Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

no,janik,dnes by sme bez teba boli tazko v .... dakde... dufam,ze ti forma vydrzi :cool:
ja dufam ze NAm forma vydrzi tak ako posledne dva tyzdne a bude to pohoda :) dolezite je citit istotu ze ked nezaberiem ja zaberie niekto iny a to tu teraz citim na 100%
mne sa zda,ze konecne to tie spravne grady nabera :cool: ...v pravy cas
to ano, je to zaujimave a aj napinave najma to ked rano cakam na vyhodnotenie kedze viem len nas vysledok :roll:
je to tam, 2:0!!!! :cool: :cool: :cool:
bolo to opat len o 2b ale lepsie porazit supera takto ako ho jeden den znicit a dalsi prehrat. forma musi gradovat a na to je este cas , dolezity je postup 8) pekny zasah exo :good: dnes mame na programe menej zapasov no tak isto dolezitych lebo treba to spravne rozlozit tak aby sme to vyhrali :D GO GO GO FireBirds
Kostky jsou vrženy...máme natipováno všichni.Týmová režie zatím klape velmi dobře a celý tým SUPER výkon :cool:

DO TOHO !!! FIRE BIRDS !!!
dnes 8b
canes peknych 5 a matejko 3b , dve x z troch zapasov, tazko odhadnut ako tipoval super, je tam vela priestoru pre nich ale tak isto to mozme vyhrat my. :sad2:
ja ti to mozem prezradit, Spiders dnes 7 bodov
Výborně Joe S. :cool: jsi posel dobrých zpráv!Dneska jsem se o náš výsledek obával :roll: S těmy remízamy jsem moc nepočítal,ale Spiders asi taky ne.Je to super vedeme 3-0!!
Nieco sa posuskava ze ste Gm spiderov..slubili lukrativnu odmenu ak vam dopomoze k postupu..zatial uz ma pekne faro, dovolencu, vilku peknu...co to bude dness?? :D :D :D :D
trapny :beee: .... vidno, ze MB sa nas boja,ked taket oreci maju :D
nj bolo to tesne mal som chvilu aj myslienku supnut komplet x ale predsa len to nieje moc pekne tak som sa zariadil podla vas a dobre som spravil sice 0 ale body su nase a toto uz nemozeme pustit :good: pekny vykon canesman a pridal sa aj Matejko, opat dalsia dvojica a uz sa v bodovani vystriedali vsetci co tiez svedci o sile timu ked sme aj vsetky zapasy vyhrali,proste nestoji nas vysledok na jednom tiperovi co je super :) GO GO GO FireBirds
Tak dneska jsme si to prohráli sami !!! :twisted: :nasraty: :nasraty:
Každý by si měl před tím než natipuje pořádně rozmyslet co a jak dá a rozhodně to neměnit !!! :bitka3: :bitka3:
Doufám,že s dnešní naprosto zbytečné prohry si všichni vezmeme ponaučení :!:
Matejko píše:Odkial to len ten Joe S. vie :roll:
lebo bolo treba ludi na kontrolovanie a tak. Cize Joe vidi zapadnu konferenciu a Janik vidi vychod.
exo ja som opravil ale ziskal som o bod viac ako povodne zial keby som nechal tu x co som tam mal tak mame o 3 body viac a vitazstvo ale menil som to kvoli tomu ze sme nemali jednu seriu tipov, hovorit ktoru nebudem tak ako GM som sa rozhodol zmenit svoje tipy. verim ze dnes to uhrame je idelany pocet zapasov a hrame doma a fanusikov by sme nemali sklamat
neoficialne - canes 8b, janik 6b, excelent 4b, Matejko 2b
FireBirds 14 b myslim ze to bude tesne ale verim v nas postup uz dnes. :)

exo: asi zjem svoj klobuk :D NYI nevyhra s tou FLO ani bohovi. ale TOR sme odhadli dobre len sme ho asi mali dat obratene a bolo by to uz 16b :roll:
tak,oficialne sme to dnes prehrali :cry: ... po predlzeni
nj dnes ziadne spekulovanie kazdy tipuje tak ako ma a ziadne zbytocne taktizovanie, nam sedi ofenziva tak hor sa do nich lebo uz ma pavucikovia stvu s tym ich stastim
janik píše:nj dnes ziadne spekulovanie kazdy tipuje tak ako ma a ziadne zbytocne taktizovanie, nam sedi ofenziva tak hor sa do nich lebo uz ma pavucikovia stvu s tym ich stastim
To neni janik, len stastie, ale aj umenie. :wink: Im proste viac vyhovuje podla mna, ked sa hra viac zapasov a obdivujem to na nich, ze proste kazdy si natipuje co chce a zatial im to vychadza. :good: No a o tom taktizovani to by som skor na vas tim povedal janik, ze vy ste taktizovali, ale ako nahle ste zistili, ze pavuci su coraz viac nebezpecnejsi tak volite inu taktiku. :D Toto je moj nazor a ak sa mylim, ze nie je tak, ako som napisal tak sa ospravedlnujem tebe janik a celemu vasmu timu. :wink:
janik píše:uz ma pavucikovia stvu s tym ich stastim
Nic v zlom janik, ale ked si minule spominal ze zo mna citis arogantnost, tak aj z niektorych tvojich prispevkov na margo toho, ze pavuci vas dvakrat porazili, je trosku citit aroganciu a mozno istu nadnesenost... ja len, ze vodu kaze, vino pije, ale nic v zlom :|
Nic si z toho nedělej Mato dneska to prostě nevyšlo :? Celkem jasné vítězství soupeře náš duel zdramatizovalo na maximum.Máme poslední šanci tak vám hoši přeju hodně štěstí !!!

!!! DO BOJE !!! FIRE BIRDS
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES