Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
RED DEVILS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
k tomu na tesno som zabudol pribalit uvodzovky :pleaseantry:
ale podstatne je vitazstvo
a aku to mame bilanciu s Vami v tejto sezone..?..

veril som BUF, ze neico uhra, uz na lade DET neodohrali zly match, tak mi to vychadzalo na remizku, podobne ako vitazstvo trapiacich sa listkov
tie uz to raz museli pretrhnut a hurikani hraju dost na
..na strane druhej necakal som zakopnutie rybacich stvoreni: kosatiek + zralokov
tetkom na nas cakaju srsne
nebolo by od veci, ak by si Hossicka predlzil (ne)tipovaciu dovolenku
ale podstatne je vitazstvo
veril som BUF, ze neico uhra, uz na lade DET neodohrali zly match, tak mi to vychadzalo na remizku, podobne ako vitazstvo trapiacich sa listkov
tetkom na nas cakaju srsne
dnes pred domacim publikom predviedol bodovu exibiciu GM, ktory vytiahol z rukava 8 bodov a da sa povedat, ze sam zlozil na kolena kontroverzny tim srsnov...cenne 3 body tak pribudli na konto timu Chorche´s, ktory sa opät nesie na vitaznej vlnke
CH - KH
10:7
kopy - 0
leci - 2
Mitch - 2
cepi - 8
Philly - 5
sopko - 2
Mitchel - 2
Hossicka - 0 (n)
kopy - 0
leci - 2
Mitch - 2
cepi - 8
Philly - 5
sopko - 2
Mitchel - 2
Hossicka - 0 (n)
aj napriek vstupnujucej sa chorobe GM na stretnutie nastupil a vyraznou mierou tak prispel k dalsiemu cennemu triumfu svojho timu...tim CH dokonale vyuzil absenciu jedneho z hracov KH a umiestnil sa v tabulkke EK medzi 2 oceliarske timy na 2 miesto...najblizsi 2 zapas so SA sa povazuje za 2.kolovy slager, kedze A kovosrot este neokusil trpkost prehry a valcuju supera za superom..tim CH je vsak zda sa opät vo vybornej fome, ktoru bude chciet zurocit aspon v jednom vzaj. 2 zapase a bude sa tak snazit pretrhnut spanilu vitaznu jazdu A kovosrotov..dnesny zaciatok zapasu 18:30..
vdaka za favorizovane slova pan predsedaWildCelt píše:pre mna sa stavate favoritom sezonypodla mna ste horuci kandidati na zisk Hugo Boss Trophy
ale v PO to budete mat urcite aj tak tazke, ved viete ako dopadla minula sezona
som docela prekvapeny, ze nam to takto slape, ale asi to nebude nahoda, kedze nas tim, sa drzi po kope uz niekolko rokov
Kopy našiel som ťa na jednom fóre, keď som hľadal ligy na NHL 09 online http://game.hokej.sk/forum/viewtopic.php?f=66&t=2058
si si pomylil topicarek píše:ako ju vyuzijete?tipujem ze
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé