Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

:arrow: http://www.firebirds.estranky.cz/
dufam, ze sa bude pacit
pri zaujimavych vysledkoch NHL sa nam opat podarilo udrzat dobry vykon :good: zatial ideme na dobrej vlne :biglol:
aspon to svedci o vyrovnanosti timu, a hlavne ze sme nenazbierali tie body v jeden den ale kazdy si to vybral v ine kolo a preto sme teraz na 2. mieste, plus excelentova forma a je to :cool:
excelent píše:Tak pro začátek celkem dobrý.Hlavně,že jsme rozsekali ty modré andělíčky :D :yahoo: :yahoo:
uzite si to kym sa da, na konci kola to bude totiz opacne :lol2: :lol2: :lol2:
tak co k dnesnemu dnu dodat. ked porovnam vykon IC, RD - 30, 31 b s nasimi 22b tak je to bieda, no na druhu stranu vela timov skoncilo ovela horsie ako my, opat sa ukazuje ze pri mnohych zapasoch nedokazeme zaziarit no dokazeme udrzat nas standart, dufam ale ze ked pride spravny cas tak aj v taketo dni budeme my tvrdit muziku, inak zatial sa nam dari fajn a to ze dnes exo ziskal len 2 body nic neznamena lebo ako ho poznam tak sa viac podriadil timu a tak zatipoval inak ako sme tipovali my a tak to poistil keby nahodou zase niekomu v tej NHL siblo. a preto si ho vazim. inak canes a matejko dobre vykony, tak isto ten moj sa tam zaradil takze si nemame co vycitat. dnes nas opat caka poriadna zapasova porcia tak zabojujme. a exo dnes ocakavam od teba .. ved ty vies co 8)
mudro vravis sefe...treba trocha poistovat tie tipy, aj ked to mozno bude na individualny ukor...
a na to ste prisli az teraz :o :D to je tajomstvo uspechu IC :D ups to som nemal pisat :roll:
WildCelt píše:a na to ste prisli az teraz :o :D to je tajomstvo uspechu IC :D ups to som nemal pisat :roll:
ale vieme lenze nechcel som aby niekto zbytocne stracal body kvoli timu no blizi sa ten cas ked sa budeme musiet trosku viac sledovat, nevravim ze to prehanat ale ked sa neviem rozhodnut nejaky zapas tak pozriem ako ho tipovali zvysny clenovia a dam to co nedali oni ale to raz za cas a nie vo vsetkom :)
podla mna by si mal davat ako si to myslis ty je to risk ale bud alebo teraz ide o body . :) ale je to vsetko len na vas ako to davate ja osobne vobec nepozeram ako davaju ostatni :roll:
jasne ale obcas to moze byt pre dobro veci, staci to v klucovy moment aby vyslo a je to. a kto neriskuje nevyhra 8)
nazorny priklad posledny tipovaci den 5 kola IC wild 0 ja 0 seabrook 0 a tomi 0 :-D co to znamnea ze ani riskovat sa nemusi viplacat
pozri si nas priklad pri 1 zapase, risk nedat ani jednu x a vyslo to, ide o nacasovanie a stastie, neda sa riskovat ked na to nieje cas
inak ako sa zda mame najhorsiu stranku :( sorry hosi :thumbsdown:
preco najhrosiu mne sa celkom paci :-)
no podla hlasovania na ktl je najhorsia ved mame jeden hlas cize to o niecom hovori.
no a kolko ludi hlasovalo?
no to vidis aj sam, ale tak ved jeden hlas a aj to ten moj :D :( cize ani timovy kolegovia za nu nehlasovali cize je zla. :thumbsdown:
ja ani neviem,kde a to da hlasovat a aka je nasa stranka :oops:
asovanie je na stranke ktl v anketach a v clanku poznate uz a nasa stranka je... klikni na moj timovy banner a uvidis
tak mato nam dnes nezatipoval :( inak zatial exo na 100% a my s canesom nulovy
no, dnes exo potiahol,my nic moc :( ...a neviem,co je s matom... kua,na dnes su strasne tazke tipy, bojim sa,ze skoncim na nule :D ... dnes treba takticky zahrat...
nj skoda toho mata, nam to moc nevyslo ale po dvoch zxapasoch som mal 0 a tak som ziadne zazraky necakal prave exo vsak paradne zabral tak nas urdzal ako tak v kontakte s ostatnymi. len tak dalej velka pochvala :thumbsup:
to su hovada ta vyhravaju (SJS) 2-0, aktivnejsi na strely a z 15 dostanu 3 goly . :doh:
:nasraty: :nasraty: :nasraty:
Sakra dneska jsme to podělali!!!! :twisted: Jako poslední jsem tipoval dost riskantně a bohužel to vůbec nevyšlo.Čtyři zápasy a dost jsme ztratily :nasraty: :nasraty:

Musíme zabrat chlapi !!!
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS