tiez sa mi mari, ze toto bolo davnejsie doriesene, ze hrac bez zmluvy je akoby volny hrac a moze ist kam chce, kedy chce...janik píše:a tiez to ze sa neporiesilo co sa malo, ci sa budu automaticky predlozvat zmluvy ak GM nenahlasi ich predlzenie a ani ukoncenie a ked tak do akeho dna ma cas to nahlasit.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FIRE BIRDS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
tu nie je o com diskutovat, bol to Matejkov navrh, ktory sa prijal ihned z fleku..kto neuda zmluvu, ta sa akoby automaticky predlzuje o dalsie kolo a hrac si pritom môze z timu robit holubnik, t.j putovat kde len chcenorvic píše:tiez sa mi mari, ze toto bolo davnejsie doriesene, ze hrac bez zmluvy je akoby volny hrac a moze ist kam chce, kedy chce...janik píše:a tiez to ze sa neporiesilo co sa malo, ci sa budu automaticky predlozvat zmluvy ak GM nenahlasi ich predlzenie a ani ukoncenie a ked tak do akeho dna ma cas to nahlasit.
kua janik, kolko to mas rokov, ze tak skoro zabudas?!
zabudate na jeden fakt. ze sa neurcilo do kedy je GM povinny uviest kontrakty
tak si citajte vsetko poriadne a pokial ma pamat neklame tak toto sa nedoriesilo.. cize je to rovnaky bordel ako bol doteraz. plus sa neporiesili ziadne tresty co a ako co by bolo vhodne ..
p.s: mato som rad ze si sa toho ujal
p.s2: ved ked sa to niekomu paci tak ok, ja hovorim za mna ze sa mi ten system nepaci a ked ho vidim tak mi je z neho na
p.s: mato som rad ze si sa toho ujal
p.s2: ved ked sa to niekomu paci tak ok, ja hovorim za mna ze sa mi ten system nepaci a ked ho vidim tak mi je z neho na
tak toto som uz davno nezazil taketo excelovanie
som rad ze sa to uz aj nam poradilo a dobra forma pokracuje. mato no comment proste
nemalo to chybu.
exo dnes mensi relax ale urcite zase zaberie a mozno ze by uz dnes? co ty na to?
canes no
stava sa
bude zase dobre , horsie to uz byt nemohlo vlastne
exo dnes mensi relax ale urcite zase zaberie a mozno ze by uz dnes? co ty na to?
canes no
tak matejko opat zaziaril
a canes sa tentokrat prebudil a tiez pekne zabodoval. opat si zasluzite pochvalu
ja tentokrat priemerne a excelent si vybral pauzicku aby dnes poriadne zabodoval.
zatial parada som rad ze sa nam zacalo darit a najma ideme ako tim, stale potiahne niekto druhy
ja tentokrat priemerne a excelent si vybral pauzicku aby dnes poriadne zabodoval.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé