Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

dnes by sme mali zaknihovat pomerne tesnu porazku :(
cepi dnes si pre zmenu z brány išiel ty, po inkasovaných goloch od Freddie. :smile03:
dnes nasa utocna aktivita slavila uspech a cepi v branke pre zmenu vychytal ciste konto :cool: ak sa podobne zadari aj v odvete, alkacikov sme si v priebehu celej sezony sympaticky podali :razzi: rad by som im vratil pozicane aj v PO.. :fucker:
zatím to je celkem dobré...ty zápasy mi vyhovujou mnohem víc :thumbsup:
tak zacneme nejaku zaujimavu seriu?
kua, dnes v noci to nevyslo, snad odveta bude lepsia :razzi:
vyzera to tak, ze by sme to mali dat veeelmi tesne :roll: o 1..?.. :ja_neviem: zrejme rozhodla moja remizka DAL-BUF, resp. prekvapko? CAR-TOR..ale to som citil, ze padne :) .....kazdopadne, je skoro rano, takze je to dost neoficialne teda :)
loooool :lol: ja som ratal vysledky kentov, nie ozrankov :doh: :D
takto by to malo byt vitazstvo s prehladom :frajer2:
tesilo nas alkacikovia :razzi:
no ten prehlad, bolo to tesne :x :x :x :x :x :x
keby nedas tu ixu, tak by sme o bod vyhrali :bitka3: :bitka3: :bitka3:
k tomu na tesno som zabudol pribalit uvodzovky :pleaseantry: :D
ale podstatne je vitazstvo :thumbsup: a aku to mame bilanciu s Vami v tejto sezone..?.. :-P :angel:
veril som BUF, ze neico uhra, uz na lade DET neodohrali zly match, tak mi to vychadzalo na remizku, podobne ako vitazstvo trapiacich sa listkov :yes: tie uz to raz museli pretrhnut a hurikani hraju dost na :censored: ..na strane druhej necakal som zakopnutie rybacich stvoreni: kosatiek + zralokov :roll:
tetkom na nas cakaju srsne :twisted: nebolo by od veci, ak by si Hossicka predlzil (ne)tipovaciu dovolenku :cool:
ja stale pre zmenu dufam, ze sa laviny preberu a oni stale nic :bitka3: :bitka3:

mam dojem, ze toto kolo sa stretneme este dvakrat a tam :bitka3: najma PO :frajer2: :box:
dnes pred domacim publikom predviedol bodovu exibiciu GM, ktory vytiahol z rukava 8 bodov a da sa povedat, ze sam zlozil na kolena kontroverzny tim srsnov...cenne 3 body tak pribudli na konto timu Chorche´s, ktory sa opät nesie na vitaznej vlnke :thumbsup:

Obrázek CH - KH Obrázek 10:7

kopy - 0
leci - 2
Mitch - 2
cepi - 8

Philly - 5
sopko - 2
Mitchel - 2
Hossicka - 0 (n)
pekne cepi len tak dalej a potiahneme zase nejaku peknu seriu :)
aj napriek vstupnujucej sa chorobe GM na stretnutie nastupil a vyraznou mierou tak prispel k dalsiemu cennemu triumfu svojho timu...tim CH dokonale vyuzil absenciu jedneho z hracov KH a umiestnil sa v tabulkke EK medzi 2 oceliarske timy na 2 miesto...najblizsi 2 zapas so SA sa povazuje za 2.kolovy slager, kedze A kovosrot este neokusil trpkost prehry a valcuju supera za superom..tim CH je vsak zda sa opät vo vybornej fome, ktoru bude chciet zurocit aspon v jednom vzaj. 2 zapase a bude sa tak snazit pretrhnut spanilu vitaznu jazdu A kovosrotov..dnesny zaciatok zapasu 18:30..
pre mna sa stavate favoritom sezony :respect: podla mna ste horuci kandidati na zisk Hugo Boss Trophy :D ale v PO to budete mat urcite aj tak tazke, ved viete ako dopadla minula sezona :thumbsdown:
Nuz ukazujete ze tento format vam ide..
Este ze vas nemame v konf :D :D

Ps . som na teba cepinko hrdy ako vedies tento tiimcek :good:
WildCelt píše:pre mna sa stavate favoritom sezony :respect: podla mna ste horuci kandidati na zisk Hugo Boss Trophy :D ale v PO to budete mat urcite aj tak tazke, ved viete ako dopadla minula sezona :thumbsdown:
vdaka za favorizovane slova pan predseda :D :thumbsup: ehm, no to PO, pozname veru pozname...postupovali sme do 2.kola priamo a prehrali sme 3:4 s ozrankami, ktorym to ale tetkom pekne nakladame, takze pripadnemu vzajomnemu PO zapasu by som sa urcite nebranil.. :bitka3: :fucker:
som docela prekvapeny, ze nam to takto slape, ale asi to nebude nahoda, kedze nas tim, sa drzi po kope uz niekolko rokov :D a uz sa pomaly tak dobre vzajomne pozname, ako keby sme boli bratmi :lol: este jednou vetou k PO, urcite urobime vsetko preto, aby sme 1.kolo nemuseli absolvovat, to budem povazovat za velky uspech a pak to uz necham na osud :D :frajer2:
ale ozrankov v PO chcem :!: :D
Kopy našiel som ťa na jednom fóre, keď som hľadal ligy na NHL 09 online http://game.hokej.sk/forum/viewtopic.php?f=66&t=2058 :)
anooo, vystavili sme vitaznu :stop: Akovosrotu :thumbsup: :thumbsup:
tentokrat sice stalo pri nas to povästne stasticko, ale aj to sa pocita :yes: :yes:
tim Chorche´s boduje v 6 zapase v rade :cinka: :cinka:
pekne pani pekne :thumbsup: A kovosrot pred nasimi 2 vzajomnymi zapasmi neporazeny a hla :-P :)
hehe a nasleduje jeho bratricek Bckovy, drzi sa tam pri nas, tak vzajomne zapasy to snad poriesia ako v pripade A :wink:
pauza nam pride urcite vhod.. :yes:
ako ju vyuzijete? :D tipujem ze :oslava:
arek píše:ako ju vyuzijete? :D tipujem ze :oslava:
si si pomylil topic :D my nie sme Best Bibbers :lol2: urcite sa dam zdravotne dokopy a po pauze budem 101% ne zdravotne pripraveny :cinka: snad pak pôjdu vykony nahor...spoluhraci sa ihned po prehratom zapase rozutekali kade tade, tak netusim co budu riesit :ja_neviem:
:groupwave: 6 bodů s takovým soupeřem potěší
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES