Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Fossils Revived

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

dali sme si prvu polku 4. kola volno, tam sme sa plantali uplne na chvoste tabulky, vzhladom na to povazujem ten vysledny 6. flek v podstate za uspech :D
(co by za to dali napriklad taki anjeli... :jn: )

netreba byt kazde kolo v top3, treba posetrit nejaky "magic" aj na PO :box:
my sme si dali vacsie volno, pretoze vieme, ze chleba sa bude lamat pozdejsie.
@Lukas33 bol si nominovany ako manazer timu v KTL ASG.

https://www.ktl.hokejforum.com/subdom/k ... 7-16-22-51

Prosim ta o 2 veci:
1. vymysliet nazov timu.
2. zucastnit sa spolu s Seigh draftu, idealne na discorde. Mohol by si vo stvrtok vecer o 20:00?
Ja to asi musím odmietnuť. Do nedele nie som doma a mám iba telefón so sebou. Discord by som mohol stiahnuť, ale neviem úplne, ako použiteľná je ich mobilná aplikácia. Ako presne prebieha draft?

Asi až v sobotu viem byť v normálnom čase k dispozícii.
discord na mobile je uplne v poho pouzitelny, ja ho tiez pouzivam. Seigh suhlasi s terminom zajtra o 20:00.
Myslis, ze by si to zvladol? Naposledy to bolo na par minut. Draft prebieha tak, ze na striedacku si budete vyberat tiperov, kazdy 14.
tak to nevyslo LIVE, ale nevadi. Lukas dostav sa potom prosim na discord, ked budes moct, a mozes rovno zacat prvym pickom.
Už som tam. Budem to v priebehu dňa sledovať.
Lukas33 píše:
čtv 19. pro 2024 21:54
Už som tam. Budem to v priebehu dňa sledovať.
Dúfam, že po výhre v ASG pridáš do zbierky aj víťazstvo v KTL :jn:
dalsie uspesne kolo za nami, zo 7 kol sme piaty krat v top3 - ani v novom roku neskladame nohu z plynu :ciga:
good job :good:

ale nieco treba posetrit aj na PO... ;)
To sme uhrali v posledný deň druhé miesto? To čo za haluz. Ja som mal pocit, že toto kolo sme bez formy :-D
Joe S. píše:
stř 08. led 2025 08:13
Ja som mal pocit, že toto kolo sme bez formy
ved sme aj boli :lol2:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS