 (pp)
PIT vs. MTL 5 : 4 (sn)
FLA vs. WSH 6 : 3
PHO vs. NSH 3 : 2
COL vs. MIN 3 : 5
VAN vs. EDM 5 : 3
SJS vs. DAL 2 : 4
LAK vs. CHI 2 : 3 (pp)

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 1b (45,5)
milos76 -) 3b (38.)
BigChief -) 1b (36)
Lecavalier#4 -) 3,5b (48,5)

Bodovy zisk pre tim

6,5 bodov

Timova tabulka Vychodnej konf.

Obrázek Drexel Dragons – 189,5 bodov

Obrázek Red Devils - 185 bodov

Obrázek Fire Birds – 183,5 bodov

Individualna tabulka

1. Lecavalier#4 (84b)
25. milos76 (70b)
27. BigChief (69b)
30. cepi (68b)

tak dnes to bola riadna mela, ale aj v podani inych timov..ziadna slava..
DD zabodovali, nasadili trhak, este ze FB z nasej nahlej indispozicie velmi nevytazili..

Obrázek zda sa, ze GM dnes kracal v slapajach krizou zmietanych medvedov..tak nejake to prepojenie predsa len existuje :D ech, vlastne :( fakt sila, z 11 z. zaznamenat 1! b Obrázek naposledy, o tom NEpochybujem..
lecimu sa "konecne" podarilo prispiet svoju 3,5 do timu, milosovi sa to podarilo vdaka 3 b, no a sefik si nechcel pohnevat GM a tak to poopravil, ako poopravil Obrázek

dnes v noci oddychovka a v sobotu to opät pride...good luck Obrázek

:!: pred zaverom sezony apelujem na zvysenu aktivitu, komunikaciu (hecovanie) v time Obrázek

Dneska jenom dva zápasy, pořadí se měnit nebude, ale bylo by fajn trochu se přiblížit DD. Dneska byli fakt hloupé výsledky :( Škoda že u mě to propojení není :( jinak kdybych jel nyní jako Tampa tak jsem na tom líp. :)

Dneska máme všichni po dvou bodech :) takže jsme získali maximum 4 body, jako teměř všichni :)

Presne tak.Dnes sa poradie nemenilo, skoro každý získal plný počet bodov(2).Dnes to už bude, o niečom inom.Dnes je na rade 14 zápasov a tu už môžme ako veľa získať, tak aj stratiť.Dúfajme, že bude platiť ,tá 1 možnosť.

:wink:

Přesně tak, jestli to vyjde tak by jsme se mohli dostat i na první místo 8)

23.kolo (31.1.´07)

CGY vs.CLB 6:2
DET vs. STL 5:3

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 2b (45,5)
milos76 -) 2b (38.)
BigChief -) 2b (36)
Lecavalier#4 -) 2b (48,5)

Bodovy zisk pre tim

4 body

Obrázek Drexel Dragons – 193,5 bodov

Obrázek Red Devils - 189 bodov

Obrázek Fire Birds – 187,5 bodov

4. Best Bibbers - 173,5 bodu
5. KK HAWKS - 166,5 bodu
6. Steelers - 165 bodov

Individualna tabulka

1. Lecavalier#4 (86b)
23. milos76 (72b)
27. BigChief (71b)
30. cepi (70b)

po dnesnej relaxacii, dnes v noci pĂ´jde opät do tuheho.. Obrázek

tak good luck Obrázek

tak dnes to nebolo nic moc... :x

průměr, mohlo to být lepší, ale i horší. Dneska jenom dva zápasy a pozítří jen jeden takže žádné velké změny

23.kolo (31.1.´07)

PIT vs. WSH 2 : 0
MTL vs. NYI 2 : 4
COL vs. EDM 2 : 3
SJS vs. CHI 4 : 2
OTT vs. TOR 2 : 3 (pp)
ATL vs. PHI 2 : 5
NJD vs. BUF 3 : 2
TBL vs. NYR 3 : 2
FLA vs. LAK 0 : 7
NSH vs. ANA 3 : 0
STL vs. DAL 2 : 0
CAR vs. BOS 3 : 4 (pp) :thumbsup:
PHO vs. MIN 0 : 1
CGY vs. VAN 4 : 3

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 6b (45,5)
milos76 -) 6b (38.)
BigChief -) 4b (36)
Lecavalier#4 -) 6b (48,5)

Bodovy zisk pre tim

12 bodov

Obrázek Drexel Dragons – 203,5 bodov

Obrázek Red Devils - 201 bodov

Obrázek Fire Birds – 200,5 bodov

4. Best Bibbers - 183,5 bodu
5. Steelers - 179,5 bodov
6. KK HAWKS - 178,5 bodu

Individualna tabulka

1. Lecavalier#4 (92b)
21. milos76 (78b)
26. cepi (76b)
28. BigChief (75b)

veru tak, dnes priemer, v nasom time pomerne vyrovnany :)
zajta, pozajtra dalsia z relaxacnych (malo riesiacich) zapasovych porcii, no a hadam mi to pri pondelnajsom stretnuti opät Xkovo padne..na prazdno tim urcite neodide :)

good luck Obrázek

Dneska nás zachránil GM

24.kolo (1.2.´07)

WSH vs. NYI 2 : 1 (sn)
MTL vs. PIT 4:3 (pp)

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 2,5b (48.)
milos76 -) 0b (38.)
BigChief -) 0b (36)
Lecavalier#4 -) 0b (48,5)

Bodovy zisk pre tim

2,5 b.

Obrázek Drexel Dragons – 207,5 bodov

Obrázek Fire Birds – 204,5 bodov

Obrázek Red Devils - 203,5 bodov

4. Best Bibbers - 185,5 bodov
5. KK HAWKS - 180 bodov
6. Steelers – 179,5 bodov

Individualna tabulka

1. Lecavalier#4 (92b)
23. cepi (78,5b)
25. milos76 (78b)
29. BigChief (75b)

tak dnes to bolo zaujimave, X_ove kolecko, som rad, ze sa mi podarilo ziskat potrebne bodiky pre tim, aj napriek tomu sme padli po dlllhej dobe na 3 priecku, ale ziadna panika, stres, po utornajsich zapasoch bude opät vsetko inak..hadam sympatickejsie :)
inac vcera v noci to boli aspon pre mna dost tazke zapasy, vyrovnane, nasjkĂ´r som mal v oboch pripadoch 1X, ale nakoniec som supol Xku aspon u Caps, u Habs som tolko neriskoval, ved, tucniaci vyrovnali az v samom zavere..cize s osobnymi tipmy som max. spokojny

dnes v noci, mame aspon 1 bod isty :D GM s lecim vsadili vsetko na jednu kartu = Xkovu..mne osobne to 2x vyslo, vravi sa, ze do tretice.. :wink:

good luck Obrázek

do 53 minuty to vyzeralo nadejne :) poho, dnes je ta noc N, kde sa to opät pekne zamiesa..strata na FB minimalna, DD nie nerealna..

vyhodnotenie som neriesil a do konca sezony ani nebudem, je to zbytocne a to poradie, ci kolektivne, ci individualne mame v topicu NHL na ostro, tak na co riesit 2x to iste :roll:
(mozno) od buducej sezony zvolim, priehladnejsi a hlavne jednoduchsi system, len aby som to (ho) neriesil sam pre seba..uvidime

tak dnes v noci good luck Obrázek
:o tak dnes to bolu husty :lol2: z tolkeho poctu zapasov sme trafili ako tim 7, to by sa patrilo na jednotlivca..
ocakaval som v tuto noc vyrovnane zapasy, supol som 5 X ale zial, ta sa vyskytla pri inych zapasoch.. :cry:
leci -) tak ten Tvoj dnesy 1,5 b. :oops: :D skoda, prisiel si po dllhociznom case o veduce indiv. postavenie,ale tak viac mrzia strata timovych bodov..
sefik tentokrat 4bodovy 8) a ja s milosom kolegionalne po 3jke, ale ziadna slava

DD nasadili zda sa nedostizny trhak, ale FB musime dostat pod seba!;
tak ako vsak bolo spomenute 30kolom to nekonci, potrebujeme zbierat body, ktore potrebujeme do boja o PO, to je nas hlavny ciel, uloha :!:

dnes zaujimava 5z. porcia, tak good luck Obrázek

moc se vám omlouvám, můj výkon byl hrozný :( :oops:

Dneska jsem předvedl další špatný výkon, mám nějakou ztrátu formy. Věřím tomu že se mi zase začne dařit tak jako předtím

Lecavalier-number4 píše:Dneska jsem pĹ™edvedl další špatnĂ˝ vĂ˝kon, mám nÄ›jakou ztrátu formy. Věřím tomu Ĺľe se mi zase zaÄŤne daĹ™it tak jako pĹ™edtĂ­m
kazdy ma pravo na krizu, Teba vsak zastihla v ten najmenej vhodny cas, ale staci jedna uspesna trefa (napr. dnes) a bude opät vsetko :thumbsup: zober si priklad z Tampy a jedes :)

1 flek uz je asi v nenavratne prec, ale ako novacik bojujeme stale v prvej 3jke a tu 2 mame na dosach!

good luck Obrázek

p.s. na margo prispievania, je v nasom time okrem GM a lecavaliera este niekto dalsi..? :(
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES