Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Cepiku,zase jsi nás dostal tou plichtou na Jackets a sesadil nás z bedny,to bylo naposled. :beee: :sad2: :frajer2:
tak ako som kolo ukoncil, tak som ho aj nacal :cool: bez okolkov som to tam nasackoval, nespekuloval a sup ho tam..tie 2 zapasy volali po remizkach, hlavne match CGY-CHI :) Mitch prihodil sympatickych 7 bodov, vysledok 19 bodov... :thumbsup: vstup :thumbsup: ale to je len zacatek...
Vianocna prestavocka nasmu timu zrejme padne vhod, tak si ju uzite, vychutnajte plnymi duskami Obrázek
ObrázekObrázek
:) a pri tomto mame akoze dobre tipovat? ved to sa neda.
1. :modlenie:
2. :eat:
3. :oslava:
4. :sleep2:
5. :backtotopic: tj zlepsime vykony
cepi píše:Obrázek
ObrázekObrázek
Obrázek
tak to veselé vánoce :)
tak jsem hlasoval v anketách-ve druhém kole je dvakrát možnost dát hlas našemu GM, tak jsem mu dal dvakrát hlasy a nutno říct že si zatím vede na jedničku :) A ještě jsme v událostech kola, že jsme vyhráli 12 krát v řadě (povině všichni hlasujte :!: ) Bojím se, aby nám prvenství nesebralo vyloučení Michala225.
Ve třetím kole nás zastupuje jenom Mitch...tam to bude hodně vyrovnané, takže nezapomeňte pro něj hlasovat :)
hehe vdaka :) a inak svojim hlasom som mierne naklonil misky vah na nasu udalost 2.kola :) ale ako tak pozeram, taketo viacnocne sviatky nam nejako neprospievaju :roll: ja inak riesim odtucnovaciu kuru :D nakolko sa na lade pohybujem skôr ako tulen, cize zopar kil musi ist radikalne dole, potom to snad bude lepsie :cinka: a samozrejme, chcelo by to obmedzit aj prisun :oslava: tekutin :D po Silvestri sa urcite skonsolidujem :cinka:
tak pani, ak sem o par dni nakuknem, chcem nas uz vidiet nad ciarou :yes: :yes: :cinka: :cinka:
cepi píše:tak pani, ak sem o par dni nakuknem, chcem nas uz vidiet nad ciarou :yes: :yes: :cinka: :cinka:
tak to by bolo super dostat sa nad ciaru ale nebode to lahke
Obrázek :smile03:
pomalu zase stoupáme tabulkou vzhůru :thumbsup:
este stastie ze dnes boli iba dva zapasy, mame uz druhy den vypadok netu a v robote som nemal moc casu, takze som nenatipoval.
fuuu, v nasej opät nadupanej konf. to vyzera byt pekne zaujimavo_zamotane :roll:
budem spokojny s umiestnenim nad ciarou, ale pri takomto bodovom rozdiele, je nasou povinnostou zautocit na priecku, ktoru momentalne okupuju krokodilkovia :yes: dnes vysoko takticke zapasy :D a po nich pôjde do tuheho :cinka:
vyborne kopy :thumbsup: vdaka Tvojej full trefe sme nielenze nestratili, ale co to i ziskali, no pri pohlade na tabulku :doh: dnesna noc bude podla vsetkeho rozhodujuca..bacha na aligatorov, ti este nepovedali posledne slovo, ale napr. take jastericky nie su od nas daleko.. :) inak statocne bodujuce cicinky by sa v 2 konf. vyhrievali na 3 priecke, takto :eek2:
body mame opät iste :good: bodujeme v 4.kole v rade :thumbsup: a pacilo by sa mi skoncit na 3 pozicii, t.j. drzat sa s baffykovcami :) jednym ockom mrkam aj na 2 konf. kde sa "zial" ako tak dari BB i DD, ti budu isto bodovat do konecnej tabulky, cize v nasej konecnej tabulke to bude opät vsetko otvorene, aj ked PO uz mame de facto iste :cinka:
:roll: tak na zaver som s Mitchom postahoval roletku, ale pri dnesnych :eek2: vysledkoch nebudeme jedini :-P
podla neoficialnych vysl. by nam mala patrit konecna 4 priecka, skoda, ze nas baffykovci dostali :beee: ale prvorade bolo bodovat do konecnej tabulky, to sa podarilo, takze deme dal :cinka:
2 kola do konca, bolo by fajn pobit sa o celkovu 1.konf. priecku, ktora zarucuje priamy postup hore :cinka:
cepi píše:jednym ockom mrkam aj na 2 konf. kde sa "zial" ako tak dari BB i DD, ti budu isto bodovat do konecnej tabulky, cize v nasej konecnej tabulke to bude opät vsetko otvorene, aj ked PO uz mame de facto iste :cinka:
ake zial? :bitka3: :bitka3: :bitka3: :wink:
no zial, ze ste bodovali :-P radsej by som Vas videl pod ciarou :-P :D :wink:
cepi píše:no zial, ze ste bodovali :-P radsej by som Vas videl pod ciarou :-P :D :wink:
to je asi obojstranne :bitka3: :bitka3: :bitka3:

nech uz pride vzajomny zapas, mame pre vas prichystanych par prekvapeni :hit: :fight:
Joe S. píše:
cepi píše:no zial, ze ste bodovali :-P radsej by som Vas videl pod ciarou :-P :D :wink:
to je asi obojstranne :bitka3: :bitka3: :bitka3:

nech uz pride vzajomny zapas, mame pre vas prichystanych par prekvapeni :hit: :fight:
:lol2: tak nato sa tesim a aj mojich 105kg
no tak sa tes, isto to nebude nic prijemne :-d
:razzi:
ani ty by si sa nemal predcasne radovat lebo aj ja mam nieco v zalohe :D ale bude vsetko zalezat od toho ci budem hrat v utoku alebo v obrane
:oslava: v ramci informovanosti: proti ozranom riesime matche
15.1. doma
8.2. vonku
Joei -) budes KO Obrázek
z novacikovskej pôdy si odnasame uvodne vitazstvo v pomere 8:12 :thumbsup: za hosti sa presadila utocne ladene dvojica leci / kopy obaja zaznamenali 6 golovych kuskov a vyhnali milosa z branky :D dobry vstup do predposledneho, 5.kola, tak snad sa zadari aj v odvete :cinka:
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS