Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

newa janik,tusim,ze aj tak by si mal len 9 bodov,cize by to nepomohlo...akurat v individualnej tabulke skoda pre teba... ale WE ARE THE TEAM !!!! WE ARE THE FIREBIRDS!!!
no dnes to moc nevyslo ale mali sme aj horsie dni takze ideme dalej a dnes to chce poriadny zatah lebo pred nami su konkurenti v boji o PO a nerad by som bol keby sme sa donho nakoniec nedostali.

Matejko: po tvojom sustredeni budes mat na stole skusobnu verziu.
Dneska fakt slabota :( ještě,že janik potáhnul :cool:.
Uvidíme jak se nám povede víkend :?: asi bude rozhodující v tomto kole,takže přeji všem hodně štěstíčka. :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
:shock: ty vole, to boli vysledky :sad2: ale exo a matejko po 7 bodov podla mojich prepoctov a pri takych vysledkoch by to mohlo byt celkom zaujimave tak uvidime :eek2:
vedenie pripravilo male prekvapenie pre nasich tiperov na dnesny zapas, okrem toho ze Matejko odisiel na mensie sustredenie do Prahy tak ostatnym tiperom pridu na zapas pribuzny a fankluby(vid foto nizsie) plne faniniek s ktorymi po zapase bude zur a pred zapasom prebehne mensia autogramiada 8) tak isto sa oficialne pred divakmi predstavi excelent s C-ckom na hrudi ako prvy kapitan timu FireBirds v jeho historii. Na dnesny zapas su tiez vypisane specialne bonusy za vitazstvo v nemenovanej vyske a pre vitaza individualnej casti (ak sa to niekomu z timu podari) dnesnej noci je pripraveny automobil podla jeho vlastneho vyberu, ktory zasponzoruje nas hlavny partner a to ja :D takze mate sa na co tesit a tak isto od vas ocakavam poriadny vykon :!: GO GO GO FireBirds

taka mala uputavka na vecer:
ObrázekObrázek
aha, okej, to som rad,ale nemusel si tam hned na prvu fotku dat moju milenku,ona mala byt utajena :D .... tak dnes mame o motivaciu navyse 8)
no to vies, nemohol som ju tajit dalej , nech kazdy vidi preco mas kolisave vykony ... ze kde je tomu pricina :ble:
:o Taková slavnost! :D To si na to vezmu novou hokejku.Nové auto by mě také bodlo zrovna dneska my prasklo přední sklo tak by jsem staré auto vyhodil celé někam na vrakáč.
Jinak doufám,že můj fan klub dorazí komplet :groupwave:

DO TOHO FIRE BIRDS !!!
no si sa zrejme zdrzal na autogramiade alebo ze by s faninkami? 8-) este ze sa o siedmej rhal len jeden zapas ;)
tak prepacte,mne prva tretina zapasu velmi nevysla, lebo som sa nemohol moc na hru sustredit a som sledoval svoje fanynky, ktore po mne hadzali spodne pradlo s tel. cislami, a z nekoncentracie som dostal tvrdy hit a na zvysok tretiny som bol omraceny,snad to bude vo zvysnych 2 lepsie :D
hm tak asi nas ta autogramiada a bonusy zvazovali a tak nam do konca kola vedenie (cize ja) odmietlo dat nejake bonusy, rodinky nasich tiperov odchadzali nespokojne pre priemerny vykon a tak ich asi tak skoro neuvidime ak konecne nezaberieme :!: :!:
Prominte za špatný výsledek :thumbsdown2: sem dostal smyk na kalhotkách jedné canesmanové fanynky a vrazil jsem si vlastní novou hokejku do prdele což výrazně ovlivnilo múj výkon. :butt: Už se to nebude opakovat příště si budu dávat pozor. :unsure:
no to sa ti uselo naozaj zle hrat :D nabuduce vam asi pridu fankluby plne fanusikov aby ste sa nerozptilovali a ja si pozvem faninky :P mne to z vas najviac prospelo ako vidim 8-)
to hej,dokelu, druha tretina v mojom podani nebola az taka zla, ale pocas 2.prestavky dosla do kabiny za mnou jedna fanynka a ja som sa pozabudol a ked som si spomenul na zapas, tak uz ste sa vy vracali do satne opat, cize tretiu tretinu som vynechal :cry: ... ale mrzi ma to!!.... :cry: :D
matejko a ja 5b
canes 2b
excelent 9b :thumbsup:
uvidime ale ziadna slava to z nasej strany asi nebude, trosku blbe vysledky vysli zase :?
tak rano som to robil fakt len na rychlo a dobre ze nerobim vyhodnotenie :D
Matejko paradny vykon 11b, excelent 7b :clap: :thumbsup:
ja chudobne 3b a canesman umelec 0b :D
heh,chlapci, viete,mna dnes trener postavil do brany a podla mna som nesklamal, shotout vychytat,to je uspech,no ne?? :D :D
Konečně nám to vyšlo a na soupeře jsme trochu nabrali body!!!Opět to bylo velmi dobře takticky zvládnuté a přálo nám i štěstíčko :yahoo:
Jedeme dál žádné ulejvání máme co dohánět !!!
ObrázekObrázek A šlápneme do toho FIRE BIRDS
veru musime dobiehat, a nabrat poriadnu formu do PO. dnes sme to dobre zvladli a verim ze sa to bude len zlepsovat stale ked doladime co sme zacali ;)
canesman píše:heh,chlapci, viete,mna dnes trener postavil do brany a podla mna som nesklamal, shotout vychytat,to je uspech,no ne?? :D :D
a ty uz do brany nepachnes, nam treba utocit tak hrame bez brankara :hit:
janik píše:
canesman píše:heh,chlapci, viete,mna dnes trener postavil do brany a podla mna som nesklamal, shotout vychytat,to je uspech,no ne?? :D :D
a ty uz do brany nepachnes, nam treba utocit tak hrame bez brankara :hit:
neboj janik,ale ja som mal pokyny jednoznacne na tento zapas, videl som,aku ma exo a mato formu v uvode zapasu, navyse ja som sa moc do utoku necitil vcera, tak som sa s trenerom tajne dohodol,ze zapas zachytam a viditelne to vyslo, nula bola na svete a tym som znemoznil utocnu fazu nasich superov,cize nikto z nich nas vcera neprekonal,ake je to jednoduche :D :D
no led ta videli superi v branke tak zostali taky sokovani ze mato s exom to dokonale vyuzili na skorovanie :D
Matejko píše:Mal by som chodit na sustredenia castejsie :D
Ta Praha ti vyloženě prospěla :D :D :D
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES