Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Fossils Revived

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

petrik píše:
pon 06. říj 2025 12:15
Zajtra zacina sezona, prve kolo sa uz da tipovat tak podme zacat jazdu za titulom
this aged quite well :)
Fossils Revived som zakladal na jesen 2022 ako uplne novy tim po tom ako som si predtym daval od KTL mensiu pauzu. Podarilo sa mi do timu ziskat dlhorocne stalice KTL ktore mali spolocne 2 veci: tiez si v case vzniku timu davali od KTL prave pauzu, takze som ich “stiahol z retiremenetu“ (preto aj nazov “ozivene fosilie“) a druha vec co ich spajala bol fakt ze im napriek mnohym odtipovanym sezonam chybal titul. Veril som ze prave hlad po uspechu ktory ich dovtedy obchadzal by mohol byt hnacou silou noveho timu ktora nas pozenie vpred.

Tim mal raketovy start, hned v prvej sezone President´s trophy za najlepsi tim ZC, v PO jazda az do finale, posledny krok sa ale nepodaril a vo finale sme sa museli sklonit pred Blue Angels. Asi by to vtedy bolo byvalo az prilis “rozpravkovo“ jednoduche. V druhej sezone sme zopakovali vybornu ZC, skoncili sme na 2. mieste ale v PO prisiel necakane skory koniec hned v prvom kole. Do tretice vsetko dobre pre nas tiez neplatilo, aj ked 3. miestom v ZC v nasej tretej sezone sme potvrdili prislusnost k najuzsej spicke KTL, v PO nam chybal kusok stastia po extremne tesnej prehre v semifinale proti Evil Insiders (3:4 na zapasy, 3x prehra po predlzeni).

Prisla aktualna stvrta sezona a ta od zaciatku pisala trochu iny pribeh. V ZC to uz nebola ziadna dominantna jednoducho vyzerajuca jazda do PO ako v predchadzajucich sezonach. Na moj vkus az prilis vela kol sme stravili pod ciarou postupu. V poslednych 4 kolach sme ale ziskali 25b a do PO nakoniec bez velkych dram postupili zo 7. miesta. A v nom si to konecne vsetko sadlo! V sutazi kde o vitazovi v podstate vzdy rozhoduju tie najmesie detaily sa neda vyhrat bez potrebnej davky stastia. To tento rok prialo nam. Je uplne zbytocne pisat ake minidetaily museli do seba zapadnut – napr. v ZC sme skoncili o 0,5b za Ice Cats, mozno stacilo v hociktorom kole uhadnut o zapas viac, skoncit v tabulke kola o 1 priecku vyssie, ziskat za to o 1 bod viac, v ZC vdaka tomu skoncit na 6. mieste pred IC, stvrtfinalove a neskor semifinalove dvojice by vyzerali inak a cele PO mohlo dopadnut uplne inak. Ale nedopadlo a titul je nas :clap:

Je to mozno trochu aj paradoxne ze v minulych sezonach ked sme do PO vstupovali ako jeden z favoritov to nevyslo a klaplo to prave teraz ked sme boli povazovani za outsiderov. Ja ale na take nalepkovanie neverim. Playoff je uplne nova sutaz kde kazda seria zacina od 0:0 a vsetko je mozne. Favoriti? Outsideri? Bullshit. PO byva casto krute, nikto nema nic iste, kazdy moze porazit kazdeho. Vyhrat titul je sakra tazke, mne sa to teraz podarilo druhykrat po 18r pauze, nasi finalovi superi na svoj prvy po 15 sezonach stale este cakaju... treba si to vazit, nie je to ziadna samozrejmost. Ja som v prvom rade rad za clenov mojho timu, pre kazdeho z nich je to prvy titul a uz im teda nehrozi ze raz (dufam ze az o vela vela rokov) svoju KTL karieru ukoncia bez toho aby si vychutnali pocit vitazstva

PS: ja tento svoj titul venujem in memoriam Ohlundovi s ktorym som v KTL v jednom time odtipoval asi najviac sezon a tymto som sa mu konecne vyrovnal v pocte individualnych titulov (2). snad sa na nas odniekial zhora diva
Gratuluji k vítězství v KTL :cool: Letos to bylo hodně vyrovnané a vaše výhra je opravdu zasloužená. To finále jste zvládli perfektně. :klobuk: ať se daří borci.
gratulujem. Je pekne vidiet vyhrat niekoho, kto na to cakal 18 alebo 20 rokov. Dufam, ze vas toto playoff namotivovalo a uvidime sa aj v dalsej sezone.
tusim sa nam zmenila farba nickov na "KTL vitaznu" oranzovu :cool:
Tak snáď ju budeme mať čo najdlhšie :oslava:
181 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS