Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Aby si to náhodou nejinxol
Tak aspon to druhe miesto by sme mali s prehladom udrzat. Vyborne kolo, vdaka pani za poctive tipovanie :good: trosku zamrzi ze sme to slubne vedenie neudrzali, ale aj druhe miesto je velmi dobry vysledok a dalsi velky skok smerom k PO :thumbsup:
len tak dalej
proste, tentokrát ste na nás nemali. Ale treba si povedať fakty, v slabšej konferencii by ste suverénne vyhrali :psst:
V slabsej by aj Blue Angels mozno do PO postupili :hmm:
kajo píše:V slabsej by aj Blue Angels mozno do PO postupili :hmm:
pre nas je i tato slaba, zatial vam davame naskok :ciga:
to si snad delate prdel ze sme mali pri 4 zapasoch na 3 z nich vsetci rovnake tipy - z toho na dva vsetci remizy ?!? :slap:
na mna sa nepozeraj ja vzdy tipujem ako prvy maximalne druhy :dup:
:slap: no do p...,to jsme tomu zase dali....... :oops: :buch:
Baffy píše::slap: no do p...,to jsme tomu zase dali....... :oops: :buch:
komu niet rady, tomu niet pomoci... :neviem:
tak dnes prestizny match... dragons dnes k nam na zapas doniesli tie svoje citronovo-limetkove atrapy dresov, alternativnu sadu nasadzujeme aj my, na lade to teda bude vyzerat takto:

Obrázek

vs.

Obrázek

najvyssi cas aby tym prerastenym okridlenym jastericiam konecne niekto zrazil hrebienok...
mali by sme vymysliet v komisii nejake pravidlo, aby mohli vo vynimocnych pripadoch prehrat v zapase oba timy.
arek » Ned Dec 08, 2013 10:06 pm píše:mali by sme vymysliet v komisii nejake pravidlo, aby mohli vo vynimocnych pripadoch prehrat v zapase oba timy.
to vstúpi do platnosti v zápasoch Falcons-Blue Angels :thumbsup:
s prstom v nose... :cool:
arek píše:mali by sme vymysliet v komisii nejake pravidlo, aby mohli vo vynimocnych pripadoch prehrat v zapase oba timy.
To hadam nebude potrebne, mne celkom staci to pravidlo co sme schvalili po mojom navrate do komisie, ze Falcons musia vyhravat :ciga:
ja nie som zas az taka ku*va aby som obcas nedoprial nejaky ten win aj ostatnym, takze pravidlo aby v ostatnych zapasoch kde nehraju Falcons povinne prehrali oba timy mi (zatial) naozaj nechyba… :neviem:
Tuto noc to bol zase solidny vykon s jedinou chybickou – ze nestacil na body :P EI to skratka trafili este lepsie, komu cest tomu cest…
Dnes si uzite zasluzeny den volna a od zajtra zase naostro do akcie – konferenciu mame zatial brutalne vyrovnanu a na konci bude potrebny kazdy bodik…
No jasne, najlepsi vykon dna sa zakonite musi podarit ked mame prave volno… :giggle:
Nevadi, berme to aspon ako povzbudenie do druhej polovice kola ;)
Baffy – paradna trefa :poklona2:
nj skoda zasluhou Baffyho by sme rozbili kohokolvek
:slap: ach jo....to snad není možné,tak to tam od pasu nastřílím a zrovna když jde o :ho*no: ,tak skoro všechno trefím...
.. :(
Baffy :klobuk:
Super ako ti to tam po pomalsom zaciatku sezony zacalo padat :good:
Paci sa mi ako sa zatial doplname, kazde kolo sa nasiel niekto kto tim potiahol, vsetci maju na doterajsich vysledkoch nezanedbatelny podiel, ked da niekto na chvilu nohu dole z plynu (strati formu), najde sa niekto iny kto ho plnohodnotne zastupi :good:

Dnes ked som dopozeral Avs som checkol priebezny stav zapasu s IC, prehravali sme tusim 14-20 a uz som myslel ze nie je ani teoreticka sanca na obrat. Pozrel som tipy na zvysne zapasy a zablikalo svetielko nadeje – nasiel som kombinaciu vysledkov ktora by nam nakoniec tu vyhru o bodik zabezpecila. Potrebovali sme X v calgary a 1 vo finixe a san jose - a cuduj sa svete, ono to vyslo :good:
Taky luck sa uz tak skoro opakovat nebude :wink2:

edit: a mara si nemusel odstavovat zo zapasu, to uz je prilis okate, petrik.
Tak odveta s tigrami nam cez vikend prilis nevysla, dnes sme sa ale proti pavukom vratili na vitaznu vlnu. :thumbsup:
Tabulka je stale neuveritelne vyrovnana, z deleneho stvrteho miesta stracame na prve iba 2 bodiky. Navyse do konca kola nas cakaju este zapasy so vsetkymi timami na 1.-4. mieste. vsetko teda mame stale vo vlastnych rukach. Bolo by fajn skoncit aspon v top3, ale pri tejto vyrovnanosti tabulky z toho lahko moze byt aj 8. miesto… :nervozny:
Bude to este zaujimavy zaver kola :cool: tak snad Baffymu forma vydrzi a ak nahodou nie tak nech ho aspon my ostatni plnohodnotne doplnime/zastupime :povzbudzovanie: :box:
Skodaaa toho, ZASE sme prehrali po solidnom vykone, ktory by proti vacsine superov stacil… :(
Nevadi, este par zapasov nam ostava, dnes treba dat dole army men :box:
Skoda, dnes sme vyhoreli na tom ze sme malo verili chicagu, ale definitivnym klincom do rakvy bol zapas dallasu s coloradom – my sme mali 3x dvojku a jedno X, army men 3x jednotku a jedno X… keby bola ostala ta remiza co bola este 3 min pred koncom tak by sme asi boli vyhrali… :(
Vitazstvo v tomto kole uz asi po tychto dvoch prehrach nie je realne, ale skusme este zabojovat aspon o co najvyssie umiestnenie…
(ak skoncime v top 3 a predbehneme army men tak budem GM vyberu nasej konferencie v all star game, tak podme podme, zabrat! :D )
Tak v dnesnom z oboch stran vysoko taktickom suboji :giggle: proti BA sme si udrzali nadej na solidne umiestnenie. :good:
Dnes klucovy zapas kola proti demen… teda vlastne dangerous dragons :box:
podme drakobijci :!: :povzbudzovanie:
ja len tak, že demen. ťa ráno obúva :ahoj:
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS