Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

janik píše:vcera sme do jednej s cepim toto rozoberali
bol som tam od 20:00 do 1.00 :? zajtra, ak mi vyprcha alkohol z krvi sa o tom v ktl komisii topciu zmienim :yes:
janik píše:a tiez to ze sa neporiesilo co sa malo, ci sa budu automaticky predlozvat zmluvy ak GM nenahlasi ich predlzenie a ani ukoncenie a ked tak do akeho dna ma cas to nahlasit.
tiez sa mi mari, ze toto bolo davnejsie doriesene, ze hrac bez zmluvy je akoby volny hrac a moze ist kam chce, kedy chce... 8)
norvic píše:
janik píše:a tiez to ze sa neporiesilo co sa malo, ci sa budu automaticky predlozvat zmluvy ak GM nenahlasi ich predlzenie a ani ukoncenie a ked tak do akeho dna ma cas to nahlasit.
tiez sa mi mari, ze toto bolo davnejsie doriesene, ze hrac bez zmluvy je akoby volny hrac a moze ist kam chce, kedy chce... 8)
tu nie je o com diskutovat, bol to Matejkov navrh, ktory sa prijal ihned z fleku..kto neuda zmluvu, ta sa akoby automaticky predlzuje o dalsie kolo a hrac si pritom môze z timu robit holubnik, t.j putovat kde len chce

kua janik, kolko to mas rokov, ze tak skoro zabudas?! :D
zabudate na jeden fakt. ze sa neurcilo do kedy je GM povinny uviest kontrakty :!: :!: tak si citajte vsetko poriadne a pokial ma pamat neklame tak toto sa nedoriesilo.. cize je to rovnaky bordel ako bol doteraz. plus sa neporiesili ziadne tresty co a ako co by bolo vhodne ..

p.s: mato som rad ze si sa toho ujal :wink:
p.s2: ved ked sa to niekomu paci tak ok, ja hovorim za mna ze sa mi ten system nepaci a ked ho vidim tak mi je z neho na :grc:
vyborne exo. :thumbsup: taketo vykony u teba rad vidim. len tak dalej. a canes a matejko nam trosku vypadli z formy, ale viem ze je to len chvilkove. :)
no,neviem neviem,ci to ej chvilkove :D
vidis ze ano, dnes si ty zabral najviac ;)
len neviem kde sa stratil exo ale asi je to tym ze je tyzden a ma na praci toho vela :)
Super janik :clap: rozjel jsi to velmi dobře!!!!
Tedy řeknu vám to bude řežba :o konkurence maká na plné obrátky.Nesmíme zaváhat jinak letíme na dno tabulky.Každý bod má obrovskou cenu!!

Bojovat ! Bojovat ! FIRE BIRDS !!!
no konecne tipujem v ten den ked sa tie zapasy hraju a trosku sa mi zacalo darit :) vlani to ale bolo lepsie no dufam ze pomozem timu teraz co najviac. musime bojovat a uhrat dalsie body do tabulky ktore by nam uz zarucili PO. GO GO GO Fire Birds :!:
Matejko píše:Dnes sme im to nandali šupákom :)
:lol2: vraj supakom :D :lol3: ale nie v pohode dnes ste podali fakt super vykon to si zasluzi potlesk :clap: a moje uznanie :yes:
Tak pánové :yahoo: vynikající výkon!!!

Matejko a janik :!: moje velká poklona :cool:
Vaše výsledky nás katapultovali do čela celé tipovačky z čehož mám velkou radost!Přeji vám i celému týmu nadále hodně štěstí!! Musíme to udržet !!

!!! GO !!! FIRE BIRDS !!! GO !!!
tak toto som uz davno nezazil taketo excelovanie ;) som rad ze sa to uz aj nam poradilo a dobra forma pokracuje. mato no comment proste :rocker: nemalo to chybu.
exo dnes mensi relax ale urcite zase zaberie a mozno ze by uz dnes? co ty na to? 8)
canes no :D stava sa :) bude zase dobre , horsie to uz byt nemohlo vlastne :D
no to dufam,snad nepojdem do minusu :D
tak matejko opat zaziaril :) a canes sa tentokrat prebudil a tiez pekne zabodoval. opat si zasluzite pochvalu :thumbsup:
ja tentokrat priemerne a excelent si vybral pauzicku aby dnes poriadne zabodoval. :wink: zatial parada som rad ze sa nam zacalo darit a najma ideme ako tim, stale potiahne niekto druhy
sorry :oops: moc my to nejde,ale vám to padá perfektně :good:

Let´s go FIRE BIRDS
no,exo to "vam" by som obmedzil na janika a mata.... ale tak zatial sme 1.co je super, tak treba konecne ukazat svetu,kto to su firebirds 8)
nieje ziadne VAM ale iba my ako jeden tim ;) ty canes si tuto sezonu ukazal ze si jeden z naj tiperov ligy a tahal si nas , najma vdaka tebe sme na pozicii smerujucej nase kroky do PO. ak budeme tipovat spolocnymi silami tak na PO neujde a v nom uz to je otvorene.
tak po 3 zapasoch mame skore janik - 2b , canesman - 2b, matejko a excelent - 0b :( tato noc pre nas zacala viac nez biedne :thumbsdown:
jasne,sme tim,raz zatiahne jeden,raz druhy...a newa, janik,ono sa to este vyvinie :D
no ty matejko sa nemas za co hanbit. ty si nas podrzal ale z nasej strany je to ubohe, no musel prist aj taky den teraz je dolezite ako na toto zareagujeme, ak opat naplno tak je to pohoda. o svojich 3 bodoch radsej mlcim :oops:
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS