Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

zaberme hoši :cinka:
Dnes derby s IC.GO GO MB!!!
Giants Classic

Bulls Gazette

ObrázekObrázekObrázek

Vcera bol na programe v poradi uz 12. suboj dvoch velikanov a tradicnych rivalov KTL. Rec je o ladovych cicinkach a domacich mocnych bykoch. Tieto zapasy vzdy zdobi tvrdy boj o kazdy kusok ladu. Nie su to len zapasy o body, su to zapasy o cest.
V historickych tabulkach su zatial na tom lepsie nasi chlapci, ked v 11 zapasoch zvitazili az 7-krat. Ice Cats na cele s legendarnym Wildceltom vsak neradi rozdavaju body a tak sa mame na co tesit. Tentokrat sa duel odohral v domacom stanku byckov. Vysledok zapasu sa coskoro dozvieme. :)

Vzajomna bilancia :

Obrázek 11 - 5 - 2 - 1 - 2 - 1 Obrázek
:serus:
tak nakoniec sa nam podarilo opat na plno zabodovat a pripisali sme si v derby uz 8 vitaztvo

Doterajsia bilancia:

Obrázek 12 - 6 - 2 - 1 - 2 - 1 Obrázek
Tak derby sme zvládli,môžme ísť ďalej.Už sme na bodovaných priečkach čo sa mi páči,poďme MB ešte vyššie - my na to máme. :) :frajer2:
dnes red devils..pozor na nich ..zatial lidri tohto kola..
ustedrime im prvu porazku :frajer2:
:32: :32:
sorry chlapi,ale pokazil sa mi notebook(teraz som u kamoša) tak natipujem aj dopredu,do týždna by som mal mat novy NB tak sa to napraví,sorry ze som vymeskal posledne zápasy...fakt sorry,velmi ma to mrzi
a je to oficialne..
sme najhorsi tim ligy :frajer2: :taptap:
tak podarilo sa nam preskocit borcov o titul najslabsieho..
aspon daco :D

v pondelok zacina nove kolecko tak sa sustredme nan..
Marečku tak dnes to bol úžasný výkon v tvojom podaní(rovnako ako ti skvelo vyšiel štart aj do tohto kola :thumbsup: ) :-O :clap: a spolu s výborným výsledkom Wilda, ste sa stali kráľmi dnešného večera. :cinka: :clap: Skvelo si vediete aj v individuálnom hodnotení,parádny vstup do tohto kola vášho týmu.Držím palce nech to poriadne v tomto kole odpálite a získate čo najväčší počet do celkového hodnotenia. :frajer2:
Ako to vyzera v jednotlivcoch?

Po 2.kole 4.rocnika KTL sme sa pozreli ako to vyzera v tabulke jednotlivcov.
Zistili sme , ze sa najlepsie dari po minulych rokoch menej znamym tvaram v tejto sutazi.

Celkovy priebezny prehlad tu:

http://www.hokejforum.com/viewtopic.php?f=114&t=5527

V historickych tabulkach nam uz po 2.kolach noveho rocnika nastali zmeny. Priebezne poradie k dnesnemu dnu najlepsich 15 tiperov historie KTL:

1. TA ... 300 b
2. Dean ...280 b
3. canesman ...235 b
4. maro ...222 b
5. MartinFC ...220 b

6. kajo ...189 b
7. Badhed ...187 b
8. excelent ...185 b
9. eman22 ...177 b
10. Deco2508 ...166 b
11. Svako ...162 b
12. janik ...156 b
12. norvic ...154 b
14. Minnesota ...149 b
15. Joe S. ...146 b

Mozete si porovnat s historickymi tabulkami po ukoncenych 3. rocnikoch sutaze. TU:

http://www.hokejforum.com/viewtopic.php?f=78&t=3256

*
Za menom je uvedeny pocet bonusovych bodov ziskanych v Klubovej tipovacej lige.
tak mám po třech týdnech doma komp, tak snad s ním přijdou lepší výsledky :cool: a získali jsme dneska nejvíc bodů :thumbsup: :cinka:
taknakoniec az 4.miesto..
tradicne sme pokazili zaver..este vcera sme boli 2..ale ked natipujeme len dvaja tak inak sa to ani nemohlo skoncit..
keby som mohol tak vas dvoch vyrazim hned..
ked tu uz nekecate tak aspon tipujte..
maro píše:taknakoniec az 4.miesto..
Opäť platilo staré známe: "Kde sa dvaja biju, tretí víťazi," pretože ešte my sme s vami bojovali o druhé miesto a nakoniec skončili druhí AS :).
škoda, takhle poslední den :censored:
dobrej vstup do dalšího kola :good: tak snad nám to vydrží :D
jj zatial to ide..tak si to nepobabrime ako obvykle..hmm
tak jsme natipovali jen dva, naštěstí se toho pro nás moc nezměnilo. Dneska máme hafo zápasů, tak snad natipujem všichni chalani :)
hmm ..no to sme mali statsie teda..
nechapme to ..
:x :x je to tazke sa tu stavit raz min raz za tyzden na 10 min?
maro píše:hmm ..no to sme mali statsie teda..
nechapme to ..
:x :x je to tazke sa tu stavit raz min raz za tyzden na 10 min?
Začni prepúšťať, už vás začíname dobiehať. :D
to iste minule kolo v sobotku posledny den sme natipovali dvaja a spadli sme z 2. na 4 . niesto
dnes zapasy uz od 19.00
no už by hoši mohli přijít a natipovat :) sice máme 10 bodů náskok, ale pokud dnešní den natipujem zase dva, tak o něj přijdem :?
1768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA