Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Fossils Revived

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

dali sme si prvu polku 4. kola volno, tam sme sa plantali uplne na chvoste tabulky, vzhladom na to povazujem ten vysledny 6. flek v podstate za uspech :D
(co by za to dali napriklad taki anjeli... :jn: )

netreba byt kazde kolo v top3, treba posetrit nejaky "magic" aj na PO :box:
my sme si dali vacsie volno, pretoze vieme, ze chleba sa bude lamat pozdejsie.
@Lukas33 bol si nominovany ako manazer timu v KTL ASG.

https://www.ktl.hokejforum.com/subdom/k ... 7-16-22-51

Prosim ta o 2 veci:
1. vymysliet nazov timu.
2. zucastnit sa spolu s Seigh draftu, idealne na discorde. Mohol by si vo stvrtok vecer o 20:00?
Ja to asi musím odmietnuť. Do nedele nie som doma a mám iba telefón so sebou. Discord by som mohol stiahnuť, ale neviem úplne, ako použiteľná je ich mobilná aplikácia. Ako presne prebieha draft?

Asi až v sobotu viem byť v normálnom čase k dispozícii.
discord na mobile je uplne v poho pouzitelny, ja ho tiez pouzivam. Seigh suhlasi s terminom zajtra o 20:00.
Myslis, ze by si to zvladol? Naposledy to bolo na par minut. Draft prebieha tak, ze na striedacku si budete vyberat tiperov, kazdy 14.
tak to nevyslo LIVE, ale nevadi. Lukas dostav sa potom prosim na discord, ked budes moct, a mozes rovno zacat prvym pickom.
Už som tam. Budem to v priebehu dňa sledovať.
Lukas33 píše:
čtv 19. pro 2024 21:54
Už som tam. Budem to v priebehu dňa sledovať.
Dúfam, že po výhre v ASG pridáš do zbierky aj víťazstvo v KTL :jn:
dalsie uspesne kolo za nami, zo 7 kol sme piaty krat v top3 - ani v novom roku neskladame nohu z plynu :ciga:
good job :good:

ale nieco treba posetrit aj na PO... ;)
To sme uhrali v posledný deň druhé miesto? To čo za haluz. Ja som mal pocit, že toto kolo sme bez formy :-D
Joe S. píše:
stř 08. led 2025 08:13
Ja som mal pocit, že toto kolo sme bez formy
ved sme aj boli :lol2:
No tak sme si dali 2 kola zasluzeneho “volna“, medzicasom tesne prisli o priebezny prvy flek v tabulke sezony (no big deal), ale najneskor po 4nations by sme uz pomaly mali zacat ladit formu na PO... :box:
tak aspon v poslednom kole ZC sme opat trosku zabrali a zacali sa po “zimnom spanku“ opat zahrievat do prevdazkovej teploty na PO :thumbsup:

ZC sme nakoniec ukoncili na 3. mieste, co je OK a smerom k PO na konkretnom umiestneni tak ci tak az tak velmi nezalezi. Minimalne v prvom kole budeme mat vyhodu tie-breakeru pri malo pravdepodobnej “superremize“

3. miestom sme zaroven skompletizovali zbierku medaily za umiestnenie po ZC – po 3 odohratych sezonach uz mame zlato, striebro aj bronz. Chyba este ten titul, tak si podme pon :box:

Prvou prekazkou by mali byt Knights, zrejme tim s najlepsou aktualnou formou v celej lige, ktori posledne 3 kola ZC isli bomby a z minimalnej sance na postup do PO po 9. kole urobili dokonca 6. miesto po ZC... respekt :klobuk: nic lahke nas teda necaka, ale zaroven verim ze na postup mame :box:

O tom ze zakladom je aby sme tipovali vo stvorici vam urcite hovorit nemusim, lebo v trojici ako posledny den 12. kola by to bolo podstatne narocnejsie ;)
Hlavne si to uzime, PO zacina zajtra :groupwave:
v tabuľke je chyba, Master Gremlins majú lepší priemer umiestnení.
arek píše:
pát 21. bře 2025 09:57
v tabuľke je chyba, Master Gremlins majú lepší priemer umiestnení.
ok, tak uvidime ci to bude pre nas dobre alebo zle :D
Prva (vobec nie lahka) prekazka uspesne zdolana! Good job :good:
Dakujeme Gremlinom za peknu seriu, o postup do finale si to rozdame s Evil Insiders, druhym timom po ZC :box: (v pripade superremizy bude tie-breaker na strane supera)
verim v napinavu vyrovnanu seriu snad so stastnejsim koncom pre nas :povzbudzovanie:
Ja by som radšej bral sériu na pohodu :-D
Gratuluju k postupu :klobuk: my snad za rok ( 2,3,4,5,...co trpělivost dá :-D )
Aj po viac ako 24h ma stale dost stve ze sme nakoniec do toho finale nepostupili... keby nas boli superi sfukli a ani by sme si netukli tak by to asi stvalo menej, ale takto ked sme za cele PO ani raz v serii neprehravali a v semi sme zo 4 prehier 3x prehrali az po predlzeni sa neviem zbavit pocitu ze sme si zasluzili viac... :(

Osobne sa po takomto smolnom vypadnuti citim celkom namotivovane zopakovat si to o rok s dufajme ze lepsim vysledkom - dufam ze to mate podobne a ze sa v oktobri zase zideme v rovnakej zostave na dalsi pokus... :box:
Dovtedy oddychujte a niekedy v septembri sa vam zase ozvem ;)
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS