Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Gratulujem chlapi, boli ste skvelý. :good: Takú famóznu jazdu, sa len tak niekomu nepodarí zopakovať.O to viac treba pred vašimi výkonmi ,dať klobúk dolu. :wink: Cepi tú jazdu mal zvýraznenú tým, že jeho obľúbený klub Boston, sa s vami snažil držať krok. :smile03:
Páni a dámy, takže tu oznamujem, že umiestnenie na 1. priečke tohto kola a spanilej 12x výhre po sebe bolo tým, že Chorche´S brali toto :arrow: Obrázek :-P Veľká gratulácia k tomuto výkonu. :thumbsup:
chorchikovia, dnes o 18:00 startujeme do 3.kola, ktore bude mat systemovu podobu 1.kola..
ciel je jasny, obsadit jednu z bodovanych priecok :frajer2: v 1.kole sme sa tam dostali za 5 min. 12, tak hadam sa historia opakovat nebude a budeme si bodmi isty, ako v nedavno skoncenom kole :ciga:

hadam ma mackovia dnes nesklamu a nastartujeme sa spolocne s nimi na vitaznej tipovacej vlnke :cinka:
nevieš mi povedať, či sršne budú pokračovať s novými hráčmi, alebo čo s nimi..?
to je škoda, ty zápasy měly náboj...
dnes asi nic moc, dokopy 20
leci,kopy,mitch -) 10
cepi -) 8
vcerajsi poslabsi vysledok dnesny negovany :thumbsup: vyborna praca kopy :thumbsup: vsetci sme poriesili 2 ciferne ciselko :thumbsup:
vdaka kopyho 8 bodovym trefam :thumbsup: sme sa vyhli :thumbsdown: leci supol 2 bodik; cepi s Mitchom pridali 4 co nam v konecnom uctovani vynieslo sympatickych 12 bodov
no dnes sme zabodovali celkom slusne
kopy 17
leci 14
Mitch 14
cepi 13
parada, osem bodov na falkonov sme nahrali.
ako som isiel dnes zo zapasu pozeram co za nova vlajka veje
Obrázek
som sa rozhodol ze po dobrom zapase skocim na jedno pivko a barman mi vravi ze uz presli na novu znacku
Obrázek
a barman si zacal srandu zomna robit ked mi ponukol toto a vie ze ja nefajcim
Obrázek
T.Kopecky píše:ako som isiel dnes zo zapasu pozeram co za nova vlajka veje
Obrázek
:thumbsup: aj totu cestou sa chcem podakovat nasmu rolbarovi Pepovi, ktory ju po uspesnom 2.kole vycapil na plac a zatial nam stastne veje aj v prebiehajucom 3.kolecku :thumbsup:

fuu, dnes môj velice dôlezity bodovaci vykon, ktory nas drzi hore a co je este dôlezitejsie, poriesili sme nejaky ten naskok nad konkurenciou..vcera som nad zapasmi absolutne nespekuloval, neriesil som to, ze dlho nepadali remizky, ale to, ze sa stretli podla mna max. vyrovnane 2jice a tie ma nesklamali..skoda len ze TT po mne opakoval :D :D :wink: uz by boli pod nami :frajer2: skoda, ze ma nik z party nenasledoval, aspon v 1,2 pripade, ale nevadi, aj tie 2 bodiky od kopyho potesia, sucet cini 12 bodov, cize :good:
cepi píše:skoda len ze TT po mne opakoval :D :D :wink:
Odmítám nařčení :lol:
To byla moje svobodná vůle, a až dnes ráno sem zaregistroval, že tam máš taky 4 0ly a ten podemnou taky :-D
ak dobre ratam

d 13, l 10, k 8, c4 = 23 b

co bude podla mna priemerny vysledok.
jj spravne Mitchi :yes: priemerny vysledok, ale beriem ho :thumbsup: staci sa mrknut na falconov..mam pocit, ze si horne priecky v pohode ustrazime..este ze si zabral ty, lebo z mojej strany :doh: celkovo ale zatim drzime solidnu formicku :)

edit: tak sme sa dostali na :winner1: miesto :cinka:
cepi píše: edit: tak sme sa dostali na :winner1: miesto :cinka:
:good:
leci píše:
cepi píše: edit: tak sme sa dostali na :winner1: miesto :cinka:
:good:
Ovšem poze dočasně :fight:
no parada timovo sme 1 s 6 bodovim naskokom a aj individual sa nam dari vsetci 4 na bodovanej pozicii :yahoo:
dnes zrejme nic moc 10 bodov, ale tak snad by nas to tam hore ohrozit nemalo
inal leci, s tou Tampou si si delal prdel, ze jo? :bitka3: :D :D
cepi píše: inal leci, s tou Tampou si si delal prdel, ze jo? :bitka3: :D :D
na Tampě ztrácím nejvíce bodů, já si pokaždé řeknu, že teď už teda musí vyhrát, že tak dlouhá serie porážek snad ani nemůže být a my nakonec stejně prohrajem.... :sad2: :D
dnes pohoda :thumbsup: stale si to tam drzime, strazime, plovicku kolecka uz mame za sebou, tak hadam to udrzime :cinka: dnes na nas cakaju dost dôlezite zapasy, vsetko sa to môze nejako popremiesat, tak hosi :cinka: samozrejme, prvorade je opät celkovo bodovat a 18 bodovy naskok nam musi stacit!!!
dnes nic moc, ale stastie pre nas, ze superi pod nami sa neutrhli tak, ako napr. falconi..nasledujuce 3 zapasove dni budu dost rozhodujuce, tak :cinka:
dnes by to malo byt nic moc priemernych 15 bodov, ale niektore vysledky boli ponekud na hlavu, tak snad to nebude nejaky extra prepad...skoda, ze som na poslednu chvilu zmenil EDM-FLA z 2jky na 1tku a ty leci, ak veris svojim tak poriadne! :D no nic, snad sa nam podari take jedno fajne kolecko, aby sme mali v zavere klud a pohodu :ciga:
kolko kol je dokonca?
debil píše:kolko kol je dokonca?
17.12 konci 3.kolo t.j. 20 tipovacich dni, cize 6-7? do konca neviem nechce sa mi pozerat uz spätne :D
inak tu je vsetko pekne rozpisane -) http://www.hokejforum.com/viewtopic.php?f=32&t=3267
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG