Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

no vidno,sa vratil a ako to dopadlo...zase chlapci,s tymi shutoutami ste ma nemuseli tolko napodobovat :D
mato pojde asi na cele PO do Prahy :D

dnes sme sa s Matom postavili k brane obaja a drzali sme superov na distanc a exo to tam pekne nasukal :good: canesovi sa podarila jedna akcia ale stala naozaj za to. dnes sa uvidi kto pojde do brany a kto do utoku ale hlavne aby sa nam to opat takto dobre podarilo GO GO GO FireBirds
novy clanok na nasich strankach http://www.firebirds.estranky.cz/ :!: :!: :!:
Tak všichni máme natipováno a teť už jenom,aby to tam někomu pěkně naskákalo!!! :D Doufám,že se nám ke konci kola zadaří,ale NHL je opravdu nevyzpytatelná :idea:
Hodně štěstí TEAM !!! FIRE BIRDS !!!
matejko opat na jednotku, zvysok timu nezabral na maximum ale spokojnost je samozrejma, na Blue Angels dalsi bodik, opat sa schiluje k tradicnej zaverecnej bitke, ktoru hadam tentokrat vyhrame 8)
Stále nemůžeme být s naším výsledkem spokojeni :povzbudzovanie: Na závěrečný finiš se musíme perfektně soustředit a vymáčknout ze sebe to nejlepší možné!!!
Velice oceňuji,že všichni v týmu se velmi snaží a např.Matejko opravdu skvělá forma v poledních dnech!!! :cool:

DO TOHO BORCI !!! FIRE BIRDS !!!
tak chhlapci, sme 4.!!!...neviem,ci mame na viac, pred nami uz maju velky naskok, ale treba davat pozor skor za nami!... inak, co bude nasledovat potom,ked postupime do PO z 3 miesta?? :oops: .... nejak nemam prehlad o systene PO
canes: tak sme 4. ale dnes sme stiahli naskok PT na 8b a dnes je vela zapasov a este sa hra aj zajtra, tak sa neboj utict sa da a do zadu sa nepozeraj, preco by sme mali mat teraz nejaky strach? strach maju mat z nas 8)
ked postupime z 3. miesta ktore momentalne obsadzujeme tak hrame zo 6. timom Z.konferencie co je buds Spiders, PT, zatial to vyzera na Spiders. viac si najdes na HF

k dnesnemu vykonu :thumbsup: vyborne ste potiahli matejko aj canes a poistil to vyborne aj excelent, len ja nemam momentalne nejaku formu no moj cas este dufam pride :wink:

GO GO GO FireBirds
Je skvělé,že nejsme poslední!!!Je špatné,že nejsme první!!!Musíme stále zlepšovat výkon!!!
Soustřeďte se kamarádi a tipujte jak nejlépe dovedete!! :povzbudzovanie: :rocker: :povzbudzovanie: :rocker: :povzbudzovanie: :rocker:

!!! JSME NEJLEPŠI !!! Obrázek !!! FIRE BIRDS !!!
dnes opat :thumbsup: sice skoda ze ta ottawa tak prehrala ale od BA sme odskocili a uz sa nezopakuju predchadzajuce kola s ich finisom, pred PO dobra forma :)

a ako som vravel moj cas pride a dnes aj trosku prisiel ale to nebolo odomna vsetko, slubujem 8) canes fajn vykon a matejko s exom dnes pohoda :)
Super trefa janik !!! :clap: :clap:

V klidu můžem dohrát poslední noc tohoto kola,protože Modrý andělé už nás tentokrát nepředběhnou :yahoo: :yahoo: :yahoo:
chalani len pre istotu, v teme na tipovanie mame vlastnu temu ktorru nikto nevidi okrem nas a tam tipujeme cele PO, na zajtra som nam tam hodil rozpis tak nezabudnite tipovat tam a nezabudnite ze par zapasov zacina skor tak pozor na to :!: :!: :!: :wink: GO GO GO FireBirds
tak chalani na zaver opat vyborny vykon, Matejko :taptap: excelent tiez pochvala za pekny vykon. dnes celkovo prvy medzi timamy co nas moze povzbudit do bojov Play Off.
nezabudnite ze sa tipuje v nasej specialnej teme, pokojne mozete zalozit novu temu s tipmy na dalsi den ak potrebujete zatipovat dopredu.

na nasej stranke pribudol aj novy clanok tak si ho mozete precitat: Precitat
pekna statistika, vidiet ze ti to sadlo nakoniec a paradne si nas potiahol :cool:
inak na nasej stranke doslo k mensim designovym upravam tak hadam sa vam budu pacit :)
parada mato,si bol pravy tahun na konci,ale netreba zabudat, ze vsetci sme mali danu taktiku,ktora sa ukazala ako spravna,cize aj my,co sme mali menej bodov sme niektore zapasy istili a obetovali sme scasti aj individualne vykony :D ...ako nechcem tym ospravedlnovat,ze som bol najslabsi z timu :oops: :D
psssst taktiku nerozoberat, to je timove tajomstvo
1:0 parada chalani, dnes treba potvrdit druhym vitazstvom a bude dobre 8) GO GO GO FireBirds
a kde su teraz robene vyhodnotenia??
v teme vyhodnotenie normalne a ked tak som tam spravil teraz navod a info kde co je ;)
jasne,dikes janci... som teraz dako pomateny a cas nemam moc to tu hladat
janik patří ti velká pochvala :poklona2: :poklona2: organizace klape na jedničku !!! Pro tým i soutěž jsi opravdu udělal velký kus práce.
dik exo, cenim si tvoje slova :)
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES