Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

presne 6 kôl :frajer2:
tak ked som dobre pocital
mame 15bodov pri takych vysledkoch to je dobre podla mna
Ja 8
Cepi 7
Mitch a leci 6
cepi píše:dnes by to malo byt nic moc priemernych 15 bodov
kopy? :dup: :lol:
cepi píše:
cepi píše:dnes by to malo byt nic moc priemernych 15 bodov
kopy? :dup: :lol:
co? cepiku :D
ze pekne od teba, ze su spocital vysledky, ale ak sa mrknes o par riadkov up, zistis, ze sa som tak uz ucinil predtym :D ale skuska spravnosti dopadla OK :cool:
som si nevsimol :oops: :D
este bude tuhy boj :box:
janik píše:este bude tuhy boj :box:
to bude :box: 6 kôl je dost na akukolvek zmenu..ale tak vzdy lepsie sa bit tam hore, ako ta dole :yes:
:lol3: no ty vogo, jedno stastie ze sme tetkom v konferencii akej sme...jedno stastie, ze podobne zakopli ohnivaci i mafiani :thumbsup: pochybujem ze v zaverecnych 4 kolach zopakujeme takyto :thumbsdown: vykon; staci nam poriadne trhnut 1-2 kolecka a sme za vodou :yes: tak zabrat pani :cinka:
dneska maximální počet bodů...12

leci 6
mitch 6
kopi 4
cepi 2
fuu, este ze padla ta remizka :roll: velmi dôlezite 3 body...chcel som to nejako istit, tak to klaplo aspon tak, ba co viac EI zakopli a 6 bodovy naskok pred EI + FB nam 2 kolecka dava nadej...ale treba zabrat, caka nas väcsia porcia zapasov, ta dokaze zamiesat poradim, tak hadam to uz nejako uspesne dokopeme :cinka: bral by som aj celkove :winner3: miesto, ale triumfovat 2x po sebe, to by sa mi ani nesnivalo :D tak pani :cinka: :cinka: :cinka:

kazdopadne :oslava: bodujeme v 3 kole v rade za sebou, urcite dôvod k spokojnosti :yes: o to budu Vianoce radostnejsie Obrázek
jj go musime zamakat a vyhrat
no cepiku toto raz muselo prist..
ste zohrata partia uz takto hrate dlhsiu dobu..
PS: to iba potvrdzuje moje schopnosti pre talenty ked som pre lety cel tvojich dvoch mladikov :D
maro píše:no cepiku toto raz muselo prist..
ste zohrata partia uz takto hrate dlhsiu dobu..
PS: to iba potvrdzuje moje schopnosti pre talenty ked som pre lety cel tvojich dvoch mladikov :D
schopnost pre talenty je jedna vec a ziskanie ich druha :) ale sak co nebolo moze byt jeden nikdy nevie mozno ze ziskas nove talenty aj pre seba :yes:
Heh t je ponuka o prestup ku nam? :D :D
jj marecku, ty si zberatelsky talent sam o sebe :D :D tak hodne zdaru pri love dalsich :smile03:
maro píše:Heh t je ponuka o prestup ku nam? :D :D
no kym ma cepi nevyhodi ja neodijdem :D takze sa netes
uff uff chlopi, co to bolo? :D
skurv*ne vysledky tej nhl no nic dame nejake prekvapenia na dnes :(
T.Kopecky píše:skurv*ne vysledky tej nhl no nic dame nejake prekvapenia na dnes :(
:sad2: to byla hrůza dneska večer, kolik kol chybí do konce :?: jedno :?:
13b mame ak dobre ratam. ci to je dost alebo malo uvidime na wildceltove vysledky.
debil píše:13b mame ak dobre ratam. ci to je dost alebo malo uvidime na wildceltove vysledky.
ubral si nam o 3 :) konecne mi to tam padlo, zapisal som zrejme klucovych 11 bodov, ty si pridal 5 co nam dava celkovych a solidnych 16 bodov

nedalo mi to a pretel som to, vysledok :?:

FB - 10 (308)
BF - 13 (305)
CH - 16 (307)
AT - 18 (306)
EI - 14 (301)
! ale bacha na areckov, tych som neriesil, ale zrejem zamiesali poradim..kazdopadne pani, celkove :winner2: urcite berieme...staci si spomenut na vcerajsi prepadak..chybal nam sice 1 bodik na celkovy triumf, ale 1 na 3 priecku.. dostali sme pod seba baffykovcov :razzi: a to sa pocita :yes: inak ti mali teda inu smolu :|
samozrejme, vysledky brat s rezervou, pockame si na tie oficialne
super trefy cepi :good: ...škoda toho jednoho bodu :(
zítra začíná nové kolo, takže doufám, že se budeme pohybovat na stejných příčkách jako v tomhle kole :thumbsup:
Musim vyslovit pochvalu vsetkym clenom timu, druhe miesto je skvele. :good:
leci píše:...škoda toho jednoho bodu :(
a mrkol si sa pod nas..?.. :) som rad,ze som v zavere zabral tak ako sa na GM slusi a patri, ale pohvalit treba cely tim, za cely priebeh 2. kola a to 2.miesto musime brat vsetkymi 10timi :yes:
mame za sebou 3 kola, vo vsetkych sme bodovali posledne 2: 1 a 2 priecka, cize nie je o com :frajer2: ciel do 4.kola umiestnit da opät na bodovanej priecke, ale celkove body z 3 kôl nam uz nik nevezme a v samom zavere sa budu urcite hodit..
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG