dnes sme sa s Matom postavili k brane obaja a drzali sme superov na distanc a exo to tam pekne nasukal
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FIRE BIRDS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
mato pojde asi na cele PO do Prahy
dnes sme sa s Matom postavili k brane obaja a drzali sme superov na distanc a exo to tam pekne nasukal
canesovi sa podarila jedna akcia ale stala naozaj za to. dnes sa uvidi kto pojde do brany a kto do utoku ale hlavne aby sa nam to opat takto dobre podarilo GO GO GO FireBirds
canes: tak sme 4. ale dnes sme stiahli naskok PT na 8b a dnes je vela zapasov a este sa hra aj zajtra, tak sa neboj utict sa da a do zadu sa nepozeraj, preco by sme mali mat teraz nejaky strach? strach maju mat z nas
ked postupime z 3. miesta ktore momentalne obsadzujeme tak hrame zo 6. timom Z.konferencie co je buds Spiders, PT, zatial to vyzera na Spiders. viac si najdes na HF
k dnesnemu vykonu
vyborne ste potiahli matejko aj canes a poistil to vyborne aj excelent, len ja nemam momentalne nejaku formu no moj cas este dufam pride
GO GO GO FireBirds
ked postupime z 3. miesta ktore momentalne obsadzujeme tak hrame zo 6. timom Z.konferencie co je buds Spiders, PT, zatial to vyzera na Spiders. viac si najdes na HF
k dnesnemu vykonu
GO GO GO FireBirds
dnes opat
sice skoda ze ta ottawa tak prehrala ale od BA sme odskocili a uz sa nezopakuju predchadzajuce kola s ich finisom, pred PO dobra forma 
a ako som vravel moj cas pride a dnes aj trosku prisiel ale to nebolo odomna vsetko, slubujem
canes fajn vykon a matejko s exom dnes pohoda
a ako som vravel moj cas pride a dnes aj trosku prisiel ale to nebolo odomna vsetko, slubujem
tak chalani na zaver opat vyborny vykon, Matejko
excelent tiez pochvala za pekny vykon. dnes celkovo prvy medzi timamy co nas moze povzbudit do bojov Play Off.
nezabudnite ze sa tipuje v nasej specialnej teme, pokojne mozete zalozit novu temu s tipmy na dalsi den ak potrebujete zatipovat dopredu.
na nasej stranke pribudol aj novy clanok tak si ho mozete precitat: Precitat
nezabudnite ze sa tipuje v nasej specialnej teme, pokojne mozete zalozit novu temu s tipmy na dalsi den ak potrebujete zatipovat dopredu.
na nasej stranke pribudol aj novy clanok tak si ho mozete precitat: Precitat
parada mato,si bol pravy tahun na konci,ale netreba zabudat, ze vsetci sme mali danu taktiku,ktora sa ukazala ako spravna,cize aj my,co sme mali menej bodov sme niektore zapasy istili a obetovali sme scasti aj individualne vykony
...ako nechcem tym ospravedlnovat,ze som bol najslabsi z timu
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé