no dnes to moc nevyslo ale mali sme aj horsie dni takze ideme dalej a dnes to chce poriadny zatah lebo pred nami su konkurenti v boji o PO a nerad by som bol keby sme sa donho nakoniec nedostali.
Matejko: po tvojom sustredeni budes mat na stole skusobnu verziu.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FIRE BIRDS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
vedenie pripravilo male prekvapenie pre nasich tiperov na dnesny zapas, okrem toho ze Matejko odisiel na mensie sustredenie do Prahy tak ostatnym tiperom pridu na zapas pribuzny a fankluby(vid foto nizsie) plne faniniek s ktorymi po zapase bude zur a pred zapasom prebehne mensia autogramiada
tak isto sa oficialne pred divakmi predstavi excelent s C-ckom na hrudi ako prvy kapitan timu FireBirds v jeho historii. Na dnesny zapas su tiez vypisane specialne bonusy za vitazstvo v nemenovanej vyske a pre vitaza individualnej casti (ak sa to niekomu z timu podari) dnesnej noci je pripraveny automobil podla jeho vlastneho vyberu, ktory zasponzoruje nas hlavny partner a to ja
takze mate sa na co tesit a tak isto od vas ocakavam poriadny vykon
GO GO GO FireBirds
taka mala uputavka na vecer:

taka mala uputavka na vecer:

tak prepacte,mne prva tretina zapasu velmi nevysla, lebo som sa nemohol moc na hru sustredit a som sledoval svoje fanynky, ktore po mne hadzali spodne pradlo s tel. cislami, a z nekoncentracie som dostal tvrdy hit a na zvysok tretiny som bol omraceny,snad to bude vo zvysnych 2 lepsie
neboj janik,ale ja som mal pokyny jednoznacne na tento zapas, videl som,aku ma exo a mato formu v uvode zapasu, navyse ja som sa moc do utoku necitil vcera, tak som sa s trenerom tajne dohodol,ze zapas zachytam a viditelne to vyslo, nula bola na svete a tym som znemoznil utocnu fazu nasich superov,cize nikto z nich nas vcera neprekonal,ake je to jednoduchejanik píše:a ty uz do brany nepachnes, nam treba utocit tak hrame bez brankaracanesman píše:heh,chlapci, viete,mna dnes trener postavil do brany a podla mna som nesklamal, shotout vychytat,to je uspech,no ne??![]()
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé