Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FIRE BIRDS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
bolo to opat len o 2b ale lepsie porazit supera takto ako ho jeden den znicit a dalsi prehrat. forma musi gradovat a na to je este cas , dolezity je postup
pekny zasah exo
dnes mame na programe menej zapasov no tak isto dolezitych lebo treba to spravne rozlozit tak aby sme to vyhrali
GO GO GO FireBirds
nj bolo to tesne mal som chvilu aj myslienku supnut komplet x ale predsa len to nieje moc pekne tak som sa zariadil podla vas a dobre som spravil sice 0 ale body su nase a toto uz nemozeme pustit
pekny vykon canesman a pridal sa aj Matejko, opat dalsia dvojica a uz sa v bodovani vystriedali vsetci co tiez svedci o sile timu ked sme aj vsetky zapasy vyhrali,proste nestoji nas vysledok na jednom tiperovi co je super
GO GO GO FireBirds
exo ja som opravil ale ziskal som o bod viac ako povodne zial keby som nechal tu x co som tam mal tak mame o 3 body viac a vitazstvo ale menil som to kvoli tomu ze sme nemali jednu seriu tipov, hovorit ktoru nebudem tak ako GM som sa rozhodol zmenit svoje tipy. verim ze dnes to uhrame je idelany pocet zapasov a hrame doma a fanusikov by sme nemali sklamat
To neni janik, len stastie, ale aj umenie.janik píše:nj dnes ziadne spekulovanie kazdy tipuje tak ako ma a ziadne zbytocne taktizovanie, nam sedi ofenziva tak hor sa do nich lebo uz ma pavucikovia stvu s tym ich stastim
Nic v zlom janik, ale ked si minule spominal ze zo mna citis arogantnost, tak aj z niektorych tvojich prispevkov na margo toho, ze pavuci vas dvakrat porazili, je trosku citit aroganciu a mozno istu nadnesenost... ja len, ze vodu kaze, vino pije, ale nic v zlomjanik píše:uz ma pavucikovia stvu s tym ich stastim
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé